Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Niekas čia nieko nežino, kaip išties yra, todėl muštis dėl kažkieno isivaizdavimu yra kvaila smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 16, 09:29)
Lyg viena butu labai gera lovoje biggrin.gif .
Paimkim kad ir Montekrista - ana man rodos lovoj ne ubuntiene, ir vuras pas ja pastovus ir santykiai seimoj matosi geri.
Papildyta:

O as zinok rimtai sneku bigsmile.gif 😂😂- sumokesi - pasakysiu😂.
Ne apie piktuma ir pagieziskuma kalba buvo, nepazistu tu manes, nezinai kur sarkazmas ar humoras.
Gerai, gali nemoket, bet pirma jau uzuomina tau vakar pasakiau - per daug tauski  tiesiog negalvodama ir issipleti. Ne, tu ne lutuke,  ten tai jau sutrikimas, bet su vyrais ne tik grazia, bet ir protinga reikia but mirksiukas.gif .
Tu rasei, kad gal ir be reikalo su dukros tevu draskeisi ir skyreisi. Cia tik pastebejimas, bet is tokiu pareiskimu matosi kad tu rimtai i seima, santykius neziuri.

Nesistebiu, kad tavo vyras is meiluziu ilgiausiai nepareina, kas noretu su tokia pikciurna vakarus leist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 15, 21:37)
O as jau tokio amziaus esu,  kad galiu sau leisti nesisypsoti kam nenoriu ir bendrauti tik su tuo,  su kuo pati noriu.

o kodėl nuo amžiaus tai priklauso? smile.gif aš ir vaikystėje taip dariau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 16, 08:37)
Niekas čia nieko nežino, kaip išties yra, todėl muštis dėl kažkieno isivaizdavimu yra kvaila smile.gif

Nu sorry, bet forume aiskiai is kalbu matosi kas su vyru gyvena o kas su kadrais.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 16, 09:59)
o kodėl nuo amžiaus tai priklauso? smile.gif aš ir vaikystėje taip dariau biggrin.gif

Vaikai dar nesupranta visuomenes taisykliu, todel yra nuostabiai nuosirdus, jie neturi priezasties megti tuos, kuriu nemegsta, daryti ko nenori. Grazu, kai tai zmogus geba nepamirsti, kitiems tenka atrasti is naujo.
Atsakyti
[quote=mylimuke!,2019 01 16, 08:44]
Tu greiciausiai ne su savo tevu augai? Ar klystu?
Atsakyti
Prisipirkau vakar daugkartiniu silikoniniu maiseliu skystiem slapiem produktam pirkt. Idomu, kaip reaguos ten kokia mesininke, ar neatsisakys del neva higienos det hmm.gif Gal kuri jau naudojate?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 16, 09:49)
Prisipirkau vakar daugkartiniu silikoniniu maiseliu skystiem slapiem produktam pirkt. Idomu, kaip reaguos ten kokia mesininke, ar neatsisakys del neva higienos det  hmm.gif  Gal kuri jau naudojate?

Turetu neaptarnauti, nes tokiu atveju pirma turetum susimoket. Nes po mesos idejo i nezinia kieno maiseli - preke tampa netinkama
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 16 sausio 2019 - 10:56
Koks skirtumas i kur mesininke mesa klientui ides. Nors ir i kibira imes, jei ponicka su juo ateis. O kokioj maximoj vistiek viska i normalius maiselius pakuoja.
Turgaus mesininkei tai kas, svarbu pinigus sumoka ir ji turi vet patikrinoma savo mesai.
Bet tai nehigieniskai man tokie silikoniniai maiseliai atrodo.
Atsakyti

Vaikai dar nesupranta visuomenes taisykliu, todel yra nuostabiai nuosirdus, jie neturi priezasties megti tuos, kuriu nemegsta, daryti ko nenori. Grazu, kai tai zmogus geba nepamirsti, kitiems tenka atrasti is naujo.

Tai ir suaugusiam galima būti nuoširdžiam.

Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2019 01 16, 11:46)
Tai ir suaugusiam galima būti nuoširdžiam.</p>

galima
tikbeda,kad daugelis suaugusiu yra prarade gebejima vertinti nuosirduma...
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 01 16, 11:58)
galima
tikbeda,kad daugelis suaugusiu yra prarade gebejima vertinti nuosirduma...

Tame tarpe kuriant dvieju zmoniu santykius
Atsakyti