Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(kin @ 2019 01 18, 19:34)
Ar ner kokios atskiros temos apie higienos priemones? Nes jau fui skaityti darosi.

Nebuk sena bobutė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 18, 19:40)
Nebuk sena bobutė  biggrin.gif

Jokia bobute. Nei sčna, nei jauna. Uztai ir neidomu tokios temos.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 18, 21:40)
Nebuk sena bobutė  biggrin.gif

Taikliai. Senom bobutėm tai, kas buvo realybė prieš >35 metus dabar fui ir nesinorėtų grįžti į škurlių plovimo laikus, o jaunom merginom - tai ekologija, tvarus nadojimas ir bla-bla-bla. Kiekvienai kartai savo.
Atsakyti

Įkišiu ir aš savo trigrašį-neestetiška viešai aptarinėti mm priemones.O skuduriukus esu mačiusi,kaip mano aa močiutė džiovindavo. :unsure:

Ačiū, nebenoriu tokios ekologijos,lai nors visas pasaulis apsiverčia.Niekas neįtikins kitaip.

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 01 18, 17:59)
dabar galvoju, kaip vyrą galėjo veikti fanatizmas.
su vyru - turėjau ir auto. su vyru valgiau mėsą. (pigią, bile kokią, net ir visas pieniškas dešreles)
kadangi studentai buvom, tai gyvenom pigiau ir paprasčiau, nei aš dabar. tiek sodą, tiek fairy naudojau jau tada.
tada jau turėjau mėnulio taurelę. kaip vyrui galėjo maišyti?
jau tada šiukšles rūšiavom, nes kibirų skaičių namuose/virtuvėje (patiko  gyvenančios Belgijoje draugės pastaba) rodo šalies išsivystymo lygį.
jau tada vengėm plastiko, naudojom keliskart kad ir tuos pačius maxmos maišelius.
atsakiau?

kur tas mano fanatizmas. aš matau tik lankstumą.
man fanatizmas, pvz būtų važiuoti dėl "bulk" daržovių/riešutų visą kelią į kitą miesto galą teršiant automobiliu gamtą (nebent susiperki dviem savaitėm į priekį visko.)
fanatizmas būtų asilu joti į vokietiją/indiją.
fanatizmas - išsikastruot ir neturėti vaikų dėl žemės taršos. (kai kurie taip daro.) (kai kurie extreme environmentalistai taip daro.)
bet pritariu sąmoningam vaikų neturėjimui - kuomet geriau paimt (širdis šaukia) jau ESANTĮ vaiką, nei "pasidaryti" naują.

Aciu uz atsakyma.
Anksciau normali buvai. Nukvakai kada su vyru issiskyrei.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 18, 19:23)
Tikrai plaunant,  naudojant karsta vandeni,  miltelius karstus radijatorius dziovinimui labiau kenkiama nei naudilojant vienkartinę medvilnę

tikrai , paskaiciuok mirksiukas.gif
gaminant issinaudos daug duagiau vandens ir elektros, dyzelio, pacios medvilnes, o namie radijatoriai ir taip silti ziema, vasara saulute uz dyka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 01 18, 19:34)
Ar ner kokios atskiros temos apie higienos priemones? Nes jau fui skaityti darosi.

tu sau esi fui? blink.gif
Atsakyti

tu sau esi fui? blink.gif

Nesupratai,tiesiog tokia tema gvildenti viešai yra nepriimtina,ypač kai yra vyrų.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 18, 20:33)
Nesupratai,tiesiog tokia tema gvildenti viešai yra nepriimtina,ypač kai yra vyrų.

Kin sake jai fui skaityti, ji vyras?Ir kas cia blogai vyram apei tai skaityti? apiesado mazo seksa skaityti valio, o apie paketus elementariai jau kazkas baisaus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 18, 16:35)
Kas vyksta mieste, gatves tustuteles, net piko metu ryte ir dabar. Bet vis viena kazkoks zioplys sugebejo ivaziuot man doh.gif

nu "neblogai" tave kažkas keikinėja... Kam taip užkliūni? Nenujauti?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 18, 18:27)
Man tai keista, kai normalus gyvenimo budas, kuris yra draugiskesnis aplinkai yra vadinamas fanatizmu 

nes fanatė ir vadiona. Nu argi dar kas nors galvoja, kad ji sveikas žmogus?
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 18, 20:33)
Nesupratai,tiesiog tokia tema gvildenti viešai yra nepriimtina,ypač kai yra vyrų.</p>

Butent ir ne tik. Na tarkim tokiu sitauciju yra aibes, nera normalu valgyti ir tustintis. Nors abu veiksmai yra normalus. Arba pradeti viesai gvildenti apie pykinima... Empatiskas zmogus greiciausiai atitinkamai sureaguos...

Todel Kin rekacija, mano galva, visai desninga.
Atsakyti

Aš esu kitaip auklėta,Kin matomai irgi panašiai.Tiesiog,kai aš augau,kitos moterys viešai, ypač vaikams ar vyrams girdint, niekada neaptarinėjo savo intymių reikalų.Išplautos apatinės kelnaitės, taipogi nekabėdavo visiems ant aikštės

.Tiesiog tai mano nuomonė.O nuomonės ne visada turi sutapti.

Atsakyti
Mokslininkai padarė tyrimą, kad jei moteris daug kavos geria, tai jinai ir papų riebaliukus degina smile.gif Kas geria mažiau - papai didesni biggrin.gif
Atsakyti