Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Beje, lutuke, nusipirkai vyno, geri, na tai kas cia tokio baisaus? biggrin.gif .
Tik dabar bek is talpyklos ta fotke isimk, nes atsekt lengvai galima tave mirksiukas.gif , o kad cia tu - tai 100%- ziurek, pamirsai bene kai pries kelias dienas rasei, kad tau ilgi nagai nepatinka, nelakuoji, trumpi jie pas tave biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 12, 12:17)
Beje, lutuke, nusipirkai vyno, geri, na tai kas cia tokio baisaus? biggrin.gif .
Tik dabar bek is talpyklos ta fotke isimk, nes atsekt lengvai galima tave mirksiukas.gif , o kad cia tu - tai 100%- ziurek, pamirsai bene kai pries kelias dienas rasei, kad tau ilgi nagai nepatinka, nelakuoji, trumpi jie pas tave biggrin.gif .

Bet foto baisūs nagai, vyriška ranka ten berods.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 12, 12:20)
Bet foto baisūs nagai, vyriška ranka ten berods.

O ko noret, kai ji nri nagu nei plauku nei saves neprisiziuri. Normalus, tiesiog nukirpti nagai.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 12, 12:26)
O ko noret, kai ji nri nagu nei plauku nei saves neprisiziuri. Normalus, tiesiog nukirpti nagai.

Iki mėsų nukirpti, fek.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 12, 12:33)
Iki mėsų nukirpti, fek.

Rase, kad trumpai kerpa, megsta rankas i zene kist. Tai jei nebutu nukirpti iki mesu - butu juodos zenetos panages. Tada tai tikrai fek.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 12, 10:58)
Tu visada nusikalbi 4u.gif .
O dabar lisk po suolu, aprimk ir naujos diena forumo su savo priepuoliais  netersk.

Forumo valytoja atsirado, besiputojanti nuo 2016 metų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 12, 11:54)
ziuriu jus ant tiek glusos, kad nesugebat susirasti net is kur nuotrauka paimta lotuliukas.gif rimtai pamanet, kad fotkinciau savo namus, save, o juo labiau pirkciau vyna? lotuliukas.gif

pilnas netas fotkių su rankom ir vynu
Papildyta:
pas vieną žmogų pasaulyje trumpi nagai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 12, 11:54)
ziuriu jus ant tiek glusos, kad nesugebat susirasti net is kur nuotrauka paimta lotuliukas.gif rimtai pamanet, kad fotkinciau savo namus, save, o juo labiau pirkciau vyna? lotuliukas.gif

Man visada keista, kai SM forumo glusiu gluse, PASTOVIAI, visus jai priestaraujancius forumo dalyvius kvailiais vadina

Taigi glusele tavo nuotraukos adresiukas
https://carelesscork...lala_bottle.jpg

Bet tu ir tave palaikantys iki tiek glusi, kad nesuvokia, kad is jusu juokiamasi, kaip jus juokiates is tos pacios cambalos, kuri visai nesusijusi su toje nuotraukoje demonstruojamu turiniu. Tai tik pretekstas kad pasisaipyti. Tas pats ir su pica, bet jau akmenyukas i GLUSIU DARZA...

Bet jus juokites juokites...

Siaip apie ta vyna, pagaminta Afrikoje, kuris tinka VEGANAMS biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 12 sausio 2019 - 13:41
Ko jus cia gincijates del to savo moteriskumo?

Vistiek burbanti yra pati moteriskiausia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 12, 14:50)

Vistiek burbanti yra pati moteriskiausia  biggrin.gif

Oi ne ne ne... biggrin.gif

As nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 01 12, 14:06)
Oi ne ne ne... biggrin.gif

As  nail.gif

Nesiginčyk!
Pasakiau aš, ir šventa!

gun_smilie.gif
Atsakyti
na gerai, Moonte pasakė, ko tokia aš susireikšmnus, gal ką gražaus pasakyčiau.
mano Naujųjų įžvalgos:
dėkingumas.
už viską.

ir neturėti lūksčių (jokių!) žmonėms.

Jūsų?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 12, 12:46)
Forumo valytoja atsirado, besiputojanti nuo 2016 metų biggrin.gif
Papildyta:
pilnas netas fotkių su rankom ir vynu
Papildyta:
pas vieną žmogų pasaulyje trumpi nagai biggrin.gif

svarbiausia taip parasta rasti, is pradziu pamaciau paprastas nuotraukas kur tik butelis, reklamos, o paskui sita pamaciau galvoju idesiu ant bajero tuoj ims "mano" rankas aptarineti, kad geriuir t.t. lotuliukas.gif
o ta vyna pamaciau vakar Aldi, kai stovejau eileje lotuliukas.gif juokas taip paeme, galvoju musu didvyre savo vyna issileido su nuotraka ant etiketes lotuliukas.gif
taip lengva is tikruju rasti nuotrauka internete ir is kur paimta kad man net geda butu tokius vejus rasineti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 01 12, 15:15)
na gerai, Moonte pasakė, ko tokia aš susireikšmnus, gal ką gražaus pasakyčiau.
mano Naujųjų įžvalgos:
dėkingumas.
už viską.

ir neturėti lūksčių (jokių!) žmonėms.

Jūsų?

i ta tema buti dar pasidziaugti tuo , ka turi cai ir dabar, megautis momentu, gyventi taip, kaip siuo metu iseina, gyevnti dabartyje.
Atsakyti