Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 15, 00:18)
o tai kas cia per naujiena vakaruose aplamai dauguma moteru truksta moteriskumo, kaip ir vyram vyriskumo... tokie esam sulyginti tu ispritejusiu feminisciu ale del moteru geroves, tik tos geroves nelabai matosi...

Kiekvienam savo. Ar tu tokia nepatenkinta turedama kur kas daugiau teisiu (reiksti nuomone, dirbti, gimdyti kiek nori kada nori, myletis kada nori, balsuoti, mokytis, keliauti, draugauti su kuo nori ir t. T.)? Jeigu tavo poreikiai apsiriboja tik tais, kurie buvo prieinami per amziu amzius (gimdyti, rinkti maista, svarinti savo ola), tai tu nieko ir nepastebejai gero.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 15, 00:19)
Kiekvienam savo. Ar tu tokia nepatenkinta turedama kur kas daugiau teisiu (reiksti nuomone, dirbti, gimdyti kiek nori kada nori, myletis kada nori, balsuoti, mokytis, keliauti, draugauti su kuo nori ir t. T.)? Jeigu tavo poreikiai apsiriboja tik tais, kurie buvo prieinami per amziu amzius (gimdyti, rinkti maista, svarinti savo ola), tai tu nieko ir nepastebejai gero.

ar tu tikra, kad tu teisiu turi daugiau, nei tavo promotule, tikrai tikra? galva del to guldytum? ar paciai nejuokingos tos teises, pvz teise dirbti, turetum milijarda saskaitoj irgi eitum dirbti? lotuliukas.gif manau, teise dirbti zmones turejo visada, tik klausimas kur ir ka dirbti.

man idomu kaip tu ta praeiti isivaizduoji? kai zmones sugebedavo pastatyti tokius pastatus kaip piramides, kur mokslininkai net dabar nezino, kaip tai buvo padaryta, manai, moterys neturejo visu tu teisiu, nu atmeskim absurdus tokius kaip balsavima.

nuo vergu kuo is esmes skiriames, kad vergvaldi galima pasirinkti? vaikus ir tuos valstybes jau savinasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 15 sausio 2019 - 01:22

Lab ryt :4u: Klausimas grynai retorinis- o kas mus leidžia būti tikromis moterimis?

Lutuke, o ar tau labai patiktų gyventi, tarkim kaip JE,šalyje kur tu be vyro palydos  net į parduotuvę negalėtum nuvažiuoti?

O vaikų klausimą dėkime į šalį, nedomina manęs svetimi vaikai,aš savo jau užsiauginau,dabar savus tegul auginasi kaip kas nori.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 15 sausio 2019 - 05:51
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 14, 22:19)
Bet nesakykit - IDOMUČIA teisus. Didziumai,  is besilankanciu cia,  labai truksta tikro moteriskumo,  nors jos pacios ir galvoja,  kad jos labai moteriskos. Toks iskreiptas moteriskumo supratimas

Tai kad pas daugeli truksta elementaraus proto. Is cia ir tas fanatizmas del LT. KUo salis daugiau atsilikus, nemastantys zmones - tuo didesnis fanatizmas.
Viskas susije.

Na apie mane gali varyt, kaip norit, bet mano moteris turi buti moteriska - kitaip jai zudytis reiketu
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 15, 05:51)
Klausimas grynai retorinis- o kas mus leidžia būti tikromis moterimis?

Koks dar retorinis? Labai net praktinis.
Atsakymas: Putes turejimas, dokumentai.
Aisku LEGO kaladeliu kurinyje, kuris vadinasi moteris yra daug kaladeliu, bet keo norit esminiu - tai sitos.

O va moteriskumas... tai kazkas viduje.. sugebejimas pasiekti ko norima nusileidziant, pralaimint, bunant antromis.

Moterys fiziskai budavo sillpnesnes ir joms reikejo evoliucijoje sugebet isgyvent, todel jos issivyste specialiu sugebejimu.

Bet ne visos... Kaip ne visi vyrai ryztingi stiprus drasus, taip irr moterys ne visos moteriskos.
Paaiskinsiu moteriskuma is vyriskos situacijos.
Sakysim, vyru kompanijos buna iprasta vaidinti tokius krutus, seimos galvas, kur zmona turi buti "savo vietoje".

Pareiskus, kad "as savo zmona myliu, man ji svarbiausia gyvenima ir i ja labai atsizvelgiu" atrodo, kad jau butu pagrindas uzsitarnauti skudurelio etikete. Bet ne, vyrai jaucia, kad zzmogus galintis toki dalyka pareiksti - yra ne siaip sau...

O jus - ne vyrai, bet tokios dauguma pasigailetinos. Net bijot pareiksti, kad vyrui suteikiat malonuma, kai jis nori. Manot karuna nukris.
Pas jus nera karunos... ner kam jau kristi... juodariu kepures nebent gali nukristi
Atsakyti

Nusišvilp į tavo nuomonę.Kažkam aš esu karalienė, ir kitų nuomonė nedomina.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 14, 20:30)
Šiuo metu skaičiuojama, kad kasmet nuo šunų įkandimų Lietuvoje nukenčia apie 5000 žmonių. Tiesa, šis skaičius apima tik tuos atvejus, kurie būna užregistruojami, t. y. kai apkandžiotas žmogus apie tai praneša gydymo įstaigai.

Teroristai tikrai tiek zydu nesuzaloja

ir agurkiuką pjaustydamasis glai įsipjauti, ui skauda juk
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 14, 21:20)
<p>Su tokiais diskutuoti,tai kaip su plikais pešiotis. irnesakyk.gif Beviltiška, bet įdomu.
</p>

tam jis ir IDOMUCIA mirksiukas.gif
Atsakyti

Nzn ar cia uzuojauta tinkama? Kai pabendrauju su jumis, tai MB atrodo, kaip deive is dangaus. Nors turi daug trukumu.

Beprasmiska cia buti, bet mane azartas paeme, o gal yra kokia zmoniskesne?
Ir as jums pasakysiu, kad buvo, bet jos senai paliko SM ir visa ta feministini - egoistiska virala. Cia verda jau, kaip po gero destiliato, pacios tos... Beprasmiska ir nuobodu

Kad neturi tu tos deivės, neturi. Susikūręs savo svajonių moterį ir tiek. 

O tai ko miegojai kai čia buvo tos kurios seniai paliko SM? Kur buvo tavo "žavesys", kad nei vienos nesuviliojai? 

Ar supranti, kad doras žmogus, ar tai būtų moteris ar vyras, niekada ir negalvos apie kitus kitaip, tik teigiamai. Nes matuojame kitus savo matu. Jeigu esi purvinas, tai ir kituose tą purvą tik matai.  Ir tavo visi moteris  žeminantys pasisakymai, tikrai nesuvilios nei vienos doros moters. Net koktu skaityti tavo postus. Išsiprausk burną, prieš šmeiždamas kitus. Va būtent, šmeiždamas, nes nei vienos mūsų nepažįsti, nors manaisi esąs žinovas. Tau su savo "dora" iki kai kurių moterų kaip iki mėnulio. 

Ligonis tu, tave tik užjausti galima. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 15 sausio 2019 - 09:00
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 15, 02:15)
ar tu tikra, kad tu teisiu turi daugiau, nei tavo promotule, tikrai tikra? galva del to guldytum? ar paciai nejuokingos tos teises, pvz teise dirbti, turetum milijarda saskaitoj irgi eitum dirbti? lotuliukas.gif manau, teise dirbti zmones turejo visada, tik klausimas kur ir ka dirbti.

man idomu kaip tu ta praeiti isivaizduoji? kai zmones sugebedavo pastatyti tokius pastatus kaip piramides, kur mokslininkai net dabar nezino, kaip tai buvo padaryta, manai, moterys neturejo visu tu teisiu, nu atmeskim absurdus tokius kaip balsavima.

nuo vergu kuo is esmes skiriames, kad vergvaldi galima pasirinkti? vaikus ir tuos valstybes jau savinasi...

