Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

mano Naujųjų įžvalgos: dėkingumas. už viską. ir neturėti lūksčių (jokių!) žmonėms. Jūsų?

Mąstau ir aš apie tuos lūkesčius. Tiksliau, kad reikia jų neturėti. Nežinau ar pavyks su savimi susitarti. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 12 sausio 2019 - 17:24
QUOTE(Moonte @ 2019 01 12, 13:38)
Man visada keista, kai SM forumo glusiu gluse, PASTOVIAI, visus jai priestaraujancius forumo dalyvius kvailiais vadina

Taigi glusele tavo nuotraukos adresiukas
https://carelesscork...lala_bottle.jpg

Bet tu ir tave palaikantys iki tiek glusi, kad nesuvokia, kad is jusu juokiamasi, kaip jus juokiates is tos pacios cambalos, kuri visai nesusijusi su toje nuotraukoje demonstruojamu turiniu. Tai tik pretekstas kad pasisaipyti. Tas pats ir su pica, bet jau akmenyukas i GLUSIU DARZA...

Matot, sitai galima suprasti ir is kitos puses - cambalos vardu pavadintas vynas bigsmile.gif .
Bet visumoje lutukei nelabai iseina pasisaipyt - man tokie juokeliai labai uznesa uznesa i kokio nelabai protiskai ssivysciusio paauglio. Cia tas pats, kad pamatyti pvz kokius sausainius , ant kuriu patasyta Moontes sausiainiai ir zvengti is to. Man tai nelabai juokinga. Bet kai dvi suvaikejusios seses forume yra - tai viena kita nors palinksmino.
Pasikartosiu is plepalu temos, kad lutukes humoras labai jau panasus i Seimo doroves isikunyjima Sirinskiene. Protelio daug nereikia tokiam humorui.

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 12, 17:09)
svarbiausia taip parasta rasti, is pradziu pamaciau paprastas nuotraukas kur tik butelis, reklamos, o paskui sita pamaciau galvoju idesiu ant bajero tuoj ims "mano" rankas aptarineti, kad geriuir t.t. lotuliukas.gif

Tik siandien tau ir dasuto kaip issijuokei is saves - "negerianti" biggrin.gif , kuri forume ubuntiene budama visas vadinai pijokemis.
Ko taip sureagavai i ta vyna ir pradejai teisintis kai mylimuke apie pica ir cola? biggrin.gif ji juk nieko jerase apie vyna biggrin.gif .
😂😂Geri tai gerk ta vyna, bet patiko kokia esi nedasutusi biggrin.gif
Papildyta:
svarbiausia taip parasta rasti, is pradziu pamaciau paprastas nuotraukas kur tik butelis, reklamos, o paskui sita pamaciau galvoju idesiu ant bajero tuoj ims "mano" rankas aptarineti, kad geriuir t.t. lotuliukas.gif

Tik siandien tau ir dasuto kaip issijuokei is saves - "negerianti" biggrin.gif , kuri forume ubuntiene budama visas vadinai pijokemis.
Ko taip sureagavai i ta vyna ir pradejai teisintis kai mylimuke apie pica ir cola? biggrin.gif ji juk nieko jerase apie vyna biggrin.gif .
Papildyta:

Atsakyti

Ko jus cia gincijates del to savo moteriskumo? Vistiek burbanti yra pati moteriskiausia biggrin.gif

Ir kuo dabar pamatuoti tą moteriškumą?  :bigsmile:

Nežinau kam pyktis šaipytis iš kitų. Lyg mes čia visos tobulybės susirenkame, na išimtis Idomucia   :lol: 

Gal tame ir įdomumas, kad visos skirtingos ir savaip žavios. Visoms vietos po saule užteks. Ar būtina žeminti kitus norint atrodyti pranašesniu. Juk ateinam pailseti į SM ir neįpareigojančiam bendravimui, kuri kada galim. Tai kam tie pykčiai, juk ir nepažįstam viena kitos. Nors skaitant tai atrodo, kad jau jūs čia viena kitos biografijas žinote.  Kam tiek energijos pykčiams. Geriau jau apie vyrus, moteris, kad ir apie moteriškumą pasiginčykim  :mirksiukas:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 12 sausio 2019 - 18:41
QUOTE(Nuolat @ 2019 01 12, 18:30)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72320801" data-time="<a href="> Ko jus cia gincijates del to savo moteriskumo? Vistiek burbanti yra pati moteriskiausia vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote>
<p> </p>
<p>Ir kuo dabar pamatuoti tą moteriškumą?  bigsmile.gif</p>
<p> </p>
<p>Nežinau kam pyktis šaipytis iš kitų. Lyg mes čia visos tobulybės susirenkame, na išimtis Idomucia   lotuliukas.gif </p>
<p>Gal tame ir įdomumas, kad visos skirtingos ir savaip žavios. Visoms vietos po saule užteks. Ar būtina žeminti kitus norint atrodyti pranašesniu. Juk ateinam pailseti į SM ir neįpareigojančiam bendravimui, kuri kada galim. Tai kam tie pykčiai, juk ir nepažįstam viena kitos. Nors skaitant tai atrodo, kad jau jūs čia viena kitos biografijas žinote.  Kam tiek energijos pykčiams. Geriau jau apie vyrus, moteris, kad ir apie moteriškumą pasiginčykim  mirksiukas.gif</p>

Tavo vyrui turi buti labai nuobodu su tavimi. Jei tu nesuoranti juoku, tai apie sugebejima juokauti, issidirbineti, isdykauti - ne kalbos nera
Ziauriai nudna tu...o reiskiasi ir nemoteriska. biggrin.gif
Atsakyti
Jus ziurekite giliau... va apie pranasumus prabilot... ir apie moteriskuma.

Na ne visi moteriski bruozai suteikia pranasuma. Yra geri moteriski bruozai ir prasti.. na pakenciami tik jei tuos gerus turi.

Su vyriskais bruozais taip pat yra geri ir blogi.

Paimkite koki daikta. Sakysim grazus pakabukas. Jo blogas bruozas gali buti kad jis brangus.
Ar atvirksciai nekoks pakabukas, bet pigus.

O dabar isivaizduokit grazu ir nebrangu! ARba prasta ir brangu...

Taip ir su moteriskumu. Geriausia tai is abieju lyciu susirinkti kas geriausia ... negu susirinkti kas blogiausia...

Daug jusu bando su vyrais varzytis... Kad ne ten varzotes. Prastus bruozus kopijuojate. Bet gal geresni - ne jusu jegoms? Neii moterisku geru neeturite nei vyrisku...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 12, 13:38)
Man visada keista, kai SM forumo glusiu gluse, PASTOVIAI, visus jai priestaraujancius forumo dalyvius kvailiais vadina

Taigi glusele tavo nuotraukos adresiukas
https://carelesscork...lala_bottle.jpg

Bet tu ir tave palaikantys iki tiek glusi, kad nesuvokia, kad is jusu juokiamasi, kaip jus juokiates is tos pacios cambalos, kuri visai nesusijusi su toje nuotraukoje demonstruojamu turiniu. Tai tik pretekstas kad pasisaipyti. Tas pats ir su pica, bet jau akmenyukas i GLUSIU DARZA...

Bet jus juokites juokites...

Siaip apie ta vyna, pagaminta Afrikoje, kuris tinka VEGANAMS  biggrin.gif

manau, kad tu labai klysti.
Tos, kurios komentavo, tikrai ta foto tikėjo, kad ji jos biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif bukim biedni, bet teisingi, bet lutuke susimove su ta nuotrauka. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 12, 19:11)
manau, kad tu labai klysti.
Tos, kurios komentavo, tikrai ta foto tikėjo, kad ji jos biggrin.gif

tikrai taip, dabar jau, oi, pajuokavom biggrin.gif

net ranku neskiria vyrisku ir moterisku aiskiareges biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 12 sausio 2019 - 19:26
o ta vyna pamaciau vakar Aldi, kai stovejau eileje lotuliukas.gif juokas taip paeme, galvoju musu didvyre savo vyna issileido su nuotraka ant etiketes lotuliukas.gif
taip lengva is tikruju rasti nuotrauka internete ir is kur paimta kad man net geda butu tokius vejus rasineti  biggrin.gif

ko iš jos norėti. Ji gi šventai įsitikinusi, kad mane matė. Ir tai ne juokas. Nes normaliam žmogui tai pabostų 2,5 metų tą patį rašyti.
Tai variantai lieka: arba ji visiškai nenormali iš tiesų, be jokių juokų unsure.gif
arba
ji tikrai tikrai įsitikinusi, kad mane matė, nes: a) pamatė porą su dviračiais (o aš neseniai buvau rašiusi, kad nusipirkom dviračius - lyg vieni tik Lietuvoje perkame, ania? biggrin.gif ) ir b) moteris lindo į vyro telefoną ir kontroliavo, nes esu rašiusi, kad ir aš įlysdavau į vyro telefoną. Viskas, sekliui Morkai to užteko biggrin.gif (o vėlgi, padarius apklausą keik žmonų ar draugių įlenda į telefoną, tai manau, kad daug atsirastų) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 12, 19:16)
(o vėlgi, padarius apklausą keik žmonų ar draugių įlenda į telefoną, tai manau, kad daug atsirastų) smile.gif

Per 20+ metu vieną vienintelį kartą buvau ilindus. Senai senai.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 12, 19:16)
biggrin.gif  bukim biedni,   bet teisingi,   bet lutuke susimove su ta nuotrauka.  biggrin.gif

ka tu cia dabar nusisnekejai, kaip susimoviau dabar? kad siek tiek pajuokavau su forumo aiskeriagem? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 12, 19:09)
Na ne visi moteriski bruozai suteikia pranasuma. Yra geri moteriski bruozai ir prasti.. na pakenciami tik jei tuos gerus turi.
Daug jusu bando su vyrais varzytis... Kad ne ten varzotes. Prastus bruozus kopijuojate. Bet gal geresni - ne jusu jegoms? Neii moterisku geru neeturite nei vyrisku...

pranasuma, pries ka? bigsmile.gif su kuo cia konkuruoti reikia ir kokiom priemone? tai ar ne pries vyrus ta pati varzymasi siulot daryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 12 sausio 2019 - 19:29
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 12, 19:25)
ka tu cia dabar nusisnekejai, kaip susimoviau dabar? kad siek tiek pajuokavau su forumo aiskeriagem? lotuliukas.gif

Greiciausiai tu net nepastebejai, kad tolumoje pica mirguluuoja biggrin.gif
Po teisybej ir as nepastebejau, nes akiniu nenesioju biggrin.gif O kas su akiniais - pastebejo biggrin.gif
Atsakyti