Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 18, 23:13)
O as teigiu  kad pagaminti tuos skuduriykus ir paskui juos istisai plauti nera maziausiai zalos darantis naudojimas.

Kelis metus plauti šiknos krauja ir vel ir vel ji detis i klyna? Jazau kokios jus slykscios. Megstancios raugo kvapą  biggrin.gif  biggrin.gif

O tai kaip jus darbe keiciate ar kelionese. Gi rasai,  kad daznai keiti?  Kraujuotus skudurus i  rankinuką dedi?
Isivaizduoju -  kokiam klube...jamamas vyriskis bando,  niekam nematant,  i rankinuka ideti lapeli su savo telefono numeriu. Istraukia ranka ir nesupranta kodel ji kruvina  biggrin.gif  biggrin.gif

a tu jau skaityti nebemoki, sakau as ju nenaudoti, ko prikibai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 18, 23:22)
nu ne, kol mėsą valgiau, tai plaukiau unsure.gif ir skaudėdavo būdavo...
o dabar lafa, kaifas, net nejaučiu kada ateina, tik pagal datą orientuojuos. Šiandien, beje, atėjo, nė nepajaučiau biggrin.gif nes net užmiršau, kad jau šiandien galėjo ax.gif

nu as nesu visai vegane, bet matyt pakanamai sveikai maitinuosi biggrin.gif butent,kad prasideda kartais is niekur nieko tai tenka kartais ir plastiko nusipirkti, bet tas man vienas pakelis plastikiniu keliem sirgimam uztenka lotuliukas.gif maciua dabar toki dideli ipakavima tu eco, reiks nusipirkti, kad nepritrukciau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 18, 23:25)
O kai baliuose šokat jums tie jusu skudurai neslankioja?  biggrin.gif
Papildyta:

Bobos metuose,  o taip nusišnekat.
Gimiau mesiaėdė ir mirsiu mėseėde,  ir visa gyvenima buvo pacios geriausios mm is visu mano draugiu.

Mesos nevalgo,  tai tipo geros mm  biggrin.gif  juokdarės  biggrin.gif

oi senai baliui nesokau biggrin.gif

tai kuo sveikiau valgo moteris, tuo sveikesnis organizmas, maziau slaku visokiu ir menesines nei smirdi ten kazkaip nei gausios, nei skausmingos.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 18, 23:32)

tai kuo sveikiau valgo moteris, tuo sveikesnis organizmas, maziau slaku visokiu ir menesines nei smirdi ten kazkaip nei gausios, nei skausmingos.

Tu skaityti moki? Rasiau - visa gyvenima valgiau, geriau ir zinau kur dar rasti ir menesines visada pasakiskos buvo.

Šlakai pas jus galvose.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 18, 12:30)
kad tavee buvo NUMETE, kaip nereikalinga daikta

O gal sau ikapes susirinktum?
AR esi is tu kurie mano, kad yra nemirtinga tik kitus gali ant saku kabinti?

Lygiai kaip ir tave, ko tu po šiai dienai pamiršt negali, vis inkšti kaip paspirtas šuva, netgi su kita boba gyvendamas exės nepamiršti, dantim grieži, gamtos klaida tu.

Laido riteris lotuliukas.gif Nu ir ką padarytum, uždaužytum negyvai, ką jau bandei padaryt exei?

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 18, 13:35)
Man irgi nesuprantama, kaip zmones neiesko priezasciu, o jei bandai jas ivardinti, sako, kad saipaisi is ligu ar kitu dalyku, debilizmas.

Gali iki apsišikimo tų priežasčių ieškot, bet vargu ar rasi. Daug neteisybės pasaulyje, o kodėl tai vyksta, niekas negali pasakyt. Pvz kodėl maži vaikai miršta nuo vėžio, o visokie žulikai bujoja ir vargo nemato?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 18, 20:27)
vasara saulute uz dyka  biggrin.gif
Papildyta:

tu sau esi fui? blink.gif

Ja ja, ypač Airijoj. Praeita vasara nesiskaito, kaip Airijai, buvo nenormaliai karšta, o įprastai kiek tų saulėtų dienų per metus? Vasarą- max 2 savaitės
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 18, 21:12)
Klausiau to paties kokius 5is kartus. Neatsako. Butinai arba paloa, arba plastikas. 

