Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 17, 15:14)

Visokie ultimatumai - "Atleisk, pavargus ne siandien" - turetu sulaukti atsakymo: "Atleisk uzpis.. mane su tuo pavargimu todel galim ir ne siais metais. Atitinkamai, kai tau ko reikes tai sulauksi grazos su kaupu"

Tai yra grasinimas ir manipuliacija - argi tai turi buti artimiausiuose santykiuose?
Vienintelis tu keli ultimatumus, kad moteris privalo nusiteikti, privalo visada duoti
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2019 01 17, 14:20)
Tas urodas liptų ant žmonos net tada, jei ji turėtų 40 temperatūros, nes juk "ar sunku prasiskėst".

40 laipsniu turetu buti karsta moteris
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 17, 14:20)
Tai yra grasinimas ir manipuliacija - argi tai turi buti artimiausiuose santykiuose?
Vienintelis tu keli ultimatumus, kad moteris privalo nusiteikti, privalo visada duoti

Koks grasinimas? pasakai, kai moteris atsibodo ir jos daugiau nenori.
Taip ir padariau savo ex draugei.
Po to kai ji pradejo man priekaistauti, kad prisiputau vaistu ir patenkintas - atsakiau, kad ar ji kokia k... kad negali pakentet?
Na nesakykit... tikras vyras tokiu argumentu neturi... bet gali isitaisyti meiluze, o jeei tai sugyveentine - tai pasiulyti eiti nx
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 01 17, 12:09)
ŽKB,
Idomučia gi ne vyras, nevaryk jo lauk iš ča.
dėl plastiko ir cambalos.
cambalai juokinga, kad aš plastikinių įklotų nenaudoju.
vat.  biggrin.gif
(vadina mane nešvaria, ir mano skurlius.)
plastikas užtat po žeme 500 labai švarus. 

o mano skurliai - atsinaujinantys ant gyvatuko. 
(ir žemelė švaresnė.)  flirt.gif

O jau vyrams sioj temoj but negalima? biggrin.gif

Nezinau svari tu ar ne, bet su savo skurliais tai kavokis. Vaistinese yra eko paketu.

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 17, 13:01)

O su savo antra puse tai aplamai galima bendrauti vos ne kaip su savimi

Taip. Tik matomai ne visi tokias turi.
Tada ir buna kaip anoj temoj kur skandalus kelia.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 17, 13:49)
Man tas nesuvokiama. Manau tokie vyrai turi kazkokiu problemu. Draugas pasakojo, kad jei moteris siaip guli, tai jis baigti negali.
Tai jau seksualine problema, jei ala sveikam vyrui reikia kazkokiu dar spec dirgikliu.

Tu jau amziuje, prisigeres kazkokiu hormonu, pas tave jau ir norai ne kaip pas vyra. Todel nekalbek savo nesamoniu.
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 01 17, 13:52)

Japonai garseja savo seksualinem keistenybem.
O jei dar senatvinis maraas - tai taip ir buna.
Atsakyti
Skaitau ir galvoju - tema apie davima/nedavima gali buti idomi pradejusiems ka tik gyventi kartu...kol dar taikomasi, pazindinamasi, atrandama. Pragyvenusiems (sakykime) 10 metu ir daugiau tai tik juoka keltu. Jei per pirmus keleta mwtu nesusistyguojama, tai nera prasmes gyventi toliau kartu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 17, 12:50)

Nezinau svari tu ar ne, bet su savo skurliais tai kavokis. Vaistinese yra eko paketu.

man kavotis? biggrin.gif
o tu savo platiką kur pakavosi - po žeme sukiši 500čiai metų?
kam tie eco paketai - jei antrąsyk panaudoti tą patį (ranklšotstį ar skurlį) yra geriau?
paketai niekad skurlams neprilygsi pagal daugkartinį panaudojimą. wub.gif

p.s. ar tu ant tiek sutraumuota tarybinės vaiksytės ir tos vatos, kur lysdvo per nugarą?

p.s. menstruacinę taurelę turėjau, db tingiu įsigyti. vis itek prekė. o bet kokia prekė lygu žemės netausojimas. mirksiukas.gif

mergos, pažiūrėkit db ir kitur "zero waste" - prašviesės akys. žinau, tai iš dalies jau hobis, kitoms - fanatizmas, bet vis ką nors gyvenime pakeist būtina/galima.

kad ir po žingsniuką.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 01 17, 16:39)

Plastikas yra organine medziaga ir puikiai dega. Tiesiog nereikia metyti pakrumem
Atsakyti
man kavotis? biggrin.gif
kam tie eco paketai - jei antrąsyk panaudoti tą patį (ranklšotstį ar skurlį) yra geriau?
p.s. ar tu ant tiek sutraumuota tarybinės vaiksytės ir tos vatos, kur lysdvo per nugarą?

p.s. menstruacinę taurelę turėjau, db tingiu įsigyti. vis itek prekė. o bet kokia prekė lygu žemės netausojimas.  mirksiukas.gif

mergos, pažiūrėkit db ir kitur "zero waste" - prašviesės akys. žinau, tai iš dalies jau hobis, kitoms - fanatizmas, bet  vis ką nors gyvenime pakeist būtina/galima.

kad ir po žingsniuką.

