Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 11, 12:10)
<p>As nesugalvoju ka man daryt valgyt, nes viskas atsibodo.
</p><p></p><p>D
</p>

Vistienos salotos, pievagrybiu sriuba, lietiniai, troskinta menkes file grietineleje su darzovem ir ryziais, plovas.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 11, 11:31)
., o cepelinai ne lietuviskas patiekalas zydiskas mirksiukas.gif

😂😂😂 pati tu zydiska patiekale. Cepelinai kile is vokietijos.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 11, 11:28)
1.Pavadinimo misraines nezinau, bet smulkiai pjaustytos  apkeptos morkos,  apkepti smulkinti svogunai, silke, pipirai, cinamonas ir pomidoru padazas.
2. Bulviniai blynai su rukyta lasisa.

pliat, silkė su cinamonu, achrieniet...
o dar kvaiša rėkavo, dergėsi ant lęšių su cinamonu.
Lęšiai ir cinamonas bent augaliniai abu, ne taip bjauru juos maišyti, o silkė su cinamonu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 11, 11:36)
pliat, silkė su cinamonu, achrieniet...
o dar kvaiša rėkavo, dergėsi ant lęšių su cinamonu.
Lęšiai ir cinamonas bent augaliniai abu, ne taip bjauru juos maišyti, o silkė su cinamonu blink.gif

Atsiknisk, suneke. Ant gal lirto sitos mistraines dedasi ziupsnelis cinamono
Kaop ir pipiru.
Dar losi, ar gavai ziobtam pakankamai?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 11, 11:40)
Atsiknisk, suneke. Ant gal  lirto sitos mistraines dedasi ziupsnelis  cinamono
Kaop ir pipiru.
Dar losi, ar gavai ziobtam pakankamai?

o tu žinai kiek ten cinamono ant lęšių buvo, matavai, oluche?
tau žiūriu bile rėkaut ant visų, o pati išsijuosus dar baisiau elgiesi nei tie, ant kurių tu varai
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 11, 11:41)
o tu žinai kiek ten cinamono ant lęšių buvo, matavai, oluche?
tau žiūriu bile rėkaut ant visų, o pati išsijuosus dar baisiau elgiesi nei tie, ant kurių tu varai

Beprote, apie ka cia sneki, apie kokius lesius? Kalba buvo apie marmalus darzelinukam , kuriu niekas nevalge - " zemaiciu blynai su lesiai"
To pakanka, kad sutusytu. As nezinau tavo tu slyksciu veganisku patiekalu?, nezinau ten buvo pas jus cinamono ar ne.
O siaip , pries apsikvailinant ir komentuojant kazka apie silke su cinamonu - parasyk tai googlej, ismes kruva sito derinio.
Pvz
https://worldrecipes...lke-su-cinamonu

O dabar lisk po suolu ir inks toliau.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 11, 11:46)
Beprote, apie ka cia sneki, apie kokius lesius? Kalba buvo apie marmalus darzelinukam , kuriu niekas nevalge - " zemaiciu blynai su lesiai"
To pakanka, kad sutusytu. As nezinau tavo tu slyksciu veganisku patiekalu?, nezinau ten buvo pas jus cinamono ar ne.
O siaip ,  pries apsikvailinant ir komentuojant kazka apie silke su cinamonu -  parasyk tai googlej, ismes kruva sito derinio.
Pvz
https://worldrecipes...lke-su-cinamonu

O dabar lisk po suolu ir inks toliau.

Lįsk pati, kvankine.
Lęšiai su cinamonu, svogūnais kaip įdaras irgi nėra visiškas naujadaras, tai iš Afrikos atėjęs būdas.
Švieskis, kol gyva. Todėl ir vaikams tokį receptą pasiūlė kaip įdarą į blynus.
http://priekavos.lt/...ltymu-saltinis/

Aš neteigiu, kad tai super gerai, skanu, reikia taip maitinti ar pan. Bet gi tu kaip putojaisi, kiek srutų pylei, kiek tyčiojeisi iš tokių receptų sudarytojų, iš Verygos, o pati kemši daug baisiau: silkę su cinamonu. Kai cinamonas yra daugiau desertinis prieskonis, o ne mėsinis šiaip jau.