Nuu. Ir dar, pasirodo, plastikinių paketų prisiperka žemės saugotoja, maladec.
Papildyta:
Gimiau mesiaėdė ir mirsiu mėseėde,  ir visa gyvenima buvo pacios geriausios mm is visu mano draugiu.

Žvengas ima iš jų paistalų. Valgau mėsą ir nei skauda, nei plūstu biggrin.gif
Atsakyti

Neestetiška apie mm, o apie bb estetiška? biggrin.gif

Bet tik reikia pagalvoti kas ten ant leškų ir putkos lupų karštomis vasaromis darosi per gausias mėnesines, gi skudurai taip kraujo nesugeria, kaip paketai. Fui. Is smarvė ir nešvarus surugęs kraujas, prikepes prie odos...fui fui

O kai tu kraujuoji, tai slepiesi nuo savo vyro, kad jis nei matytu, nei girdetu? Jis šlykštisi tavo mėnesinėmis ar čia tavo išsidirbinejimai?

Apie bb taipgi nekalbėjau.

Gyvenu viena, todėl man nėra reikalo nuo ko nors slapstytis.O be to aš naudoju, ne paketus o tampax'us.Va čia tai gėrių .gėris.Ypač vasarą.

Geriu kavą, rytinę dpzę, mažum ne (.)(.) o pilvas pradės mažėti? Ot, gerai būtų.Nei tau dieta, nei tau sporto klubas.tender.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 19 sausio 2019 - 05:03
O kai baliuose šokat jums tie jusu skudurai neslankioja?  biggrin.gif
Papildyta:

tai nuyo ko man į gerą pasikeitė? nuo šventosios dvasios? smile.gif
Atsakyti

Jus cia rimtai, skaityti apie medziagu panaudojima kraupu skaityti, o apie plastiku uzkista planeta nieko, geri laikai doh.gif

Tik nereikia lia lia... ir vaidinti ekologės. Ne apie medžiagų panaudojimą, o apie patiriamą stresą kalba. Ir ne vien tik iš plastiko yra gaminama. 

Geriau knygą kokią paskaitytum vietoj mirkimo SM, būtų ekologiškiau.  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 19, 09:38)
tai nuyo ko man į gerą pasikeitė? nuo šventosios dvasios? smile.gif

Su amziumi biggrin.gif
Keiciasi daugeliui i trumpesnes, lengvesnes ir kitokias esnes.
Atsakyti

Aš esu kitaip auklėta,Kin matomai irgi panašiai.Tiesiog,kai aš augau,kitos moterys viešai, ypač vaikams ar vyrams girdint, niekada neaptarinėjo savo intymių reikalų.Išplautos apatinės kelnaitės, taipogi nekabėdavo visiems ant aikštės

.Tiesiog tai mano nuomonė.O nuomonės ne visada turi sutapti.

Pritariu, kad nevieta cia apie tai kalbėti. 

Atsakyti

Nun. Ir dar, pasirodo, plastikinių paketų prisiperka žemės saugotoja, maladec

Pas mane dabar vonioj stovi 3iju skirtingu dydziu medvilniniai. Pirkau eco parduotuveje. Keista, kad zemes saugotojos ir sveikuoles nenueina iki tokios parduotuves dazniau nei karta per menesi atsargu uzsipirkti. 

Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 01 19, 09:48)
Su amziumi  biggrin.gif
Keiciasi daugeliui i trumpesnes, lengvesnes ir kitokias esnes.

draugei kažkodėl taip nepasikeitė, nesensta, što li? biggrin.gif
Atsakyti
Man su amzium pasikeite i trumpesnes, daug maziau gausias, nebeskauda. Manau tai del hormonu pokyciu, itakotu amziaus,nes daugumai taip nutinka su metais.
O kad del sveikos mitybos nesmirda ir negausios, tai nusisnekat absurdus visiskus. Smarve nuo isoriniu bakteriju, tai dazniau prauskites, arba tarpkojo ligas gydykites. O gausumas nuo isvesejusios gleivines storio priklauso.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 19, 00:06)
Tu skaityti moki?  Rasiau -  visa gyvenima valgiau,  geriau ir zinau kur dar rasti ir menesines visada pasakiskos buvo.

Šlakai pas jus galvose.

tai ir mesa valgant galima gana sveikai maitintis, viskas gi priklauso nuo kiekiu proporciju ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti