Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Moonte @ 2019 01 17, 00:26)
Ne... cia dar ne viskas, nes kai "duodi" dantis sukandusi, bet privalai dar vaidinti, kad labai nori, kad tave dulkintu. Kai moteriske tuo momentu viduje laukia, kada tas kosmaras baigsis. Va tame musu SM "vyru vyras" ir izvelgia didziausia moters meile vvyrui.

Teisingai pastebeta, visos pretnzijos moteriai. Ne karta ir mylimukes buvo klaususi, kodel vien moteris turi motyvuotis noreti, kai nenori, nes vyras neva nori, kodel vyras savo norejima, negali motyvuotis NENORETI, kai moteris nenori... I si klausima TIKROSIOS MEILES ZINOVAS, iki siol neatsake. Kaip ir ignoruoja izvalga, kad salyginai normaliam vyrui motivuotis nereikia, kai salia jo mylima, vadinasi geidziama moteris.

Jis atsake, kad vyrui sunkiau istverti, kai negauna, negu kad moteriai istverti ir duoti, kai nenori.
Man tai su tuo padaru net nebera noro diskutuoti. Zmogum ji vadint sunkiai iseina, absoliutus moralinis degradas.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 17, 07:37)
Jis atsake, kad vyrui sunkiau istverti, kai negauna, negu kad moteriai istverti ir duoti, kai nenori.
Man tai su tuo padaru net nebera noro diskutuoti. Zmogum ji vadint sunkiai iseina, absoliutus moralinis degradas.

As tiesiog advokatauju vyrams ir ju geroms meiluzems kurios duoda kada vyrams reikia.
Man asmeniskai reikai tikrai nedaug, deka vokieciu farmacijos pramones. Tai asmeninio intereso - nera.

Sakysim esu kaip motina Tereza, advokatauju kenciantiems.

Manau, kad moralines degrades yra bobos kurios isteka, o po to jau nenori atsidavinet.

Mylimukes tai neliecia, nes ji sugyventine - sugulove, tai aisku ji nieeko neprivalo, kadras gali eiti kur geriau
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 17, 07:46)
As tiesiog advokatauju vyrams ir ju geroms meiluzems kurios duoda kada vyrams reikia.
Man asmeniskai reikai tikrai nedaug, deka vokieciu farmacijos pramones. Tai asmeninio intereso - nera.

Manau, kad moralines degrades yra bobos kurios isteka, o po to jau nenori atsidavinet.

Mylimukes tai neliecia, nes ji sugyventine - sugulove, tai aisku ji nieeko neprivalo, kadras gali eiti kur geriau

O kuri cia neduoda? Maniškis visad sotus ✌️
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 17, 09:07)
O kuri cia neduoda? Maniškis visad sotus ✌️

Tai jam gal vieninteliui neduoda savo noru, reikia prisiverst biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 17, 07:46)

o kam advokataut? manau, kad tokių vargšelių vienetai yra tarp normalių vyrų, daugiau gal paaugliai palaipo sienom, kol kompleksuoti ir nesusiranda mergytės. O normalus, dėl šeimos besistengiantis vyras, padedantis žmonai rutinoje, pats kažko pasiekęs ir užtikrinęs šeimą finansiškai, tai tikrai gaus reguliariai.
Reta tokių moterų kaip ta viena, kur temą atidarė, kad vyras grįžta iš užsienio, uždirbęs matomai, nes ir namą statosi, o ji užsiplūkusi, negali pasisamdyti žmogaus kokio į pagalbą, kad su vaikais padėtų ar namą išvalytų, jei jai sunku, o ne bumbėtų nuolat vyrui
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 17, 08:44)
O normalus, dėl šeimos besistengiantis vyras, padedantis žmonai rutinoje, pats kažko pasiekęs ir užtikrinęs šeimą finansiškai, tai tikrai gaus reguliariai.

Prostitutes manau kelia maziau reikalavimu, net tos asmennes, kur dirba vienam uzsakovui. Joms uztenka finansinio uztikrintumo, padeti rutinoje tikrai neprasys ir duos ne reguliariai o pagal pirma uzuomina... na nebent jau ten sirgs taip, kad kraujais spjaudys...
Atsakyti

Būna momentų,retų tokių kai ir pačiu savimi pasitikėti negalima.

Sutinku. Kažkaip panašiai mąstom  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Netiesa. Vaikai moka maziau gudrauti bet jau moka ir ta daro. 

Tai vadinama manipuliavimu. 

Atsakyti

Nepainiokit atvirumo su nuosirdumu. Pasakot kiekvienam sutiktam viska- tai atvirumas bus, atlapasirdiskumas. O nuosirdumas jau pats apie save pasako zodis - nuo sirdies - tai reiskia tai, kas tikra, bet nebutinai kiekvienam sutiktam. Galbut artimiausiems, laiku ir vietoje.

Būtent. Nereikia "dalinti" savo širdies visiems. 

Lutuke gerą ten apibrėžiną ištraukė apie nuoširdumą, nes kažkaip jau susipainiojo Idomucia su apibūdinimu. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 17 sausio 2019 - 09:39

Tai jam gal vieninteliui neduoda savo noru, reikia prisiverst biggrin.gif

Jumoristė, prajuokinai nuo pačio ryto.  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 17 sausio 2019 - 09:39

Manau, kad moralines degrades yra

Labai įdomus teiginys.Bet man kyla klausimas.Esi ne iš tų žmonių,kurie be asmeninės naudos dykai dėl kito ir piršto nepajudins.Tai koks tikslas stengtis dėl kitų?

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 17, 09:06)
Prostitutes manau kelia maziau reikalavimu, net tos asmennes, kur dirba vienam uzsakovui. Joms uztenka finansinio uztikrintumo, padeti rutinoje tikrai neprasys ir duos ne reguliariai o pagal pirma uzuomina... na nebent jau ten sirgs taip, kad kraujais spjaudys...

o įdomu ta prostitutė irgi nuoširdžia palaikys, jei kokia bėda šeimoje? jei vaikai/tėvai sirgs, mirs? pats jei mirinėsi? pinigėliai gali išsibaigti, vėžio gydymui pvz. sueiti... ax.gif ar kaip kokiam Šumacheriui nutikt. Sėdės tada prostitutė prie lovos?
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 17, 09:51)
Esi ne iš tų žmonių,kurie be asmeninės naudos dykai dėl kito ir piršto nepajudins.Tai koks tikslas stengtis dėl kitų?</p>

puikus pastebėjimas
Atsakyti