Tu isvis supranti savoka "teise"? Turek kad ir 100 milijonu, bet teises dirbti (savarankiskuma, nepriklausomybe) neprarandi. Ne visiem taip kaip tau darbas yra tik lazas ponui, kitiems tai hobis, saviraiska, gal net didele pagalba aplinkiniams.
O kad piramides state, tai ka cia turi bendro su eilines moters padetimi visuomeneje? Kokiais saltiniais remiesi ar eilinikart emocijom kaip ir apie atiminejamus vaikus - bile paloti ir papriestarauti?
Atsakyti
Man patiko mintis, kad moteriškumas eina iš vidaus. Toks spindesys.
O del marazmu, kaio moterims dabar blogiau nei pries 100 metų tai nzn ar net verta ka ir komentuoti...
Atsakyti

Net bijot pareiksti, kad vyrui suteikiat malonuma, kai jis nori.

O kodėl būtinai kas čia turi reikšti nuomonę apie tai? O tai jeigu bijom kalbėti apie kai kuriuos dalykus, tai gal normalu, kad nevalkiotų kas nori atėjęs ir "neišvartytų" žodžių kaip nori.

Ir apskritai, ne taip seniai aš čia esu, bet lyg neatsimenu, kad kuri kalbėtų, jog nenori suteikti vyrui malonumo.  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 15 sausio 2019 - 08:47

Man patiko mintis, kad moteriškumas eina iš vidaus. Toks spindesys.
O del marazmu, kaio moterims dabar blogiau nei pries 100 metų tai nzn ar net verta ka ir komentuoti...

Manau vyrams geriau žinoti ar mes moteriškos ar ne. Kam mums įrodinėti tai? Tiesiog, arba tai yra arba ne. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 15 sausio 2019 - 09:07
Labas rytas,
nereikia maišyti istorinio feminizmo gėrio nuo esktremalaus(prancūziškojo ar norvegiškojo).
istorinis feminizmas buvo būtinas - kalbam apie teises ne tik moteriai, bet apskritai žmogui, visiems "silpnesniems": moterims, vaikams, gyvūnams. teisė gyventi, dirbti, turėti nuosavybę, teisę į skyrybas arba nesutikimą tuoktis/rinktis partnerį. teisė paduot į teismą privataus kaltinimo tvarka, liudyti teisme, ir kad tavo žodžiu patikėtų(be + 2 liudininkų moteriai, kaip arabų šalys).
Arabų šalyse - dar plius teisė vairuoti, važiuoti dviračiu, studijuoti.

Iš esmės feminizmas nieko neišsireikalavo, kas nebūtų moteriai ir taip priklausę. Koks gi vyras galėjo uždrausti moteriai istorijos eigoje dirbti ar balsuoti? Jos susigrąžino, ką turėjo visad, tik patriarchija to nebuvo nepripažinusi.
O kas vyksta dabar, apie ką lutuke kalba, kas buvo ir sovietmečiu (vaizdai apie nusivariusias moteris, laikančias visus namų kampus), ir kas vyksta ypač dabar - tai kapitalizmo/medijų šešėlinės pusės apraiškos.
Taip, moterys ir dirba, ir daro karjeras, ir nori tuo pačiu išlikti moteriškomis, ir dar plius psicholognės neišspręstos bėdos, dideli reikalavimai sau, primesti "visuomenės", plius medijų kuriamas įvaizdis - atlikti šimtus funkcijų.
todėl ir turiime nelaimingas moteris ir vietos sau nerandančius (pusę funkcijų praradusius) vyrus.

laimė, žmonės sąmoningėja, renkasi, bando, kas kam tinka, kas ne, vėl klysta, vėl bando, ir (labai tikiuosi, kad) nuo jų atkris, kas jiems netinkama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 15 sausio 2019 - 09:06