Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Labas rytas, nereikia maišyti istorinio feminizmo gėrio nuo esktremalaus(prancūziškojo ar norvegiškojo).
O kas tas ekstremalus prancuziskas feminizmas? As kazkaip kasdien jo nematau. Matau moteriskas, pasitempusias moteris. Va ka pastebejau, bet cia ne tik FR, kad vyrams reciau kyla noras saipytis is moteru noro tureti lygias teises, lyginant su rytu europieciais.

Ir diskutuojant ne tik su jaunesne karta, bet ir su mano seneliu amziaus zmonemis.  Turejau du pagyvenusius sefus ir su jais esame daug snekeje sita tema, tai ju poziuris sutapo su manuoju: moterys gali dirbti ne prasciau, dauguma lyciu stereotipu atsiranda is auklejimo, o ne gamtos. Is ju elgesio irgi akivaizdziai matesi, kad nelaiko manes antaruse su vyrais palyginus. LT dirbant kartais jausdavosi toks “ypatingas” demesis i tave darbe, nes esi moteris. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 15 sausio 2019 - 09:25

laimė, žmonės sąmoningėja, renkasi, bando, kas kam tinka, kas ne, vėl klysta, vėl bando, ir (labai tikiuosi, kad) nuo jų atkris, kas jiems netinkama.

As tai manau, kad zmones tikrai nesamoningeja. Cia ne tik apie feminizma kalbant, bet apskritai. Man  susidaro vaizdas, kad mes banguojame ir dabar vyksta kritimas zemyn, iki sekancio dugno. 

Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2019 01 15, 08:50)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72323177" data-time="1547534754">
<div>
<p>Man patiko mintis, kad moteriškumas eina iš vidaus. Toks spindesys.

O del marazmu, kaio moterims dabar blogiau nei pries 100 metų tai nzn ar net verta ka ir komentuoti...</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Manau vyrams geriau žinoti ar mes moteriškos ar ne. Kam mums įrodinėti tai? Tiesiog, arba tai yra arba ne. </p>

Kaip supratau bandėm aiškintis, kas yra moteriškumas. Kam puodai ir virtuvė, kam kiti dalykai.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 15, 10:07)
Kaip supratau bandėm aiškintis, kas yra moteriškumas. Kam puodai ir virtuvė, kam kiti dalykai.

Puodai ir virtuve tai tik irankiai moteriskumui pasireiksti, o ne moteriskumas.
Yra profesionalus virejai, daugelis zmoniu darosi valgyt nes nori paesti o nera kam.

Moteriskumas, tai kazkam itinkant isigyti galios daryti poveiki.
O cia puodais, svelniu balsu, pute, isvaizda, jaukumu ar dar kuo... tai tik irankiai.

Moterys vyrus daro labai nuo saves priklausomais ir kazkuria prasme vergais. Taii jau yra nuo mamutu medziojimo laiku.

Kas moteriai yra pavojingas priesas? Kita moteris, meilesne ir galinti itikti jos vyrui geriau
Papildyta:
QUOTE(Nuolat @ 2019 01 15, 08:36)
Kad neturi tu tos deivės, neturi. Susikūręs savo svajonių moterį ir tiek. 

O tai ko miegojai kai čia buvo tos kurios seniai paliko SM? Kur buvo tavo "žavesys", kad nei vienos nesuviliojai? 

As jau turiu savaja 10+ metu, pakankamai aiskiai issireiskiau daugybe kartu, kad neii cia ko ieskau, nei vilioju.
Aisku MB ne kokia ideali, bet tikrai geriausia, ka sutikau realybeje (filmus ir knygas gal atmeskim)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 15 sausio 2019 - 10:24
O.. Savo vyrui galią turiu 😂
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 01 15, 10:04)
Labas rytas,
...

Labai taikliai ir puikiai viskas surasyta 4u.gif
Mane labiausiai piktina visuomenes spaudimas "tu privalai". Vieniems privalai viska, ka atlikdavo tradicine moteris, kitiems privalai, ka atlieka siuolaikine moteris. Svarbu atsirinkti, kas paciai tinka ir patibka, kad gerai jaustis, nes persiplesti ir buti idealia visur niekada nepavyks.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 15, 05:51)
<p>Lab ryt 4u.gif Klausimas grynai retorinis- o kas mus leidžia būti tikromis moterimis?</p>
<p>Lutuke, o ar tau labai patiktų gyventi, tarkim kaip JE,šalyje kur tu be vyro palydos  net į parduotuvę negalėtum nuvažiuoti?</p>
<p>O vaikų klausimą dėkime į šalį, nedomina manęs svetimi vaikai,aš savo jau užsiauginau,dabar savus tegul auginasi kaip kas nori.</p>

kodel taip keistai supranti moteriskuma? blink.gif
rimtai tau moteriskumas tai sitai?

