Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 10, 23:10)
Bet koks darbas bus sunkesnis uz mirkima SM ir delfyje. biggrin.gif

cia kaizn ar ne tu delfyje mirksti darbo metu? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 10, 23:17)
Rimtai tave pilnatis gal kokia veikia?
Kurios cia is musu neisleido is darbo kada? Ar tu nesugebi suprasti, kad ne darbdavio leidimo prasoma, o paprasciausiai informuojama, kad nebusi?

Kur as rasiau kad mokytojai aukletojai negali iseit? Eik. Is naujo paskaittyk apie ka isvis kalbama.

Kur rasiau kad kazka mirtinai darau ar gelbeju? Vel kliedesys. Nors tu tai turbut su tokiais igudziais SM sugebetum viena ranka operuot, o kita SM paklodes varyt lotuliukas.gif

tai, kad saket, kad riekai priezastis pasakyti, kodel nebusi kazkaip kitaip snekejot anksciau ypac Kristina. Ji sake net meluotu, jei reiktu issiprasyti apie tai ir sneku.

tai gal tu paskaityk apie ka sneka.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 10, 22:54)
o tu čia ką? tik taikai ir taikai visas? biggrin.gif

retorinis pastebėjimas, atsakyti nebūtina smile.gif

Maziau tu tikek ka raso prasigerus intielygientka. Holiucinacijos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 10, 22:51)
baik... pirk saviškiui štangą, nu

***** tos štangos biggrin.gif
Kol akys yra reikia matyti ir kitu vyru rankas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 11, 00:25)
cia kaizn ar ne tu delfyje mirksti darbo metu? lotuliukas.gif
Papildyta:

tai, kad saket, kad riekai priezastis pasakyti, kodel nebusi kazkaip kitaip snekejot anksciau ypac Kristina. Ji sake net meluotu, jei reiktu issiprasyti apie tai ir sneku.

tai gal tu paskaityk apie ka sneka.

Nesu melavus nieko, nera neisleide, dar pasiteirauja kaip reikalai,.
Delfio "darbuotoja" cia tu musu didzioji, visur viska pakomentuot speji ir dar paklodem ilgiausiom. Uztat ir nesakai darbdaviui kur iseini, nes gi nesakysi, kad varvint akiu i forumus ir komentarus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 10, 23:30)
Maziau tu tikek ka raso prasigerus intielygientka. Holiucinacijos  biggrin.gif
Papildyta:

***** tos štangos  biggrin.gif
Kol akys yra reikia matyti ir kitu vyru rankas  biggrin.gif

A ja jai biggrin.gif . Faktai akivaizdus biggrin.gif .
Uztenka paskaityt tave cia ir varnos3e:D .
Dauzta konkreciai nemyllinti dukte, nemylima zmona. Ir motina papa suagusiam sunui bekisanti...

Uztat ir ardaisi taip mamkose, keli sarsala
Nelaiminga tu pagyvenusi boba...

Ir dar asai taip " moteriskai" wub.gif ...
Atsakyti

Netaikau konkrečia niekam, bet kaip galima taškytis tokiais žodžiais apie išvaizdą?Juk nei viena kitos gyvai nesame matę?Ir nepamatysim.Negražiai skaitosi šeštos klasės lygio razborai.Geros visosiem penktadienio, varau į trasą Jaison_2.gif

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 10, 23:17)
Tavo seimininke kartais stebiu.
Retorinis atsakymas - tavo seimininke blokavo pusei metu. Tave pries beveik metus dviejom savaitem. Darykit abi isvadas.
P.S. tavoji seimininke  yra priedurne ir kasdien prisijungus kelia sarsala su bet kuom. Jin atseit manes nemato, bet jai kazkaip perduok, kad senatvini klimaksini marazma psichiatrai gali pagydyt, jei laiku ji laiku kreipsis 4u.gif .

Jau kreipeisi, jau gydo, kad žinai, nu tai sveikinu 4u.gif
Tikiuois nuo šiol jokios durnystės neberašysi, nes žinok tapsi tada mūsų akyse nepagydoma biggrin.gif
Atsakyti

As nesugalvoju ka man daryt valgyt, nes viskas atsibodo.

