Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 12, 19:34)
Greiciausiai tu net nepastebejai,  kad tolumoje pica mirguluuoja  biggrin.gif
Po teisybej ir as nepastebejau, nes akiniu nenesioju  biggrin.gif  O kas su akiniais -  pastebejo  biggrin.gif

ka turi omeny ir kas, kad pica? tai kaip as susidirbau? biggrin.gif nesakyk, kad ir tu pamanei, kad cia mano daryta nuotrauka lotuliukas.gif
pastebejau ir pica, ir coca cola ir specialiai ta nuotrauka idejau is pradziu buvo mintis ne nu niekas tikrai nepagalvos, kad mano daryta, nu aiskiai matosi ir patikrinti lengvai eina, bet sakau ant bajerio idesiu, nes tingejau ilgiau ieskoti ir su moteriska ranka ikelti lotuliukas.gif
Atsakyti

Tavo vyrui turi buti labai nuobodu su tavimi. Jei tu nesuoranti juoku, tai apie sugebejima juokauti, issidirbineti, isdykauti - ne kalbos nera Ziauriai nudna tu...o reiskiasi ir nemoteriska. biggrin.gif
Na del išdykavimo, tai mano vyrui spręsti, neatvirausiu. O dėl juokų, tai ar pati šypsenos mano nematai. Jeigu priimi rimtai mano komenatą, tai kuri tada mes juokų nesuprantame. O galėjo buti smagu... Greita su išvadomis  :4u: bet jums, kurios jau viena kitą gerai pažîstate, gal ir smagiau diskutuoti. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 12 sausio 2019 - 20:43
QUOTE(Nuolat @ 2019 01 12, 20:42)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72321011" data-time="<a href="> Tavo vyrui turi buti labai nuobodu su tavimi. Jei tu nesuoranti juoku, tai apie sugebejima juokauti, issidirbineti, isdykauti - ne kalbos nera Ziauriai nudna tu...o reiskiasi ir nemoteriska. vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> Na del išdykavimo, tai mano vyrui spręsti, neatvirausiu. O dėl juokų, tai ar pati šypsenos mano nematai. Jeigu priimi rimtai mano komenatą, tai kuri tada mes juokų nesuprantame. O galėjo buti smagu... Greita su išvadomis  4u.gif bet jums, kurios jau viena kitą gerai pažîstate, gal ir smagiau diskutuoti. 

Oi...nepradek. Komentarai, kurie rasomi juokais, tokie ilgi nebuna.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 12, 11:38)
Man visada keista, kai SM forumo glusiu gluse,

cia (tu) rimtai?
blink.gif blink.gif

čia tavo Naujųjų Metų siekiai?? - klijuot etiketes ir dar taip žeminančiai...??
g isakei - dskutuoji su postais, ne žmonėms...ir džiaugies, kad tau, priešingai kitoms "brangutėms", pavyksta...

tik ateini ir išskrendi iš čia (kaip ir aš ) - kai turi laiko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 13 sausio 2019 - 18:15
QUOTE(given444 @ 2019 01 13, 18:05)
cia (tu) rimtai?
blink.gif  blink.gif

g isakei - dskutuoji su postais, ne žmonėms...ir džiaugies, kad tau, priešingai kitoms "brangutėms", pavyksta...

Na taip tau labiau prie sirdies, kai tavo prietelka glusemis kitus vadina. Mano taikoma veidrodini metoda pameni. Taigi.

Tai ir dabar as tau atrasau tuo paciu.

O kaip tavieji Naujametiniai palinkejimai sau? Vien deklaracija, tusciazodziavimas, nes reiskiamos man pretenzijos yra pertklines.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 sausio 2019 - 18:50
QUOTE(given444 @ 2019 01 13, 18:05)
cia (tu) rimtai?
blink.gif  blink.gif

Oi, atsirandi 1 kart i pusmeti, nematai ar tiesiog nenori matut kaip tavoji dtauge ( juk bendraujat gyvai) elgiasi, tai nors tylek nepamokslavus cia.
Nauju metu siekiai mat😂😂- pas tave kokie? Objektyvumo 0. Reiskias nesi protinga.
Eik plepalus paskaityt - ten kas metai tas pats per ta pati sausio 13 isvakare , valstybes svencou isvakarese tavo nedasutusi draugyte paziurek kaip elgiasi. Gi praeitais metais ja butent ir ismete is forumo, paskui po puses gal metu atsliukino lutukes nicu..Nori pasakyt zmonrs is niekur nieko is forumo ismeta?
Dakniso ji jau visus, todel ja taip ir vadina. Likus kaip pajuokos objektas, paskaitinek kokius briedus rasineja apie viska.
Atsakyti
Mergos. Laikas baikti nesamones.
Kam to mėšlo reikia?
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2019 01 12, 16:30)
. Ar būtina žeminti kitus norint atrodyti pranašesniu. Juk ateinam pailseti į SM ir neįpareigojančiam bendravimui, kuri kada galim. Tai kam tie pykčiai,