Prigavau tave eilinį sykį. Apgailėtina išprotėjus boba. Verygos vietoje, nepatingėčiau tikios idiotės į teismą dabar paduoti kaip kad Šakalienė pasielgė.
Dūsk kvaiša, o tai nusiųsiu jam tavo rašliavas ir varymus. Pažiūrėsim koks tau "banas" tada bus biggrin.gif
Atsakyti
Ojei, suaugusios moterys, o koliojasi kaip darzelinukes is buduliu kvartalo...
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 01 11, 11:59)
Ojei, suaugusios moterys, o koliojasi kaip darzelinukes is buduliu kvartalo...

Gal susitikit pabendraut gyvai?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 11, 11:54)
Lįsk pati, kvankine.
Lęšiai su cinamonu, svogūnais kaip įdaras irgi nėra visiškas naujadaras, tai iš Afrikos atėjęs būdas.
Švieskis, kol gyva. Todėl ir vaikams tokį receptą pasiūlė kaip įdarą į blynus.
http://priekavos.lt/...ltymu-saltinis/

Aš neteigiu, kad tai super gerai, skanu, reikia taip maitinti ar pan. Bet gi tu kaip putojaisi, kiek srutų pylei, kiek tyčiojeisi iš tokių receptų sudarytojų, iš Verygos, o pati kemši daug baisiau: silkę su cinamonu. Kai cinamonas yra daugiau desertinis prieskonis, o ne mėsinis šiaip jau.

Prigavau tave eilinį sykį. Apgailėtina išprotėjus boba. Verygos vietoje, nepatingėčiau tikios idiotės į teismą dabar paduoti kaip kad Šakalienė pasielgė.
Dūsk kvaiša, o tai nusiųsiu jam tavo rašliavas ir varymus. Pažiūrėsim koks tau "banas" tada bus biggrin.gif

😂😂😂
Lisk po suolu, sakau, kalbos apie skanous patiekalus netersus.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 11, 12:11)
Gal susitikit pabendraut gyvai?
vartotojo įkelta nuotrauka

Neateis ji biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 11, 12:10)
<p>As nesugalvoju ka man daryt valgyt, nes viskas atsibodo.
</p><p></p><p>Duokit man ideju, prasau, kokiu greitu, paprastu ir sveiku patiekalu. Geriausia butu pavadinimai pvz buroku sriuba, nes noriu pati susirasti recepta ir daryti, o ne skaityti is SM zinuciu. Aciu
</p><p>Ir rimtai, as gaminu visokias egzotiskas makalynes, kurias paruosti uztrunka 1h ir daugiau, tai man paprasti lietuviski patiekalai gali buti naujas ir malonus atradimas. biggrin.gif
</p><p></p><p>p.s. labai specifiniu lietuvisku produktu kaip pvz varske as aisku neturiu.
</p><p></p><p>Aciukas. Buciukai :*
</p>

Vištienos užkepėlė, tortilija su vištiena ir kopūstais(Beatos geras receptas),o jei labai prie sveikuoliškų lęšiu,avinžirnių, grikių kotletukai smile.gif
Atsakyti
Man tai nei tas lęšių įdaras su cinamonu žemaičių blyne, nei silkė su cinamonu labai nežavi.
Bet esu valgiusi ir dariusi pati mėsą pagal kažkokį rytietišką receptą: ant kepamų mėsos gabaliukų dedama pomidorų padažo (natūralaus, pagal galimybes) ir paskui prieskonių mišinys-imbieras, aštrių pipirų, gvazdikėlių, kardamono, cinamono po truputį visų. Visai patiko.

Man kasdienai labiausiai patinka paprasti patiekalai, nors kažkur keliaujant ar šiaip mėgstu išbandyti ir visai netikėtus derinius.
Niekad nenusibosta mėsa su įvairiomis daržovėmis orkaitėje: galima įdėti cukinijos, bulvių, morkų, kalafiorų, obuolių, daržoves apšlakstyti alyvuogių aliejumi, druska ir rozmarinais ar kmynais, dar česnako neluptų galvučių. Labai šaltai žiemai tinkamas maistas smile.gif
Atsakyti