Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 01 17, 13:38)
nepažįstų vyro, kuris tik to tenorėtų
paprastai, kai vyrai nori mylėtis, jie nori aktyvios moters

Mano buves (tas, kuris buvo pries ex) karta paklause manes, ar as nieko pries, jei jis mane miegancia 😁 svelniai, kad per daig neisbudinti 😊 pasijuokem, daviau zalia sviesa. Nes kartais norisi aktyviai, o kartais tinka ir taip. Seksas visada buvo su juo geras, jis labai del manes stengesi, tai kodel tureciau buti pries? 😊
Atsakyti
Exes tai as paklausiau miegancios, ji kazka sumurmejo, lyg teigiamai, tai as ir pasimylejau.
Ryte ji pareiske priekaistus, kad tai vos ne kaip isprievartauta. As sakiau, bet tu lyg sutikai. Ji- miego norejau tai nenorejau budintis.
Ji visus finansinius klausimus, ka pirkti derindavo mann ryte snaudziant, o irgi pasakydavau, kad pirk ka nori tik nesuk galvos ir leisk pamieegot.

Na po to atvejo daugiau miegancios neklausdavau, kada noredavau tada ir pasimyledavau
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 17, 17:07)
Kas kaip nori, tas taip padeda zemei. Kam tyciotis? Sunku pasakyti, kas is tiesu geriau, ar daugkartiniai savadarbiai iklotai, ar vienkartiniai medvilnes. Bet tai jau labai gerai, kad galvojat apie tai ir bent be plastiko naudojat.
Man dar daug dalyku reikia pakeisti, bet dziaugiuosi, kad po zingsni iseina, ir kad bent viena kita zmogu pavyksta uzkresti situo 😊
Papildyta:

O kur tu triusikus dziaustai, ar juos matyt visiem sveciam normalu?

Tu lygini triusikus su palom?
Tai galiu pasakyt, kad niekur beteko matyti sveciuose ismetytu prezervatyvu.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 01 17, 17:45)
Mano buves (tas, kuris buvo pries ex) karta paklause manes, ar as nieko pries, jei jis mane miegancia 😁 svelniai, kad per daig neisbudinti 😊 pasijuokem, daviau zalia sviesa. Nes kartais norisi aktyviai, o kartais tinka ir taip. Seksas visada buvo su juo geras, jis labai del manes stengesi, tai kodel tureciau buti pries? 😊

aš rašiau "tik to tenorėtų".
Tai be abejo, kad galima ir tingiai, ir mieguistai, ir super švelniai, bet ne visada gi gal? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 17, 14:50)
Japonai garseja savo seksualinem keistenybem.
O jei dar senatvinis maraas - tai taip ir buna.

Nu, bet Idomucia tokia praktiškai ideali antra pusė būtų - duoda kada vyras nori, kiek nori ir kaip nori. Nei juda, nei reikalauja ko, nei orgazmo nepatiria. Vieni pliusai. Į darbą neina. Vaikų negimdo. Nesiginčija ir iš vyro nieko nereikalauja. Nu ko daugiau norėt gyvenime kai pagalvoji? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 17 sausio 2019 - 20:53
QUOTE(kin @ 2019 01 17, 17:45)

myletis galima visaip, kaip tik tiem abiem zmonem gerai, kas mane pritrenkia Idomucios filosofijoj, tai tas uzsinorinimas saves, tau pvz butu patike, jei vyras pries miega tau sako va duodu minute uzsinorek,ir as jau kisiu nusilengvinti, nes man labai reikia, jei nenori uzsinoreti, tai ipurksiu lubrikanto ir pasitebkinsiu, tik tu per daug nejudek ir mane sneblaskyk? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 17, 14:49)

Nusifanatejai visai.  Vietoj skalbikliu ir milteliu soda skalbies, skurlius plaunies ir pan. , bet pati me lektuvais, auto keliauji? Netersi savo subine sededama ant sedynes ir siltai puskuodama tos zemeles naftos produktais?

soda gįžta į madą, visur ją siūloma naudoti, o tu nuodijies kokių rūšių milteliais, patinka atsma, alergijos?

taip, kadangi lėktuvais keliauju, skurlius naudoju. kad atsvertų. (ir skurliai labiau patinka, švlenu prie odos, kvepia natūralumu.) žinoma, mažai atsveria (lėktuvus), bet šis bei tas.

auto neturiu, visur ant dvirkos.
Atsakyti
Nu va cabalai gal atminti susgris, kad apie daugkaritniu iklotu naudojima kalbejo Given, ne as. As pritariu tikrai, jei moteris dirba namie, tai tikrai galima ir skudurelius, ne problema issiskalbti su masina siais laikais, bet i darba tikrai nepatogu. Kaip ir leliukam savo namie dedavau daugkartiniu vystyklus, o i lauka, nakciai vienkartinius, irgi naturalius su suiranciu plastiku.
Aplamai plastikas gi kali buti daromas ir yra daromas is augalu, kuris greit suira, galetu is vis uzdrausti plastiko gaminima is naftos su laiku
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 01 17, 21:09)
soda gįžta į madą, visur ją siūloma naudoti, o tu nuodijies kokių rūšių milteliais, patinka atsma, alergijos?

