QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 20, 07:33)
Ne manęs klausi,bet aš atsakau.Mūsų sporto klubą lanko toks vyrukas, metų gal 40+, kiek tiksliai,neklausi juk, nepatogu.Tai jis vegetaras. Kažkokių varžybų dalyvis ir medalininkas.Raumenynas įspūdingas, bet žieminiai aulinukai tai odiniai.
Šiaip žmogelis savo vietoje, nepasikėlęs,kaip kai kurie.
</p>
ir kas? jei del batu tai kokius siulytumet nesioti? Dermantininiai is nafots daro didesne zala gamtai, nei odiniai. Jei kokybiski odiniai jie gali laikyti metu metus ir tai bus gamtai ir gyvunam daug geriau ir duag maziau zalos,is vieno gyvuno pagaminti keli batai, nei is pumpuojamos nafots, kuri yra planetos dalis, o ne tam, kad mes kazka is jos gamintume, Planeta gyva, ne gamtiniu istekliu lobynas, kuri mums reikia nuniokoti.
Kaip koks parazitas ant zmogaus kuno ar vezines lasteles minta organizmu, taip ir zmones dabar niokoja planeta, resursus, kurie neatsinaujina.
Maciau jau batu gaminamu is ananaso lapu, tikrai atrodo labai graziai, nezinau kaip naudojasi, internetu prikti kol kas bijau, nes ir kaina nemazair siaip batu turiu pakankmai desimtmeciui i prieki
. Duok dieve greiciau technologijos vystysis kita linkem, sparciau ir tokiu batu bus pilna parudotuvese uz priimtinesnes kainas. O ir is kanapiu galima beveik viska pagaminti, plastika pvz, medziaga, net namus statyti, gal ir batus galima pagaminti kazkokius.
o del mitybos, tai vegetarai gi pieno produktus vartoja, tai jei jiem dzin karves del pieno, tai del batu irgi tikriausiai dzin, ta pati karve, kuri nebeduoda pieno, tampa ju batais .
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 20, 10:33)
<p>Nenoriu labai gilintis į vegetarizmo temą.Bet kai viską permąstai, tai viską ką naudoja žmogus, kenkia motinai gamtai.Teko filmą žiūrėti lyg ir pasaulis be žmonių, ar dar kaip vadinasi,apie Černobilio zoną daug yra filmuotos medžiagos.Susidariau tokį įspūdį,kad žmonių nėra ir visiems kitiems gyviems padarams tik nuo to ramiau.Niekas nepasigenda žmogaus.
</p>
nu tikrai ne viskas, o gyvenimo budas miestuose ir besaikis vartojimas, nuperka ir ismeta zmones ar parudotuves ismeta, va cia jau ragedija. Trumpiau sakant musu civilizacija, kokia dabar yra yra kenksmina ir gamtai ir mums patiem. Amazones dziunglese ar Afrikos tolimuose kamuose gyvenantys mzones tikrai nekenkia
siaip tai taip zmogus paciai zemei nera reikalingas tiketinai, ji mums reikalinga. Klausimas kodel mes cia visgi esam. ir kiek si planeta dar kentes mus.
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2019 01 20, 11:35)
Nuuu, gaila gyvuliukų, bet vieną karvytę dėl batų galima nudobti, nieko tokio. Fui, šlykštus veidmainiškumas.
o ka suilai basiem vaikscioti ar su guminiais?
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2019 01 20, 12:08)
Nu taip, bet kiek tokių dienų Airijoje? Minimumas. Jeigu ryte saulė šviečia, dar nereiškia, kad taip bus visą dieną, juk Airijos orai per dieną pasikeičia tiek pat kartų, kaip pmsinės bobos nuotaika.
Realiai tai man px, neapsisaugosiu nuo visko, bet ir nesiruošiu atsisakyti to, kas pvz man skanu, bet ale nesveika. Kad ir pvz čipsai ar kola, svarbiausia, tai netampa kasdienybe, tai viskas kaip ir ok. O kas blogai su actu? Nu aišku, išgersi butelį acto- mirsi, bet suvalgius marinuotą agurką ar silkės juk nieko neatsitiks. Kas dėl bulvių su actu, man tai kažkas baisaus
airiškas actas man tiesiog dvokia, nesuprantu, kaip žmonės gali tokį brudą valgyt. Nuėjom pavalgyt į supermacs, prie gretimo staliuko atsisèdo žmogus, valgė bulves su actu, neiškrntus persėdau kitur, man taip dvokė, o dukra matomai suairėjus, jai patinka
man uztenka tos saules cia. mes siaip gyevnam dalyje salies, kur viena is labiausiai sauletu
Taip buna daznai keiciasi tie orai, bet man tai irgi patinka
tai isivaizduok, kiek jie to acto suvalgo, kai pilasi gryna tiesiai ant bulviu. Pamenu vaikysteje saltiena siek tiek mirkydavom i acta ir tai ne gryna, o budavo skeidziamas su vandeniu. Ir i marinata pilama gi ne daug to acto. Nors siaip stengiuosi pirkti tik raugintas darzoves, ne marinuotas, mama mano rigi daugiausiai tik raugindavo darzoves.
Visoki jie pilasi, resotrane ,kai dirbau, tai paprasta ta balta pildavom i tokius stiklinius indelius ir kai paparsydao zmones juos duodavom.
nors sako ,kad obuoliu actas siek tiek sveika.