man rodos, tam tikras čia atsiradęs tonas virtęs priklausomybe.
jeigu pradėti diskutuoti bet kokia tema - įdomu ne pat tema, bet būtent tonas, kurį palaiko ir vysto tam tikros narės...tiems paties nariams nebeįdomu būtų be Idomučios, lutukės, cambalos, montevertės, burbančios (Moontės, kai atlekia retai "tvarkos įvesti") pakeltų, išreikštų tonų, potonių, pustonių, intonacijų.
kas nors kitas ateina, neutral sakinį pasako, - žiūrėk, net nereaguojama.

cambala,
Moontė ir aš - vieši (aktyvūs) asmenys. ateinam retai ir išeinam.
žinoma, jeigu aš sėdėčiau per dienas online, ir tarkim tik ketvirtadienį, 17val po piet manęs lauktų draugė su arbata, tai irgi mirkčiau online kaip jūs. (arba nuolat laikyčiau fone įjungtą SM). bet dabar atvirkščiai - vos sutalpinu SM ketvirtadienį 17val. mirksiukas.gif
mano gyvenimas dar gyvas. (nežinau, džiaugtis čia, ar ne.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 13 sausio 2019 - 20:22
QUOTE(given444 @ 2019 01 13, 20:20)
man rodos, tam tikras čia atsiradęs tonas virtęs priklausomybe.
jeigu pradėti diskutuoti bet kokia tema - įdomu ne pat tema, bet būtent tonas, kurį palaiko ir vysto tam tikros narės...tiems paties nariams nebeįdomu būtų be Idomučios, lutukės, cambalos, montevertės, burbančios  (Moontės, kai atlekia retai "tvarkos įvesti") pakeltų, išreikštų tonų, potonių, pustonių, intonacijų.
kas nors kitas ateina, neutral sakinį pasako, - žiūrėk, net nereaguojama.
cambala,
Moontė ir aš - vieši (aktyvūs) asmenys. ateinam retai ir išeinam.
žinoma, jeigu aš sėdėčiau per dienas online, ir tarkim  tik ketvirtadienį, 17val po piet manęs lauktų draugė su arbata, tai irgi mirkčiau online kaip jūs. (arba nuolat laikyčiau fone įjungtą SM). bet dabar atvirkščiai - vos sutalpinu SM ketvirtadienį 17val.  mirksiukas.gif
mano gyvenimas dar gyvas. (nežinau, džiaugtis čia, ar ne.)

Kas tu per " aktybus asmuo". Bene Sirinskiene nr2?
Atsakyti
Labas vakaras ax.gif
Pagaliau guliu vonioj su kaukėm.
Atlaikiau savaitgalį baliuką darbinį, maniau mirsiu kitą rytą biggrin.gif Tik su darbu taip smarkiai ūžiam.
Šiandien laukas, sniegas, miškai, kalniukai. Kaip gera, kad toli nereikia tų miškų ieškoti, žalia ta mūsų sostinė. Ir kalniukai didžiuliai pačiam mieste, galima vaiku pasijaust biggrin.gif

Parašiau žinutę ir pagalvojau, ką given444 parašė- kad į neutralias žinutes net nereaguojama. rolleyes.gif
Atsakyti

Labas vakaras ax.gif
Pagaliau guliu vonioj su kaukėm.
Atlaikiau savaitgalį baliuką darbinį, maniau mirsiu kitą rytą biggrin.gifTik su darbu taip smarkiai ūžiam.
Šiandien laukas, sniegas, miškai, kalniukai. Kaip gera, kad toli nereikia tų miškų ieškoti, žalia ta mūsų sostinė. Ir kalniukai didžiuliai pačiam mieste, galima vaiku pasijaust biggrin.gif

Parašiau žinutę ir pagalvojau, ką given444 parašė- kad į neutralias žinutes net nereaguojama. rolleyes.gif

Sniego yra? Kokias kaukes dediesi? 

Atsakyti

Jungiuosi prie Mylimukės.Aš taipogi po baliuko,ir po pirtelės,labai linksmas vakarėlis buvo.O rytą galvojau ir galva suskils.Vynas ir pirtis nedera, bet matyt jau nebeišmoksiu pamokos.Labai puikus oras buvo iš penktadienio į šeštadienį.Namelis prie ežero, nereali pūga,sniego iki pusės blauzdų, židinukas,taurė raudono vyno,na ir dar kai kas prie šono. :ax:

Mergos. Laikas baikti nesamones.
Kam to mėšlo reikia?

Negalima be mėšlo, tradicijos tokios.

O šiandien lyja, atodrėkis pas mus,visą vaizdą sugadino.Kaukę užsidėsiu rytoj,šiandien jau per vėlu.

Atsakyti