Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 10, 21:05)
plati sritis. buna visokiu.

taip, bet... nu nėra jie ten taip apkrauti, visgi.
Buvo gi kažkada statistika net išvesta, kad iš tų įstaigų kone daugiausia ir forumuose sėdi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 10, 21:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72319088" data-time="1547146208"><div><p>Dar viena 'siaudines smegenys'. Kalbam apie ofisiniu pelių darbo valandas, ne kosmonautu.</p></div></blockquote><p>Ka tu zinai kas cia kuo dirba. Gal ir kokiu kosmonauciu yra biggrin.gif
</p>

išsidavei? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 01 10, 20:54)
Jau rašiau-ligos atvejai yra rimti.
Niekas nieko surises nelaiko, turiu savo darbo grafiką, kuri kartais galiu koreguoti, o kartais būna dienų, kai negaliu. Šiaip man mano darbas patinka 🙂

Kristina, jums nereikai teisintis, jus gyvenkit kaip norit, darykit, ka norit, jus issaket savo poziuri i darba, darbdavius, vaikus, as savo ir viskas.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 10, 20:55)
idomu kieno vergiskesnis mentalitetas, ar kazka padaryti ten, kur sunkiau, ar lekti alkanom akim svetur juodu darbu dirbti, kurie vietiniai nenori  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif juodu darbu, cia delfi persiskaitei? lotuliukas.gif nesu nieko taip sunkiai dirbusi, kaip Lietuvoje.
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2019 01 10, 20:58)
Tau iki mano darbo ir darbdaviu kaip iki Menulio.

Matai as nemoku imituoti darbo. Galima kuri laika. Bet paskui pasidaro neidomu, atsibosta, neini i prieki ir  bukeji. Kaip tu. Is tokio darbo iseiciau. Darbas yra idomus kai yra ka veikti, kurti, siekti rezultato. Beprasmis sedejimas manes nedomina.

LIetuvos valstybes? lotuliukas.gif jukvaldiskam darbe sedi lotuliukas.gif

man neimanoma net imituoti darbo, as ne popieriukus kokiu svartineju, jei zinotum nors kiek specifika suprastum.
mane pinigai domina mirksiukas.gif
Atsakyti
Mane tai domina stiprios svetimu vyru rankos...senatve bl... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 10, 20:59)
Taip, labai puiki tvarka.

Kai dauguma neraso, kas darbdaviui svarbu, o dabdavys negali dometis, tai visuomet pranasumas tiems kurie patys viska pasipasakoja...

darbdaviams svarbu buvo kokias kalbas moku ir ka esu padariusi, tas matosi github'e viskas, jiem to uztenka, vaikus turi dauguma, dauguma vede, istekeje, ir tai su darbu niekaip nesusije.
niekas neklausia, kaip su kuo gyveni, kiek vaiku turi, kokia megstama spalva ar politines paziuros kokiai partijai priklausai ir t.t. kaip, deja, buna Lietuvoje.
as asmenskai per pirma interviu paklasiau apie flexibility dle darbo laiku, pertrauku , nes pasakiau ,kad turiu 2 vaikus ir t.t. mane patikino, kad nebus jokiu problemu ir tikrai nera.
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2019 01 10, 20:42)
Bet rimto darbo ir nedirbai. Na pav. mokytoja, medike, valstybes tarnautoja, banko darbuotoja, rimtam ofise ir t.t. Net matau, kai kokia vaiku gydytoja uzsimano iseiti anksciau arba isvaziuoja is darbo guosti vaiko del ziurkeno. Aisku ten kokioje prastoje firmoje kur betvarke tai pilnai tikiu, kad taip galima. Bet ir alga atitinkama buna.

tau adekvatumo truksta, aisku jei zmogus dirba gaisrininku, ir gesina gaisra tuo metu, ar chirurgas operuoja, nemes visko del panasaus atvejo, bet nei vienos nera cia dirbancios tokius darbus ar ne? o visa kita, ka ci aisvardinai tai juokinga, kuo tie darbai kazkokie ypatingi? va jei dirbi maximoje tai tikrai prarasi tikriausiai darba, jei noresi iseiti is kasos, o medikes tai is vis kavutes gerejos, kada nori tada pertraukas pasidaro, apie valstybes tarnautojas, tai gal geriau patylesiu. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 10, 21:00)
nejuokink, ot rimtumas ten biggrin.gif

nu tikrai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 10, 21:00)
kur tu cia matai vergyste? vergyste yra neatlygintinai dirbti ir netureti jokiu teisiu. teise iseiti as turiu.
ar ir gydytojas tavo manymu vergas, jeigu negali vidury operacijos atsiprasyti ir iseiti? nusisneki ir net nejauti sito.
?
vergyste, jei darbdavys sprendzia pakankamai rimtos problemos ar ne, kad iseiti is darbo, nesupranti?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 10, 21:03)
o tu matei kiek LT gydytojai uzdirba, kiek darzelio aukletojos ir mokytojos? ar su vaikais praleisti kasdien po trecdali paros yra labai nerimta? ar zmogus, kuriam ant plauko tavo gyvybe gali pakibti?

i rnuo kada paminetu presiju atstovai negali iseiti is darbo, jei reikia? nuo kada ju darbdaviai sprendzia?

tavo darbas toks, kad zmoniu gyvybes gelbeji ir tuo paciu metu sedi sm? nejuokink gerai.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 01 10, 19:18)
man buvo tiesiog juokinga  biggrin.gif  su saviverte tokie siulymai visai nesusije  biggrin.gif
kazin,ar galima juos vadinti dvasiniais bomzais. jie siulesi padaryti, kaip jiems atrede, gera darba.

