Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 01 17, 13:27)
Kas čia tokio mylimam vyrui pasakyti: mielasis, mylimasi, ne šiandien, ok, aš pavargusi smile.gif

Taip pavargus, kad koju jau nera jegu praskesti? Baikit tas nesamones. Nejuokinga

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 17, 13:33)
Taip pavargus, kad koju jau nera jegu praskesti? Baikit tas nesamones. Nejuokinga

nepažįstų vyro, kuris tik to tenorėtų
paprastai, kai vyrai nori mylėtis, jie nori aktyvios moters
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 17, 14:33)

Tai dulkink gumine lele, bus tas pats, ir zmona liks laimingesne, kai jos neprievartausi.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 17, 13:38)
nepažįstų vyro, kuris tik to tenorėtų
paprastai, kai vyrai nori mylėtis, jie nori aktyvios moters

Man tas nesuvokiama. Manau tokie vyrai turi kazkokiu problemu. Draugas pasakojo, kad jei moteris siaip guli, tai jis baigti negali.
Tai jau seksualine problema, jei ala sveikam vyrui reikia kazkokiu dar spec dirgikliu.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 17, 14:49)
Man tas nesuvokiama. Manau tokie vyrai turi kazkokiu problemu. Draugas pasakojo, kad jei moteris siaip guli, tai jis baigti negali.
Tai jau seksualine problema, jei ala sveikam vyrui reikia kazkokiu dar spec dirgikliu.

Moters isreiskiamas noras ir parodomas malonumas yra spec dirgiklis? blink.gif Tu tikrai nesveikas
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 17, 13:49)
Man tas nesuvokiama. Manau tokie vyrai turi kazkokiu problemu.

Pasakė vyras, problemų neturintis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
ir šiaip, kalbant apie darnią porą, ilgamečius sutuoktinius, sakoma, kad širdys ima vienodu ritmu plakti, todėl, jei jiems pavyksta pasiekti gana brandų amžių, pvz. abu būna link 90 metų jau, jei miršta vienas, tą pačią parą ir kitas jau gali mirti. Tai manau, kad net dar ir nepasiekus 90 metų amžiaus ribos smile.gif net ir žymiai anksčiau, pas darnią porą jau taip yra, kad kai nori vienas, nori ir kitas, kai nenori vienas, nenori natūraliai ir kitas. Jie vienas kitą jaučia. Jei vienas pavargęs, liūdnas, sirguliuoja ar pan., kitam nė minčių nekyla seksuoti.
Vargšas žmogus esi, Idomucia, jei to nepatyrei, visgi ne 25 metų jaunuolis jau esi. Jau turėtum būti su savo išrinktąja susigrojęs
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 17, 13:51)
Moters isreiskiamas noras ir parodomas malonumas yra spec dirgiklis?  blink.gif  Tu tikrai nesveikas

Nu visko pasaulyje būna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 17, 13:49)

Kokių dirgiklių? Ar tai dirgiklis, jei moteris šast ant viršaus, šast po apačia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 01 17, 14:52)

Visgi ne kiekviena pora 6 metus istveria biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 17, 13:52)
ir šiaip, kalbant apie darnią porą, ilgamečius sutuoktinius, sakoma, kad širdys ima vienodu ritmu plakti, todėl, jei jiems pavyksta pasiekti gana brandų amžių, pvz. abu būna link 90 metų jau, jei miršta vienas, tą pačią parą ir kitas jau gali mirti. Tai manau, kad net dar ir nepasiekus 90 metų amžiaus ribos smile.gif net ir žymiai anksčiau, pas darnią porą jau taip yra, kad kai nori vienas, nori ir kitas, kai nenori vienas, nenori natūraliai ir kitas. Jie vienas kitą jaučia. Jei vienas pavargęs, liūdnas, sirguliuoja ar pan., kitam nė minčių nekyla seksuoti.
Vargšas žmogus esi, Idomucia, jei to nepatyrei, visgi ne 25 metų jaunuolis jau esi. Jau turėtum būti su savo išrinktąja susigrojęs

As cia nesprendziu problemu su MB, bet mes nagrinejam aplamai visokius atvejus, " kur rasti vyra".

Kai kuriami santykiai, tai galimybe atvirai bendrauti yra visko pagrindas, o jus cia demonstruojat kazkokius sablonus, kur kazkas turi itikti.

Gal nereikia taip sudetingai bandyti kitu ir saves apgauti?
Kitas tures poreikiu, jus turesit poreikiu, i juos atsizvelgti reikes pastangu ir idealiausia, kai zmones sugeba apie tai atvirai pasikalbet, kiek jiems yra poreikis, kiek pastangu.

Visokie ultimatumai - "Atleisk, pavargus ne siandien" - turetu sulaukti atsakymo: "Atleisk uzpis.. mane su tuo pavargimu todel galim ir ne siais metais. Atitinkamai, kai tau ko reikes tai sulauksi grazos su kaupu"
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 17, 14:12)
Visgi ne kiekviena pora 6 metus istveria  biggrin.gif

Dabartines plastmases tveria 6 metus
Atsakyti
Tas urodas liptų ant žmonos net tada, jei ji turėtų 40 temperatūros, nes juk "ar sunku prasiskėst".
Atsakyti