QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 22, 00:42)
Tai kad Proscaras neitakoja hormonu balanso, tik itakoja ta konversija.
Asiku nezinau, kas bus jei ji ryti didelemis dozemis:
cia is ju aprasymo, ne mano sugalvota
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 22, 00:57)
1.geros ten savybes surasytos. Kad dievuliui i ausi
dar galima prirasyti:
- be prasymo ir visiskai savo noru vyras griebiasi namu ruosos darbu ir negalvoja, kad grindis ar indus ispaluti yra nevyriska
2.Mano senelis pasakojo, kad pas juos kaime buvo vyras, kur irgi negerbe savo pirmos zmonos, daznai ja muse, gerdavo pastoviai, daug vaiku jiedu turejo. Tai moteris neapsikentus ji paliko... su vaikais. Ir ka, vyriokas issipagiriojo ir po keliu menesiu ar pusmecio kita moteri i namus parsivede, kuria pats pradejo apsokinet. Jau negere, vaikais ir nauja moterim rupinosi. Matyt, pabijojo vel vienas likt. Reikia kartais gero sukretimo, kad zmogus suprastu ka daro blogai.
3.nieko, as gyvunus myliu. Labiau sunis. Bet gal ir zirgai patiktu. Tik princas tai kazin ar kas gero butu, islepes, nieko nemokantis, kojyte ant kojytes uzdejes ir ant sofkutes besedintis... Gi rimtai piemuo geriau. Ale kur jo aviu banda laikyt reiketu, i balkona tai jau netilps
4.jooooo, vyrui tereikia paminet impotencija ir per jega tu tableciu nesugirdysi.
yra moteru, kurios to nemegsta
viena drauge cia sako, kai mane nervina, kai vyras pradeda tvarkytis sestadieniais namus, sakau tu visai jau kuku, ji slovake,nezinau pas juo gal taip priimta, kad moteris tik tvarkosi.
Mano vyras sudeda indus i indaplove, bet grindys jam visada svarios
is tikro apsileidau, reikejo nuo pradzios gyvenimo kartu dalintis tvarkymu, o kazkaip kai dviese gyvenom atrode, nu kad nera cia ka ir tvrakyti...
Butent reikai nuo pat pradziu ziureti ir neuzsileisti .
bet va plaukai butu
siaip bendravau su vienu senuku tada jam buvo 94 ir jam ataugo plaukai, 84 buvo beveik praplikes, kai pradejo sveikai gyventi, sportuoti, o daktarai is vis ji nurase buvo. rode nuoraukas , aisku nebuvo ten -plauku kupetos, bet tikrai ataugo.