taip, kadangi lėktuvais keliauju, skurlius naudoju. kad atsvertų. (ir skurliai labiau patinka, švlenu prie odos, kvepia natūralumu.)  žinoma, mažai atsveria (lėktuvus), bet šis bei tas.

nu dar veganiskai maitiniesi tai labai net atsveria mirksiukas.gif

Siandien per radija sake patarimus naujus mokslinku , kad zmones gali suvalgyti raudonos mesos po 7 gr, 1 kiausini per savaite, viena stikline pieno ar atitinkamai jo produktu per diena, ir del sveiaktos ir del planetos ateities, jei norim, kad isliktu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 17 sausio 2019 - 21:13
o, dar buvo kiek klausimų apie skurlius. wub.gif biggrin.gif
skurlių nevirinu, o kam? siifiliu gi nesergu kad pati save apkrėsčiau, po vandeniu /kranu pakišu, čiut pamuilnu, netgi kartais į skalbiankę nemetu) ir iškart išdžiūsta.
dirbu namie, jei keliauju, kartais patingiu, naudoju paprastą paketą - nesu fanatikė, nematau problemos.
bet graužia sąžinė kažkek - jei tenka plastiką išmesti. matėt, kokie gražūs moterų tualetai, jums turbūt tinka ir patinka tie kalnai paketų, šiukšlių wub.gif wub.gif wub.gif
o bernai ką. ir papinyką mano gi mato džiūstantį ir kelnaites. o skurliai - pofig jiems. panašūs į mažus virtuvės rankšluostėlius, kurie džiūsta.
skirtumo jokio.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 17, 15:50)
Ji visus finansinius klausimus, ka pirkti derindavo mann ryte snaudziant,

sitas tai super

tas ant to - moterys irgi atsigroja biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 17, 19:13)
mesos po 7  gr, 1 kiausini per savaite, viena stikline

nope.
kt saltiniai - 2kiaušai į savaitę - jau normali vėžo rizika...

taip kad. žmonės renkasi.

nutritionfacts.org
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 17, 15:07)
Kas kaip nori, tas taip padeda zemei. Kam tyciotis?

cambalą turbūt kas kažkas traumavo viakystėj šiuo klausimu.
mamos, močiutės, galiausiai visa istorija moterų nešojo palas.
anot cambalos - jos buvo fe.
o vat naftalininis plastikas, dvokiantis smirdantis tiek jos kelnėse, tiek iškart šiukšlinėj, tiek po žeme yra malonus ne fe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 17 sausio 2019 - 21:26
QUOTE(given444 @ 2019 01 17, 21:25)
nope.
kt saltiniai - 2kiaušai į savaitę - jau normali vėžo rizika...

tai jau cia buvo bendros oficialios mokslo isvados , rekomendacijos zmonem ir tai jau sakyciau gerai. O esmine, kad pagrindine mityba turi sudaryti darzoves, vaisiai, ankstiniai, riesutai. Ir aisku mazinti stipriai cukru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 17 sausio 2019 - 21:30
QUOTE(given444 @ 2019 01 17, 21:09)

taip, kadangi lėktuvais keliauju, skurlius naudoju. kad atsvertų. (ir skurliai labiau patinka, švlenu prie odos, kvepia natūralumu.)  žinoma, mažai atsveria (lėktuvus), bet šis bei tas.

Gal nebekliedek su savo nukvakimais😂😂😂.
Is vaikystes prisimenu kaip mama skalbyklej Ryga skalbe patalyne, ranksluoscius, pyle pasta , miltelius. Pati visa gyvenima naudoju normalias skalbimo priemones. Jokiu astmu ir alergiju pas mane nebuvo ir nera.
Na jo, zinau kad skalbies ir galva plaunies soda😂. Nukvakus realiai. Ta pokalbiai apie tavo tuos plaunamus skurlius ir parodo.

O as ir auto galingu varikliu turiu , kuris daug benzo ryja ir skurliu nenaudoju. Bet nesiukslinu, atliekas i kontikus rusiuoju., nat odos batus ir rankines nesioju. Nes tavo dermantino gamyba dar daugiau tersia planeta.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 01 17, 21:25)

mamos, močiutės, galiausiai visa istorija  moterų nešojo palas.
anot cambalos -  jos buvo fe.

Nu. O musu proseneliai nuogi kailiais apsigaube lakste ir saknis grauze, jei mamuto nesumedziojo.
Atsakyti

cambalą turbūt kas kažkas traumavo viakystėj šiuo klausimu.
mamos, močiutės, galiausiai visa istorija moterų nešojo palas.
anot cambalos - jos buvo fe.

Jos nejo i darba ir ju apranga kitokia budavo. Man tai pasakojo sokejos is sovietiniu laiku kaip jos vargdavo, kai per menesines sokt reikedavo.

Atsakyti