Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Mano avataras pats moteriskiausias is visu biggrin.gif
Atsakyti
kaip nuostabiai sninga, rodos numirt gali tokioj pusny smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 15, 15:50)
kaip nuostabiai sninga, rodos numirt gali tokioj pusny smile.gif

Katik norejau ta pati rasyt, pasakiska wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 15, 14:37)
Ir ta jums sunku ismokti???

Galima ir seiles, kaip imbicilui pradeti leisti... Visko galima ismokti. Klausimas kam to reikia? vyriskam vyrui, su normaliu libido, nelinkusiam i smurta to tikrai nereikia.
Papildyta:
O mano avataras turintis daug intenciju...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 15, 15:10)
O mano avataras turintis daug intenciju...

As ziurint i avatara, prisiminiau pasaka,kur ragana nese uznuodyta obuoli ir apnuodijo grazia princese
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 15, 15:13)
As ziurint i avatara, prisiminiau pasaka,kur ragana nese uznuodyta obuoli ir apnuodijo grazia princese

Na matai kaip atskleide tave pati biggrin.gif 4u.gif

Esi teisus, tai gali buti ir nuodai, gali buti ir ...
Atsakyti

Blyn,klausimėlis.Kada jūs dirbate?Skaityti nebespėju :unsure: Mano avataras laaabai moteriškas.Aha,labai romantiškai sninga,taip ir kyla noras šokti į džipą ir pasileisti bekelia :blush-anim-cl:​ 

Atsakyti

Ir ta jums sunku ismokti???

Tokių dalykų nereikia mokytis

O mano avatatas matomas tik naujoje versijoje. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 15 sausio 2019 - 15:58
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 15, 13:57)
labai noreciau, kad nors viena apie Lietuva ikeltumet. Zinoma, jei jus lygias teises laikot arima kartu su vyru, tai rasit, as laikau pagarba moteriai. Moteris visada buvo gerbiama Lietuvoje ir ne maziau nei vyras.

Šiaip labai nedaug info yra apie senus laikus ir moterų realią padėtį išlikę, nors LDK lyginant su kitomis valstybėmis tuo metu tikrai nemažai tų teisių moterys Lietuvoje turėjo. Visgi, neturėjo irgi nemažai. Bet kadangi Jums svarbios tik moterų-motinų-žmonų teisės, tai turbūt nėra tikslo su Jumis apie tai diskutuoti plačiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2019 01 15, 15:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72323553" data-time="1547555853"><div><p>Ir ta jums sunku ismokti???</p></div></blockquote><p>Tokių dalykų nereikia mokytis</p>

Kodel?
Atsakyti
Taigi, nuo ko prasideda tokie kaip Lutukes naftalininiai stereotipai.

"
...
„Prieš rugsėjo pirmąją dukra grįžo iš parduotuvės – išsirinkusi ir su savo tėčiu nusipirkusi kuprinę. Kuprinė buvo mėlyna. Dizainas: su astronautu ir kosmosu. Pamačiusi kuprinę, dukros paklausiau, kodėl išsirinko būtent šią kuprinę? „Todėl kad mėgstu mėlyną spalvą ir man patinka kosmosas“. Tačiau po savaitės mokykloje dukra paprašė nupirkti naują kuprinę, nes vaikai tyčiojasi ir vadina ją ne mergaite. Nes mergaitės (kaip „aišku ir visiems žinoma“) nebūna kosmonautėmis. Ir mergaitės (kaip „aišku ir visiems žinoma“) nemėgsta mėlynos spalvos. Aš labai supykau...
...
"

Visa istorija CIA
Atsakyti

Kodel?

Todėl kad tokie dalykai įgimti. O tai kas nėra įgimta, o išmokta, tai atrodo nenatūraliai. Na kaip juoktis dirbtinai. Košmaras tada, jeigu reikėtų dar galvoti ir vaidinti, būti ta, kuo neesi. Juk tokie dalykai iš tolo matomi. Žavesio tikrai nesuteiks jokiai moteriai, net ir vyrui, turiu galvoje - nenatūralumas. Jeigu žmogus šiek tiek sutrikęs, tai jis natūraliai reaguoja, kas rausta, kas akis nuleidžia, kas gūžteli pečiais... Juk tai natūrali reakcija. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 15 sausio 2019 - 16:08