QUOTE(Monteverte @ 2018 06 22, 22:02)
Pvz. net negelbėtumėte giminaitės, jei sužinotumėt, kad su kokiu narkomanu susideda (bet ji to nežino, netiki, jis jai akis užpudrinęs)?
atvirai pasakius, dabar jau negelbeciau. Nes nera prasmes. Nes nepatikes ir prie geriausiu noru nieko nepavyks padaryt. Cia kaip ir pvz. gerai draugei pasakyt, kad jos vyras/vaikinas neistikimas ar, kad mane megino "pakabint". Arba nepatikes, arba apsimes, kad netiki. Jei issiskirs, OK. Bet jei issiskirs ir susitaikys, nutrauks rysius kuri blogai apie jos isrinktaji kalbejo, net jei jau 100 proc. zinos, kad tai tiesa.
QUOTE(given444 @ 2018 06 23, 10:46)
1.nu...bliam...mergos...jūs tikra soc gyvneimo neturite...tik čia online per dienas?
skaitau, skaičiau vidunaktį, neperskaičiau, dar 20 psl liko...
2. jie rig mus vertina, nemanot
3.davai, išvardinkite, o kokios pačios ESATE. (Rene jau pasakė.)
4.už ką negalėtumėt atleisti(atleistumėt, bet nebetęstumėt santykių) su savuoju atmetus neištikymbę ir smurtą?
5.ar toleruojat išdavystę/nepagarbą bendrąja prasme?
1.as tai visko neskaitau kas prirasyta kol manes nebuvo. Pakanka 1-2 paskutiniu puslapiu. Gyvenimo ir akiu gaila
2.aisku, kad vertina. Dirbau vyriskam kolektyve. Moteru minimaliai, o vyru netoli 200. Dar kitam darbe tai klijentai vien vyrai. Visko prisiklausiau. Tik vyru vertinimai ir reikalavimai mazi: grazi grazi grazi, seksuali, kad duotu ir valgyt moketu gamint. Tik 1 karta girdejau vyro reikalavima, kad jo zmona butu su aukstuoju. Dar is vieno girdejau, kad butu tikinti. Keli tokie drasesni reikalavimai, kad savo buta turetu. Viskas. Pas juos tai gan supaprastinta, o gal tie reikalavimai tik jau bunant poroje atsiranda?
3.tikrai esu kitokia nei virtualiam pasauly.
4.neistikimybe, smurtas, nepagarba. Daugiau ko gero viska galeciau atleisti, jei noreciau.
5.NIEKADA!
Dar galiu pasakyt ko netoleruociau per pirma pasimatyma ir po ko antro jau nebutu. Taigi:
-jei vyriskis i pasimatyma ateitu neblaivus ar jo metu prisigertu,
-jei per pasimatyma kazkam skambinetu ir visokius reikalus "tvarkytu" ar zvilgsniu nulydetu kiekviena praeinanti "sijona",
-jei pradetu pilt pamazgas ant buvusios zmonos ar drauges,
-jei tai internetine pazintis ir pamatyciau, kad daug anketoj buvo apsimelaves,
-jei/kai pati apsimokeciau savo saskaita (saskaita apmokeciau jei ir pati nesiruosciau daugiau su juo susitikt).
Cia pagrindiniai tokie dalykai. Aisku, jei pamatyciau,kad nieko bendro neturim ir pan.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2018 06 23, 11:12)
arba...ėdi nesveikai, aliejuotą maistą, riebalus, pienus, sūrius, fast foodą, pykšt, šuntavimas (mano pažįstamai 38metai, jau antrąsyk šuntuos.) tai ką, vadinasi, ėdei bile ką, gyvena kaip norėjai, ir vat...prašom, esi našta artimiems, jie tave slaugo gulintį (kurį laiką), krypuojantį, šokinėja, už tave į pardas sulaksto.
čiagi ne tas pats, kaip po avarijos atgulti į lovą.
explain.
na, as pvz. zinau, kad i senatve susirgsiu cukralige. (Paveldimumas musu giminej, o man jau uzgarantuota gydytoju) Ir ka? Galiu atsisakyt viso nesveiko maisto, saldumynu, pradet sportuot ryte vakare ir...vardan ko? Kad ta cukralige prasidetu metais ar dviem veliau? Eina nafik! Kitas dalykas, jei galeciau visai isvengt.