nu o mane domina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 15, 11:27)
Labai taikliai ir puikiai viskas surasyta  4u.gif
Mane labiausiai piktina visuomenes spaudimas "tu privalai". Vieniems privalai viska, ka atlikdavo tradicine moteris, kitiems privalai, ka atlieka siuolaikine moteris. Svarbu atsirinkti, kas paciai tinka ir patibka, kad gerai jaustis, nes persiplesti ir buti idealia visur niekada nepavyks.

Kuo vyresnė tampu, tuo geriau įsisavinu, kad nieko aš neprivalau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 15, 07:27)
bet mano moteris turi buti moteriska - kitaip jai zudytis reiketu

Sakysim, vyru kompanijos buna iprasta vaidinti tokius krutus, seimos galvas, kur zmona turi buti "savo vietoje".

O jus - ne vyrai, bet tokios dauguma pasigailetinos. Net bijot pareiksti, kad vyrui suteikiat malonuma, kai jis nori. Manot karuna nukris.

kodel dabar? blink.gif

su kokiom tu ten kompanijom bendrauji? blink.gif

suteikiam malonuma ir vyrai suteikia mums malonuma, tik ne tokiais budais kaip tu siulai mirksiukas.gif

tai atsakyk tau ir vyriski ir moteriski kunai abu slykstus per daug liestis?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 15, 11:41)
kodel dabar?  blink.gif 

su kokiom tu ten kompanijom bendrauji?  blink.gif

suteikiam malonuma ir vyrai suteikia mums malonuma, tik ne tokiais budais kaip tu siulai  mirksiukas.gif

tai atsakyk tau ir vyriski ir moteriski kunai abu slykstus per daug liestis?

Nieko tu nesupranti. Yra toks angliskas zodis "submission", jis reiskia moteriskuma su protu naudojant.
Prie ko cia kunai?
Nepades ir dailiausias kunas, jei istisai priesinies.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 15, 08:45)
Tu isvis supranti savoka "teise"? Turek kad ir 100 milijonu, bet teises dirbti (savarankiskuma, nepriklausomybe) neprarandi. Ne visiem taip kaip tau darbas yra tik lazas ponui, kitiems tai hobis, saviraiska, gal net didele pagalba aplinkiniams.
O kad piramides state, tai ka cia turi bendro su eilines moters padetimi visuomeneje? Kokiais saltiniais remiesi ar eilinikart emocijom kaip ir apie atiminejamus vaikus - bile paloti ir papriestarauti?

nu pasakyk prasau kokiame amziuje moteris neturejoo TEISES DIRBTI? rimtai? eina i darza raveti, o vyras : boba sedek ant peciaus tu teises dirbti neturi as einu raveti, ir tiek reikejo kovoti, kad ta teise gauti, o ka tada blogai buvo ant peciaus? lotuliukas.gif ar supranti kokius vejus rasai?
jo jo hobis lotuliukas.gif Lietuvoje tikrai hobis, kaip Idomucia raso lotuliukas.gif 90 proc dirbanciuju tik mylimais hobiais ir uzsiima, net jei milijona gautum kas menesi siaip, eitum toliau i darba ar ne? biggrin.gif

ka bendro turi nesuvoki? kad istorija nebutinai tokia, kokia raso vadoveliuose, manai bunant tokiai aukstai civilizacijai, apie kurie net mokslinikai kol kas nesusigaudo dorai, moteris buvo tik kokia verge? tu manai vyrai is prigimties tokie brudai, kad milijonus metu skriaude moteris, liepe jiems duoti, kaip Idomucia ir su bizunu plake, o dabar jau neiveias nieko blogo nebedaro? rimtai ? bet jei net dirbti teises neturejo, tai gal ne taip blogai buvo visgi? lotuliukas.gif

nesuvoki,kad kartoji tuscias frazes, ju net neapmasciusi?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 15, 11:40)
Kuo vyresnė tampu, tuo geriau įsisavinu, kad nieko aš neprivalau smile.gif

Yra daug dalyku, kur net sau privalai daryt, jei nenori degraduot iki dugno.
Gyveno karta trys parsiukai. Vienas galvojo, kad privalo pasistatyti stipru nama, o kiti du parsiukai galvojo, kad nieko neprivalo...
Manau susirasi tesini...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 15 sausio 2019 - 11:50