Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 13, 22:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72321993" data-time="1547406172"><div><p>Labas vakaras vartotojo įkelta nuotrauka
Pagaliau guliu vonioj su kaukėm.
Atlaikiau savaitgalį baliuką darbinį, maniau mirsiu kitą rytą vartotojo įkelta nuotraukaTik su darbu taip smarkiai ūžiam.
Šiandien laukas, sniegas, miškai, kalniukai. Kaip gera, kad toli nereikia tų miškų ieškoti, žalia ta mūsų sostinė. Ir kalniukai didžiuliai pačiam mieste, galima vaiku pasijaust vartotojo įkelta nuotrauka

Parašiau žinutę ir pagalvojau, ką given444 parašė- kad į neutralias žinutes net nereaguojama. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Sniego yra? Kokias kaukes dediesi? </p>

Sniego yra, kartais gerai užpusto, ir panašu, kad bys, nes minusiukas. Aišku, daug smagiau nuo centro, užmiesty, kur nėra tiek žmonių ir auto, ne taip tirpsta, ne tiek druskų smile.gif
Plaukam paprasta pirktinė kažkokia, kartais aliejus būna. Veidui labai retai, nes oda labai jautri, sunku rast kas tiktų ir nebertų unsure.gif Dabar užsiterliojau valomąją su anglim, tai žiūrėsiu kas bus ryt blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 13 sausio 2019 - 21:50
O as savaigali esu Klaipedoje, mama aplankiau. Lietus, sniegas baigia istirpti. Vnz. klaipedietiska ziema. As siandiena mamos ir savo rankas "gaivinau", dariau ranku kauke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 sausio 2019 - 22:07
O musu kieme dar stovi trys besmegeniai, kuriuos ryte nulipdem. Kibirai ant galvos, morkos nosys.
Grazi ziema.
Vakar depo nupirkau pomidoru, agurku, ridiseliu seklu, durpiniu daigyklu. Raktazoliu zydinciu. Jau vos pavasariu uzkvipo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 13, 21:42)
<p>Jungiuosi prie Mylimukės.Aš taipogi po baliuko,ir po pirtelės,labai linksmas vakarėlis buvo.O rytą galvojau ir galva suskils.Vynas ir pirtis nedera, bet matyt jau nebeišmoksiu pamokos.Labai puikus oras buvo iš penktadienio į šeštadienį.Namelis prie ežero, nereali pūga,sniego iki pusės blauzdų, židinukas,taurė raudono vyno,na ir dar kai kas prie šono. ax.gif

Ožiaragiai linksminatės? Pas mane irgi yra Ožiaragių, irgi linksminausi savaitgalį smile.gif
Aha, pūga kultinė. Aš per tokias visada stengiuosi į lauką išeiti
Atsakyti

Ožiaragiai linksminatės? Pas mane irgi yra Ožiaragių, irgi linksminausi savaitgalį smile.gif

Tiesiai į dešimtuką.Ožiaragį linksminau :ax: Aš vandenukas, neužilgo  ir mano gimtadiena.Tai linksminamės, mes žieminukai.

O dabar už lango, nesuprasi ar žiema ar ruduo?Guminių batų neturiu, žieminių gaila, su demi sezoniniais užsimušti galima.

Atsakyti
Batus stengiuos pirkt, kad per vandeni, leda ir ugni galeciau eit biggrin.gif miskais laukais einu kur kas dazniau nei dalyvauju Vienos baliuje biggrin.gif
Atsakyti

Aš batų mėgstu turėti daug,vieni per ugnį eiti,kiti per vandenį,treti,kad prie varinių triūbų derėtų.Turiu perkūnbačius, su kuriais šunis po miškus vedžioju.O prie suknios ar sijono jie nedera.

Atsakyti
O va klumpių tai nelabai kas turi
Atsakyti

Turi omenyje, tas medines?Taip,kad prie suknios nederėtų.Ir naginės ir vyžos taipogi.

Atsakyti
Slykstus oras, baisus keliai, baisus saligatviai, nemaloni salis...

Visur atsilikimas...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 14, 16:34)

Visur atsilikimas...

Jau paskutinius metus koks superinis oras wub.gif - nuo geguzes iki spalio praeito vasara, o dabar ziema su sniegu ir pusnim wub.gif . Geriau ir but negali.

Vienas, kad kelininkai galetu daugiau dirbt. Va snd vel mirtina avarija prie Rokiskio ivyko - moteris isvaziavo i priespriesa iir suzalojo vyra ir moteri , vaziavusius savo juostoj. Vyras zuvo...
Atsakyti

Visur atsilikimas...

Kaip sako mūsų atsilikusioje šalyje- nėra blogo oro, yra tam orui nepritaikyta apranga.Reikia padangoms pinigų negailėti, kiek žinau pas mus net dygliuotomis padangomis prekiauja. :didis:

Kelininkai laksto kaip pašėlę,nespėja jie nieko.

Bet ir mūsų liaudis vairuoja,laksto kaip parūrinti.Šnd teko užmiestyje būti, tai Audi su priekaba lenkė.Priekabą taško į visas puses, greitis gal šimtinė,jei būtų juos sumėtę, būtumėm ėję visi nuo kelio.Gaila, tų ,kurie nepasiekė namų,žiemos kelias ne juokai, reikia mažinti greitį.

Atsakyti