Man mmm prasidejo kai buvau 13. Mama is lenku paketus naudojo ir man duodavo. Apie kokia tu vata , kur lisdavo per nugara kalbi? Gal gali smulkiau, net idomu pasidare😂😂. Vaikystej tik viena klasioke pas mus buvo, kuri i papinika vata kisdavosi. O nugara prie ko?

Nusifanatejai visai. Vietoj skalbikliu ir milteliu soda skalbies, skurlius plaunies ir pan. O kai kelionese buni irgi skurlius skalbi/ dziovini? Isivaizduoju, ateina kambariu tvarkytojas /-a numerio tvarkyt, o ten palos pridziaustytos...
Tu tiek plysauji apie zemeles svara, bet pati me lektuvais, auto keliauji? Netersi savo subine sededama ant sedynes ir siltai puskuodama tos zemeles naftos produktais? Tai keliau is tasko A i taska B pestute rysuleli mantos ant peties per lazfa persimetus.
Atsakyti

O kam naudoti skurli, jei gali medvilnini iklota? Nu tu nepyk, bet patogumo klausimu lyginti ranksluosti su paketais net neverta.

Kur darbe keisdamasi skurlius dedi? Sulankstai ir snai kruvina, bei kvepianti i rankinuka? Kaip tvirtini, kad nenuslystu? Kiek laiko uztrunka virinimas? Kiek elektros energijos tam sunaudojama? Tu manai ta energija gaminama kokio vegano, dviratti minancio? Ne, zinok. :)

Ir as pvz darbe turiu pasikeisti drabuzius, jei dirbu su intrumentais. Nusirengti iki apatiniu vienoje patalpoje su kolegemis. Gerai atrodytu storas, kruvinas, skuduras tarp koju, ne?

Ya daugybe dalyku siaip jau kuriuos mes galime daryti del gamtos, bet tu issirenki tik tau tinkancius ir visiems skalambiji. Jeigu tau medvilininis iklotas tokia baisi preke, gamtai kenkianti, sumazink savo tersima ir kitur. Pvz nebekeliauk lektuvais. Vazinek dviraciu po Lietuva. Bet tu juk to nedarysi. Lygiai taip pat, kaip as nevaiksciosiu su skuduru tarp koju, kai yra patogiu ir ne plastikiniu alternatyvu.

Atsakyti

o bet kokia prekė lygu žemės netausojimas.  mirksiukas.gif

mergos, pažiūrėkit db ir kitur "zero waste" - prašviesės akys. žinau, tai iš dalies jau hobis, kitoms - fanatizmas, bet  vis ką nors gyvenime pakeist būtina/galima.

kad ir po žingsniuką.

O tu tiems savo škurliams išplauti sunaudoji dafiga vandens ir nesskyk, kad skalbi be skalbimo priemonių

Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 01 17, 16:49)
Vietoj skalbikliu ir milteliu soda skalbies, skurlius plaunies ir pan. O kai kelionese buni irgi skurlius skalbi/ dziovini? Isivaizduoju, ateina kambariu tvarkytojas /-a numerio  tvarkyt, o ten palos pridziaustytos...

Tu tiek plysauji  apie zemeles svara, bet pati me lektuvais, auto keliauji? Netersi savo subine sededama ant sedynes ir siltai puskuodama tos zemeles naftos produktais?  Tai keliau is tasko A i taska B pestute rysuleli mantos ant peties per lazfa persimetus.

Įtariu, kad ji smirda.

Tuoj pradės kukuot, kad to išvengti neįmanoma biggrin.gif
Atsakyti
Given, tu lyg sunu augini? Ot faina kai berniukas skurliukus isdziaustytus mato wub.gif . Dar jei draugu pasikviecia biggrin.gif . Kur tu juos dziaustai? Vonioj?
Atsakyti
Kas kaip nori, tas taip padeda zemei. Kam tyciotis? Sunku pasakyti, kas is tiesu geriau, ar daugkartiniai savadarbiai iklotai, ar vienkartiniai medvilnes. Bet tai jau labai gerai, kad galvojat apie tai ir bent be plastiko naudojat.
Man dar daug dalyku reikia pakeisti, bet dziaugiuosi, kad po zingsni iseina, ir kad bent viena kita zmogu pavyksta uzkresti situo 😊
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 01 17, 18:02)
Given, tu lyg sunu  augini? Ot faina kai  berniukas skurliukus isdziaustytus mato wub.gif . Dar jei draugu  pasikviecia biggrin.gif . Kur tu juos dziaustai? Vonioj?

O kur tu triusikus dziaustai, ar juos matyt visiem sveciam normalu?
Atsakyti
Jeigu kas ateina į svečius, visus triusikus ir kojines nuo radiatorių nurenku biggrin.gif
Atsakyti