Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 01 17, 09:56)
o įdomu ta prostitutė irgi nuoširdžia palaikys, jei kokia bėda šeimoje? jei vaikai/tėvai sirgs, mirs? pats jei mirinėsi? pinigėliai gali išsibaigti, vėžio gydymui pvz. sueiti... ax.gif ar kaip kokiam Šumacheriui nutikt. Sėdės tada prostitutė prie lovos?

Vow!

Kai duoti - tai sarasas reikalavimu, padeti namuose finansinis stabilumas, pasiekimai, pinigai.
O jau sedes prie lovos ar palaikys tai uz dyka?
Nejuokink.

O jei reikes pinigu, tai reikes samdyt kazka anyway. Prostes gal prie lovos nesedi, yra slauges. Irgi reikia moketi
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 17, 09:51)
Tai koks tikslas stengtis dėl kitų?

Eina kalba ne apie "davima". "Davimas" tai tiesiog patogus reiskinys isryskinti kitu vidinius priestaravimus, melavima sau, nerealius isivaizdavimus.

Net keista, kad dauguma zmoniu suklumpa, ties tokiais paprastai dalykais, kaip "pareiga myleti", "jausmu sukurimas", "aistros sukurimas", "davimai"

Tai tiesiog parodo, kad tu zmoniu deklaruojamos mintys yra TUSCIOS, nesueina galai. Elementariausi galai.

Surasti kas duoda - ne taip sunku, va protingu zmoniu surasti - jau labai sunku, nes proto uz pinigus nepasikrausi
Papildyta:
Cia buvo apie nuosirduma.
Jus visos esat daug maz nuosirdzios. Bet kas is to nuosirdumo, jei su mastymu dideles problemos
Atsakyti
Tai vis gincyjates? Geriau pasibuciciuokit biggrin.gif

Atsakyti
ŽKB,
Idomučia gi ne vyras, nevaryk jo lauk iš ča.

dėl plastiko ir cambalos.
cambalai juokinga, kad aš plastikinių įklotų nenaudoju.
vat. biggrin.gif
(vadina mane nešvaria, ir mano skurlius.)
plastikas užtat po žeme 500 labai švarus.

o mano skurliai - atsinaujinantys ant gyvatuko.
(ir žemelė švaresnė.) flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 01 17, 13:09)
ŽKB,
Idomučia gi ne vyras, nevaryk jo lauk iš ča.
dėl plastiko ir cambalos.
cambalai juokinga, kad aš plastikinių įklotų nenaudoju.
vat.  biggrin.gif
(vadina mane nešvaria, ir mano skurlius.)
plastikas užtat po žeme 500 labai švarus. 

o mano skurliai - atsinaujinantys ant gyvatuko. 
(ir žemelė švaresnė.)  flirt.gif

As bandziau prisijuakinti menstruacine taurele, nepavyko, bet galvoju bandyt dar karta draugyste. Plauti skudurelius netureciau kantrybes blush2.gif
Bet yra kas tiesiog labai alergiskas tiem plastikam, pvz mano drauge viena, tai nori nenori turi ieskot alternatyvu.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 17, 10:29)
Vow!

Kai duoti - tai sarasas reikalavimu, padeti namuose finansinis stabilumas, pasiekimai, pinigai.
O jau sedes prie lovos ar palaikys tai uz dyka?
Nejuokink.

O jei reikes pinigu, tai reikes samdyt kazka anyway. Prostes gal prie lovos nesedi, yra slauges. Irgi reikia moketi

tai ir sakau, kam ta prostitutė? žmonai reik geru būt ir sėdės tada
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 17, 10:29)
Net keista, kad dauguma zmoniu suklumpa, ties tokiais paprastai dalykais, kaip "pareiga myleti", "jausmu sukurimas", "aistros sukurimas", "davimai"

