Na nezinau, nezinau... Skandinavijos salyse esu daznas svecias, na nemaciau as ten kazkokio siaubo baubo, radikalaus feminizmo apraisku. Na jei kazkam atrodo, kad moterys vos atsikelusios is lovos privalo "uzsideti kovine kauke" - vakarini makiaza, nuseta blizguciais palaidine ir t.t. tai taip, skandinavijos salyse to nera ir itariu nebus. Nes jie moteriskuma izvelgia visai kituose dalykuose. Prancuzu feminizmas neitiko... Sorry, nemaciau zavingesniu moteru zemeje, kurios moketu spinduliuoti, mano akimis, ta tikraji moteru zavesi, o ir vyrai atitinkamai. Tas lyciu tarpusavio"zaismas" vel gi is mano varpines, auksciausias pilotazas.
Siaip, as nesuprantu, ka gali kalbeti apie moteriskuma apsileides, ilgais plaukais, su papais, devintis treningais vyras... Kuriam svarbus aspektas "dave nedave", davima - sieja su karunu kritimu ir t.t. Man tai kazkoks briedas, nes NIEKADA nebuvau tokioje situacijoje, kad vyras reikalautu nusiteikti, ar pats nusiteikinetu. Bent jau musu seimoje viskas kazkaip ivyksta naturaliai, na matyt mano vyras pakankamai vyriskas, o man netruksta to moteriskumo kad santikiai butu paremti meile, o aistra, trauka vienas kitam neisnyko. Na kai nera to vyriskumo, dar tas frigidiskas moteriskumas, jei tiem dviem nabagam dar reikia nusiteikti, mat nestovi, geismo nera, ta ka gali padaryti... Ireiksti gailesti ir tiek.
Juokingiausia kad tie nabagai aiskina kas yra moteriskumas-vyriskumas.
O siaip, as labai laiminga, kad galiu gyenti taip kaip noriu. Jei noriu, galiu praktikuoti nors ir pries tukstanti metu buvusias tradicijas - kaip vokeciai sake trys KKK (Kinder, Küche, Kirche). O jei noriu, vadovaujantis nudienos realija, realizuoti visose sferose kuriose tik noriu. Tai diziausia laime ir kaifas, bent jau man.
O visa kita, kas kam atrodo kaipa as turieciau gyventi, atrodyti... Pofig. Svarbu, kad as pati jauciuosi labai moteriskai, manimi zavisi vyrai, iki siol salia esantis vyras man jaucia aistra, aciu dievui ne is pareigos. Taigi.