Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Nuolat @ 2019 01 16, 12:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72324193" data-time="1547623463"><div><p>Vaikai dar nesupranta visuomenes taisykliu, todel yra nuostabiai nuosirdus, jie neturi priezasties megti tuos, kuriu nemegsta, daryti ko nenori. Grazu, kai tai zmogus geba nepamirsti, kitiems tenka atrasti is naujo.</p></div></blockquote><p>Tai ir suaugusiam galima būti nuoširdžiam.</p>

Zinoma, galima! Tai zavu ir pageidautina, tik ne visada "apsimoka ir dauguma ta pamirse per visokias socialines taisykles. Todel visad smagu rasti grynuoli.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 16, 12:05)
Zinoma, galima! Tai zavu ir pageidautina, tik ne visada "apsimoka ir dauguma ta pamirse per visokias socialines taisykles. Todel visad smagu rasti grynuoli.

man uztenka nuosirdumo is mano artinmiausiu zmoniu, o is kolegu, sutiktu gatveje zmoniu visiskai tu ju nuorisdumo nereikia, kaip ikyrejes tas lietuviu nuosirdumas ir noras issakyti savo nuomone tau nepazysmam, nei kas klausia, nei kam idomu, bet va lietuviam labai reikia nuosirrdziai savo nuomone pasakyti biggrin.gif man jau geriau tos socialines taisykles ir mandagumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 16, 12:08)
kaip ikyrejes tas lietuviu nuosirdumas ir noras issakyti savo nuomone tau nepazysmam, nei kas klausia, nei kam idomu,

😂😂😂
Atsakyti
Mano tikslas ir is maximos nebesinesti plastiko.
Tie maiseliai yra is specialaus nesvarumus atstumiancio maistinio silikono, atlaiko iki 220 temperatura, laisvai galima plaut indaplovej ar su verdanciu.
Aisku, kai kuriu pakuociu neisvengsi, kai gatavas produktas supakuotas ir nera alternatyvios popierines ar stiklo taros, bet pjaustomus zalios ar apdorotos mesos gabalus galima. Jau dabar kumpelius i popieriu pakuoja, tik zalia mesa ne.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 16, 13:08)
man uztenka nuosirdumo is mano artinmiausiu zmoniu, o is kolegu, sutiktu gatveje zmoniu visiskai tu ju nuorisdumo nereikia, kaip ikyrejes tas lietuviu nuosirdumas ir noras issakyti savo nuomone tau nepazysmam, nei kas klausia, nei kam idomu, bet va lietuviam labai reikia nuosirrdziai savo nuomone pasakyti  biggrin.gif man jau geriau tos socialines taisykles ir mandagumas  biggrin.gif

Taikliai i desimtuka apie save tu cia.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 16, 12:12)

Tie maiseliai yra is specialaus nesvarumus atstumiancio maistinio silikono, atlaiko iki 220 temperatura, laisvai galima plaut indaplovej ar su verdanciu.

Zinau. Tik atsibos zaist po kiekvieno mesgalio ar zuvies.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 16, 13:14)
Zinau. Tik atsibos zaist po kiekvieno mesgalio ar zuvies.

Nematau problemos isplaut porakart i savaite papildoma daikta.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 16, 12:21)
Nematau problemos isplaut porakart i savaite papildoma daikta.

Plauk. Galvoji tuom planeta isgelbesi nuo uzterstumo?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 16, 12:04)
Tame tarpe kuriant dvieju zmoniu santykius

taip.
negali buti nuosirdziu,nes tuo bus pasinaudota. Labai mazai zmoniu,kuriais galima pasitiketi.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 16, 12:27)
Plauk. Galvoji tuom planeta isgelbesi nuo uzterstumo?

Kažkuo juk galma prisidėti?
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 01 16, 12:29)
taip.
negali buti nuosirdziu,nes tuo bus pasinaudota. Labai mazai zmoniu,kuriais galima pasitiketi.

Rizika visuomet yra. Zmogu gali kas nors uzmusti, ar jis gali kazka uzmusti ir sesti.
Gali zmogui nuvaziuoti stogas.

Ta prasme, kad zmogaus galimybes yra ribotos. Lektuvai ir tie buna nukrenta... kazkur salia zaibas numusa kokia elektronine sistema ar stambi varna patenka i varikli.

Neproduktyvu kaltinti zaibus ir varnas del sio netobulo pasaulio, bet galima kazkiek nuspeti.
Sakysim exe as nuspejau. Bet buna, kad zinai, kad letuvas nepatikimas bet nera kuo skristi ir rizikuoji.
MB turi tam tikru riziku (kad gali protas pavaziuot)

Na viska galima pas kita istyrinet, tik negalima istyrinet, kada subyres mazai patikimos sistemos, kuriu kiekvienas zmogaus sutverimas turi.

Trumpiau. Nepasitikejimas paprastai reiskia kazkokia klasta kitame. Blogas poziuris.
Nepasitikejimas tai buna arba kito nesupratimas (ar net nenorejimas tingejimas gilintis) arba suprastu riziku pasireiskimas.

Nzn apie vyrus, beet apiee moteris daug galima suprasti is temos duoda neduoda. Ir nesvarbu davimas, svarbu gretutines mintys ir ju sistema.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 16, 12:12)
Mano tikslas ir is maximos nebesinesti plastiko.
Aisku, kai kuriu pakuociu neisvengsi, kai gatavas produktas supakuotas ir nera alternatyvios popierines ar stiklo taros, bet pjaustomus zalios ar apdorotos mesos gabalus galima. Jau dabar kumpelius i popieriu pakuoja, tik zalia mesa ne.
Papildyta:

Taikliai i desimtuka apie save tu cia.

nu saunuole smile.gif

tu mane gyvai pazysti ar tau jau forumas gyvenimas? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 01 16, 12:29)
taip.

galima buti nuosirdziu, bet ne kvailu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 16, 12:29)
Kažkuo juk galma prisidėti?

Aisku galima.
Bet tie patys silikoniniu maiseliu gamintojai juos gamina del savo biznio, o ne del svaresnes planetos.

Maximoj niekas mesos nedes i ta maiseli, nes taip nusipirkti bus imanoma kaxka kita vietoj mesos. Preke turi buti supakuota ir etikete uzklijuota pagal parduotuves taisykles.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 16, 12:40)

Sakysim exe as nuspejau. Bet buna, kad zinai, kad letuvas nepatikimas bet nera kuo skristi ir rizikuoji.

Taigi rasei, kad zenyjies visam gyvenimui, o ji tavo gyvenima sugriove, kai pradejo lakstyt.
Nei vienas neses i lektuva, jei bus bus pasakyta, kad jis nesaugus skristi. Nebent koks kamikadze. Tai kad nenusikalbek.
Atsakyti