pala, kas kur suklumpa?
abu prisiekia mylėti, viskuo dalintis, bėdoje padėti. Ir protas čia ne prie ko. Kitą kartą tie durnesni žmogelaii mažiau reikalauja ir kad ir kas nutinka nepalieka, slaugo ir t.t. Nes jie net neanalizuoja to, tiesiog daro ir viskas. Tuo tarpu protingas dar gali pagalvoti ar jam apsimoka mirksiukas.gif
Ir jai ta meilė nedingsta, o normalioje poroje ji tik auga šiaip jau, nes auga kartu praleistas metų skaičius, prisirišimas, tai koks dar jausmų kūrimas gali būti, kai jie ir taip sukurti yra? biggrin.gif Koks dar aistros sukūrimas, kai ji vis dar yra? Na o jei pradinginėja, būna gi, nepasiginčysi, tada žmonės ir pakuria, pvz. į viešbutį rožių žiedlapiais išklotą važiuoja ar šiaip kur į šiltus kraštus.

Tai kas negerai? Kame tuos vyrus užjausti ir apie ką čia tek diskutuoti?
Atsakyti

As bandziau prisijuakinti menstruacine taurele, nepavyko, bet galvoju bandyt dar karta draugyste. Plauti skudurelius netureciau kantrybes blush2.gif
Bet yra kas tiesiog labai alergiskas tiem plastikam, pvz mano drauge viena, tai nori nenori turi ieskot alternatyvu.

Yra medvilniniu iklotu. As negaliu pakesti to plastiko prilipusio, todel perku juos eco parduotuveje. 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 17, 07:34)
Reikia kitokia tapti

Tai kad nereikia.
Atsakyti

Tai vis gincyjates? Geriau pasibuciciuokit biggrin.gif

Su kuo?Čia pagrinde merginos plepa,o moteriška lytis netraukia.Tai kų dabar daryt? :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 17, 12:31)
tai ir sakau, kam ta prostitutė? žmonai reik geru būt ir sėdės tada
Papildyta:

pala, kas kur suklumpa?
abu prisiekia mylėti, viskuo dalintis, bėdoje padėti.

....

Tai kas negerai? Kame tuos vyrus užjausti ir apie ką čia tek diskutuoti?

Tai va ir sukklupome ties akmeniu.
Prisiekia myleti, o kai vyrui reikia pasimylet, tai prasideda derybos lyg turguje.

As ne pries turgu, bet gal nereikia sapalioniu apie meile, jei NET DISKUTUOT tesugeebama apie gaunamas naudas pinigais, stabilumo, fizine pagalba ar orgazmais.

Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 17, 12:44)
moteriška lytis netraukia.

Tai pavadini vyru ir nera problemos.
Save galima itikinti.
Atsakyti
Idomuciai svetimas naturalus, gyvas, nuosirdus bendravimas. Pas ji vien kazkokie itikinejimai, isitikinejimai, saviapgaules, taktiniai manevrai, apsimestiniai jausmai, saviprievarta. Sunku turetu but gyvent negalint buti savimi net su artimiausiais.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 17, 12:57)
Idomuciai svetimas naturalus, gyvas, nuosirdus bendravimas. Pas ji vien kazkokie itikinejimai, isitikinejimai, saviapgaules, taktiniai manevrai, apsimestiniai jausmai, saviprievarta. Sunku turetu but gyvent negalint buti savimi net su artimiausiais.

Va cia ir nesupranti.
Tik stiprus visokiu navarotu moantys zmones, gali sau leisti buti naturaliais, gyvais ir nuosirdziais. Net su jumis galima buti nuosirdziu... Na ne visai, pilna megeju ku ikasti, bet tai jau tikrai ne esme.
O su savo antra puse tai aplamai galima bendrauti vos ne kaip su savimi
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 17, 12:47)
Tai va ir sukklupome ties akmeniu.
Prisiekia myleti, o kai vyrui reikia pasimylet, tai prasideda derybos lyg turguje.

niekur nesuklupome smile.gif mylėti nelygu pasimylėti.
Su vaiakis mylimės, su tėvais mylimės? Ne, tik mylime smile.gif
Kas čia tokio mylimam vyrui pasakyti: mielasis, mylimasi, ne šiandien, ok, aš pavargusi smile.gif
Atsakyti