Kazi kam sita iskrypima reikejo akcentuot kaip sau pliusa mamkosr? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 10, 21:08)
Valstybiniame darbe galima taip kartas nuo karto. Kad ji normaliame darbe nedirba jau seniai aisku is to, kiek darbo laiko praleidzia SM.
</p>

rimtas darbas tas, kuriame labai isnaudoja? lotuliukas.gif idomi logika?
jo kai dirbau restorane, nei puse tiek negalejau sau leisti cia rasyti, matomai rimtesnis darbas buvo, pagal jusu logika lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2019 01 10, 21:10)
Soc. Skyrius. Zmoniu-mamu su vaikais, pensininku eile is ryto. Paskambini, ai ateisi 2 val veliau...
Sodra. Po pietu taves nera. Palauks imones su savo reikalais...
Ir tada pasirodo MOnteverte rekdama. Ji juk visada piktinasi valstybes tarnybu darbu. O cia pasirodo normalu.  biggrin.gif

o tai ne taip tipo buna? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 10, 22:31)

svetimu? lotuliukas.gif o mane kaip tik pradejo maziau dominti lotuliukas.gif kiek daugiau vyru pazystu, pamatau , koks maniskis geras smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 sausio 2019 - 22:50
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 10, 22:31)

baik... pirk saviškiui štangą, nu
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 10, 19:40)
As neignoravau vaiko, kaip cia kam atrodo. Pasikalbejom, ir ilgai.  Ir siaip kvaila dergtis, kad oi kas cia per darbas, kas cia per mamos, nu ne visi gali pasokt ir islekt, nes kaip sake yra ir chirurgu darbai, yra darbai, kur diena gal i kita lietuvos gala isvaziuoji ir negali grizt per 15 min. Yra aukles, yra galu gale fabrikai.

Rado i kokios prieziuozos blevyzgas demesi kreipt... sena nukvakus marazmatike, suaugusi vaika prie papo laiko ir nepaleidzia
Burba realiai su galva negerai. Pati savo temoj rase,kadd eina sarsala kelt...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 10, 22:52)
Pati savo temoj rase,kadd eina sarsala kelt...

o tu čia ką? tik taikai ir taikai visas? biggrin.gif

retorinis pastebėjimas, atsakyti nebūtina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 10, 23:25)
Kristina, jums nereikai teisintis, jus gyvenkit kaip norit, darykit, ka norit, jus issaket savo poziuri i darba, darbdavius, vaikus, as savo ir viskas.
Papildyta:

lotuliukas.gif juodu darbu, cia delfi persiskaitei? lotuliukas.gif nesu nieko taip sunkiai dirbusi, kaip Lietuvoje.

Bet koks darbas bus sunkesnis uz mirkima SM ir delfyje. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 10, 22:54)
o tu čia ką? tik taikai ir taikai visas? biggrin.gif

retorinis pastebėjimas, atsakyti nebūtina smile.gif

Tavo seimininke kartais stebiu.
Retorinis atsakymas - tavo seimininke blokavo pusei metu. Tave pries beveik metus dviejom savaitem. Darykit abi isvadas.
P.S. tavoji seimininke yra priedurne ir kasdien prisijungus kelia sarsala su bet kuom. Jin atseit manes nemato, bet jai kazkaip perduok, kad senatvini klimaksini marazma psichiatrai gali pagydyt, jei laiku ji laiku kreipsis 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 10, 22:51)
baik... pirk saviškiui štangą, nu

Ji ir taviskio gali pakilnot ta veganiska...
Jai tokiai sexsy babušjai nieko neriskia. Orgazma tetule jaunystes pajaus, negi gaila?😂
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 10, 23:40)
vergyste, jei darbdavys sprendzia pakankamai rimtos problemos ar ne, kad iseiti is darbo, nesupranti?
Papildyta:

i rnuo kada paminetu presiju atstovai negali iseiti is darbo, jei reikia? nuo kada ju darbdaviai sprendzia?

tavo darbas toks, kad zmoniu gyvybes gelbeji ir tuo paciu metu sedi sm? nejuokink gerai.

Rimtai tave pilnatis gal kokia veikia?
Kurios cia is musu neisleido is darbo kada? Ar tu nesugebi suprasti, kad ne darbdavio leidimo prasoma, o paprasciausiai informuojama, kad nebusi?

Kur as rasiau kad mokytojai aukletojai negali iseit? Eik. Is naujo paskaittyk apie ka isvis kalbama.

Kur rasiau kad kazka mirtinai darau ar gelbeju? Vel kliedesys. Nors tu tai turbut su tokiais igudziais SM sugebetum viena ranka operuot, o kita SM paklodes varyt lotuliukas.gif
Atsakyti