Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(kin @ 2019 01 11, 11:59)
Ojei, suaugusios moterys, o koliojasi kaip darzelinukes is buduliu kvartalo...

Su tokia jos kalba reikia kalbėti, kitokios ji nesupranta.
Kiek kitus šūdais tepė, dabar pati lai voliojasi savo šūduose smile.gif
Atsakyti
Greitai ir skanu
https://m.pasmama.tv...s-paprikos-5355

Noriu avienos saslyko su marinuotom darzovem.essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 11, 11:10)
As nesugalvoju ka man daryt valgyt, nes viskas atsibodo.

isalkti reikia tokiu atveju biggrin.gif
Papildyta:
Lidle nusipirkau viena kulinarine knygute praeita savaite, siaip niekad tokiu neperku ir aplamai is receptu gaminu retai, bet si labai patiko, labai daug idomiu patiekalu is darzoviu, riesutu, vaisiu, yra keli ir su mesa, tokie ingredientai atrodo tie patys, bet idomiai ir gana paprastai padaroma ir tirkia sveiki, nustebino lidlas biggrin.gif
Atsakyti
kad jau apie maistus, tai pas mane šiandien pietums baltos smulkios pupytės, įvairios troškintos daržovės su sveiku ketčupu ir prieskoniais bei papildomai prie jų pora ryžių trapučių su moliūgų sėklom essen.gif ir tegu užsikruša kvailiai, kurie galvojai, kad veganai žoles ryja biggrin.gif pasidomėti reikia prieš keikiant ir nesąmones rašant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 11, 15:45)
kad jau apie maistus, tai pas mane šiandien pietums baltos smulkios pupytės, įvairios troškintos daržovės su sveiku ketčupu ir prieskoniais bei papildomai prie jų pora ryžių trapučių su moliūgų sėklom essen.gif

Ir vel pupos. Ne veltui vyras skandalus kele. Metu metus tas pas. biggrin.gif

Troskintos darzoves ir keciupas, tai fuiii. Prajuokinai -sveikas keciupas. biggrin.gif
Atsakyti
As tai valgiau grybu kremine sriuba ir lasisa. Visai salia darbo atsidare naujas restoraniukas, su sefu italu dar iki atidarymo spejom susipazint ir susidraugaut biggrin.gif Visai jauku ir labai skanu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 11, 13:50)
isalkti reikia tokiu atveju  biggrin.gif
Papildyta:
Lidle nusipirkau viena kulinarine knygute praeita savaite, siaip niekad tokiu neperku ir aplamai is receptu gaminu retai, bet si labai patiko, labai daug idomiu patiekalu is darzoviu, riesutu, vaisiu, yra keli ir su mesa, tokie ingredientai atrodo tie patys, bet idomiai ir gana paprastai padaroma ir tirkia sveiki, nustebino lidlas  biggrin.gif

Zmogus paklause konkretaus klausimo?, vietoj to, kad konkreciai atsakyt - pasakoja kaip lidle knygele nusipirko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 11, 14:45)
kad jau apie maistus, tai pas mane šiandien pietums baltos smulkios pupytės,
su sveiku ketčupu

Tai gal ir tavoji grazuole Jakutiene tarp ju? biggrin.gif

Sveikas ketcupas😂😂😂. Cia koks? Siaip tai jei sveika ir naturalu - tai yra trinti naturalus pomidorai.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 11, 14:45)
kad jau apie maistus, tai pas mane šiandien pietums baltos smulkios pupytės, įvairios troškintos daržovės su sveiku ketčupu ir prieskoniais bei papildomai prie jų pora ryžių trapučių su moliūgų sėklom essen.gif ir tegu užsikruša kvailiai, kurie galvojai, kad veganai žoles ryja biggrin.gif pasidomėti reikia prieš keikiant ir nesąmones rašant smile.gif

man paskutiniu metu labai skanu avizirniai vietoj visu kitu ankstiniu, nezinau Lietuvoeje gal sunkiauju gauti?

O troskiniai - tai man irgi patinka, vyras labai skanius isverda, tai savaitgaliais dazniausiai lepinames biggrin.gif

As dar be pietu, tai seile nutyso biggrin.gif

bet siandien valgiau is sri lankos atvestu saldainiuku tongue.gif labai skanu sezamo seklos , kazkas saldaus, neisgilinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 11, 15:09)

As dar be pietu, tai seile nutyso  biggrin.gif

Tai kad tu visa savo gyvenimo pirmenybe super mamu forumui skyri, tai ko dusauji, kad nevalgius?
Atsakyti
Avinzirniai kiekvienoj maximoj
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 11, 15:31)
Avinzirniai kiekvienoj maximoj

tai ir saunu, labai skanus dalykas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 01 11, 14:58)
Ir vel pupos. Ne veltui vyras skandalus kele. Metu metus tas pas.  biggrin.gif

Troskintos darzoves ir keciupas, tai fuiii. Prajuokinai -sveikas keciupas.  biggrin.gif

ne visi gimė mokėdami, gal tik tu viena pas mus išskirtinė biggrin.gif
Reikėjo man savaitėlės, kol skaniai naujai gaminti išmokau. O dabar ant rankų už tai nešioja, kad puikiai jaučiasi, sveikai valgo, gali toliau mirt iš pavydo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 01 11, 15:05)
Zmogus paklause konkretaus klausimo?, vietoj to, kad konkreciai atsakyt - pasakoja kaip lidle knygele nusipirko biggrin.gif
Papildyta:

Tai gal ir tavoji grazuole Jakutiene tarp ju? biggrin.gif

Sveikas ketcupas😂😂😂.  Cia koks? Siaip tai jei sveika ir naturalu - tai yra trinti naturalus pomidorai.

Ėsk tu silke su cinamonu, tau iki Jakutienės proto kaip iki Mėnulio ir atgal. Juokaisi puodas, kad katilas juodas.
Jinai taip išvien nenusišneka kaip tu biggrin.gif
Atsakyti