Duokit man ideju, prasau, kokiu greitu, paprastu ir sveiku patiekalu. Geriausia butu pavadinimai pvz buroku sriuba, nes noriu pati susirasti recepta ir daryti, o ne skaityti is SM zinuciu. Aciu

Ir rimtai, as gaminu visokias egzotiskas makalynes, kurias paruosti uztrunka 1h ir daugiau, tai man paprasti lietuviski patiekalai gali buti naujas ir malonus atradimas. :D

p.s. labai specifiniu lietuvisku produktu kaip pvz varske as aisku neturiu.

Aciukas. Buciukai :*

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 11, 11:10)
<p>As nesugalvoju ka man daryt valgyt, nes viskas atsibodo.
</p><p></p><p>Duokit man ideju, prasau, kokiu greitu, paprastu ir sveiku patiekalu. Geriausia butu pavadinimai pvz buroku sriuba, nes noriu pati susirasti recepta ir daryti, o ne skaityti is SM zinuciu. Aciu
</p><p>Ir rimtai, as gaminu visokias egzotiskas makalynes, kurias paruosti uztrunka 1h ir daugiau, tai man paprasti lietuviski patiekalai gali buti naujas ir malonus atradimas. biggrin.gif
</p><p></p><p>p.s. labai specifiniu lietuvisku produktu kaip pvz varske as aisku neturiu.
</p><p></p><p>Aciukas. Buciukai :*
</p>

Jei esi FR, tai ten tikrai yra is ko gaminti. Viename restorane ten atnese kazka panasaus i LT vedarus bet daug skanesni. Luaros piliu rajone...

Nera jokiu lietuvisku patiekalu, kaip rase uzkalnis, tik cepelinai.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 10, 23:42)
Nesu melavus nieko, nera neisleide, dar pasiteirauja kaip reikalai,.
Delfio "darbuotoja" cia tu musu didzioji, visur viska pakomentuot speji ir dar paklodem ilgiausiom. Uztat ir nesakai darbdaviui kur iseini, nes gi nesakysi, kad varvint akiu i forumus ir komentarus  lotuliukas.gif

pas mus NEREIKIA SAKYTI PRIEZASCIU, neina suprasti? biggrin.gif rekia butinai apipinti kakzokiais absurdais, kitu saliu tvarkas?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 11, 11:10)
<p>As nesugalvoju ka man daryt valgyt, nes viskas atsibodo.
</p><p></p><p>Duokit man ideju, prasau, kokiu greitu, paprastu ir sveiku patiekalu. Geriausia butu pavadinimai pvz buroku sriuba, nes noriu pati susirasti recepta ir daryti, o ne skaityti is SM zinuciu. Aciu
</p><p>Ir rimtai, as gaminu visokias egzotiskas makalynes, kurias paruosti uztrunka 1h ir daugiau, tai man paprasti lietuviski patiekalai gali buti naujas ir malonus atradimas. biggrin.gif
</p><p></p><p>p.s. labai specifiniu lietuvisku produktu kaip pvz varske as aisku neturiu.
</p><p></p><p>Aciukas. Buciukai :*
</p>

1.Pavadinimo misraines nezinau, bet smulkiai pjaustytos apkeptos morkos, apkepti smulkinti svogunai, silke, pipirai, cinamonas ir pomidoru padazas.
2. Bulviniai blynai su rukyta lasisa.
Atsakyti
Va ubunte pradeda savo darbo diena...SM. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 11, 11:24)
Jei esi FR, tai ten tikrai yra is ko gaminti. Viename restorane ten atnese kazka panasaus i LT vedarus bet daug skanesni. Luaros piliu rajone...

Nera jokiu lietuvisku patiekalu, kaip rase uzkalnis, tik cepelinai.

yra pvz saltibarsciai, kastinis ir t.t., o cepelinai ne lietuviskas patiekalas zydiskas mirksiukas.gif

As kiek gilinuosi i pasaulio virtuve, nes kas met reikia ruostis sventei mokykloje, pristatnat Lietuva, tai aplamai kazkokiu isskirtiniu patiekalu labai mazai ypac panasioje geografineje plotmeje, produktia tai tie patys niuansai gali buti siek tiek kitokie, kaip ir tuos pacius blynus, kiekviena seimininke kepa savaip, receptai keliavo per pasauli, visi prisitaikem pagal save ir toliau keliauja...
Atsakyti