QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 17, 22:36)
Sakykit ka. Norit, bet given mane kazkaip suzavejo meile zemei is naujo, sekanti mmm karta eisiu ieskot savo taureles, o gal net apie daugkartinius iklotais pagalvosiu
![ax.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/ax.gif)
nes kai pagalvoji tikrai, jau dvi moterys namie, tai kiek to plastiko susidaro.
Kazkokios keistos jus. O plastikiniuose paketuose tipo labai kvepia jau, kai oda net nekvepuoja? Ir kas kiek juos keiciat, kad jums taip smarve jauciasi? Niekas ten nesmirda.
Nu aš nieko nesakau, galima bandyt gyvent "švariau", bet given atveju totalus fanatizmas. Skalbti tik su soda? Sorry, aš to neįsivaizduoju, kaip gali rūbai normaliai išsiskalbt tik su soda. Aš kartais įberiu sodos kartu su skalbimo priemone, kad suminkštintų vandenį, bet tik tiek. Mūsų babytės irgi skalbdavo ir su skalbimo milteliais, ūkišku muilu ir nei alergijų neturėjom, nieko , aš pati vėl pradėjau naudot įprastą skalbimo priemonę vietoj "eco", nes nuo eco pastebėjau, skalbyklė bei rūbai ilgainiui įgauna kažkokį keistą kvapą, po įprastos skalbimo priemonės- viskas ok.
Užteko vasarą pasėdėt mašinoj kelias valandas, tai nu načiort ir tai nebuvo sintetiniai, o kažkokie tipo ekologiški, atvykus į vietą moviau ieškot tūliko, kad pasikeist. Aš neįsivaizduoju, kaip prisikišus skudurų eit į darbą, keliaut? Viduramžiai kažkokie, nupušimas.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 17, 22:40)
Galu gale gali turetu tu poreikiu, kokiu nori, jei randi sau i pora atitinkama, bet tai kam tai klijuoti visiem kaip butinybe?
Vat būtent. Tipo pas jį, kai boba guli nejudėdama išsižergus, normalu, bet natūralus aistringas seksas tipo iškrypėliška. Jeigu kas ir iškrypėliška, tai jo mąstymas, net gaila darosi, nelaimingas žmogus.