Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 10, 20:51)
SM yra nuostabi ignore funkcija, arba tiesiog apeik mane.

Man tai nereikia. Jei tau reikia, tai ignoruok. Kokios problemos? Nepatogūs klausimai? Cia ne klausimai, cia tik nusistebejimas. Ne man gyventi tavo gyvenimo. Is tavo situacijos issirutuliavo diskusija ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2019 01 10, 20:55)
Prie ko vaikai ir darbo kruvis?

Zinai kada zmones pradeda klausimu atsakineti i klausimus? Kai yra pasiruošę meluoti.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 01 10, 20:34)
Paprovokavau gerai, ane? Norėjau, kad pasisiurpintu moralistes 🙂 kalkit prie kryžiaus dbr už blogus prioritetus.
Pramogas paminėjau, nes buvo galimybes vaikui  skrist parasparniu, deja, mano darbo metu.  Issiprasiau kažką pamelavusi.
Jei 6-etis patirtų gyvūnėlio netekti atrodytų kitaip. Arba gyvūnui pas veterinarą reiktų. O dabar man tikrai atrodo, kad kelios darbo valandos nieko esminio nepakeis.

vaikas vienas su lavonėliu, norma? unsure.gif
man buvo pakankamai metų, kai mirė mano pirmas šuo, bet tėvai taip viską sutvarkė, kad bent nematyčiau to ir aš jiems labai dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 10, 21:43)
Nu jei inzinieriaus darbas nera rimtas,  tai eik tu nx tada  biggrin.gif
Neveltui cambalos draugė  biggrin.gif

rimta profesija ,rimtas ofisas, rimtas darbuotojas - skirtingi dalykai.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 10, 21:53)
as nuosirdziai atve uzjauciu tikrai, labai linkeciau pamatyti normalius darbdavisu ir darbus nors kada gyvenime, kad taip kvailai nesistebetum nuolat  biggrin.gif

Tau iki mano darbo ir darbdaviu kaip iki Menulio.

Matai as nemoku imituoti darbo. Galima kuri laika. Bet paskui pasidaro neidomu, atsibosta, neini i prieki ir bukeji. Kaip tu. Is tokio darbo iseiciau. Darbas yra idomus kai yra ka veikti, kurti, siekti rezultato. Beprasmis sedejimas manes nedomina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 10 sausio 2019 - 21:05
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 10, 20:55)
idomu kieno vergiskesnis mentalitetas, ar kazka padaryti ten, kur sunkiau, ar lekti alkanom akim svetur juodu darbu dirbti, kurie vietiniai nenori  mirksiukas.gif

Nuo kada tavo smegenys lydytis pradėjo?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 10, 20:46)
Airijoje ne baimeje esme, istatymai tokie priimant i darba negalima to klausti, nes tai NIEKAIP NESUSIJE SU DARBU, kada lietuviai tai supras doh.gif ir dabr niekas nieko neklausineja,jei nori, ka nori pats pasakai.

Taip, labai puiki tvarka.

Kai dauguma neraso, kas darbdaviui svarbu, o dabdavys negali dometis, tai visuomet pranasumas tiems kurie patys viska pasipasakoja...

Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 01 10, 20:42)
valstybes tarnautoja

nejuokink, ot rimtumas ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 10, 21:46)
kokia teise?  blink.gif tai sakau jumis nepasitiki, mano jus neadekvatus zmones, begist i barus diena darbo metu? kaip i jus ziuri? kaip jus i save ziurit?  blink.gif

Airijoje ne baimeje esme, istatymai tokie priimant i darba negalima to klausti, nes tai NIEKAIP NESUSIJE SU DARBU, kada lietuviai tai supras doh.gif ir dabr niekas nieko neklausineja,jei nori, ka nori pats pasakai.

Ne taip kai Lietvoje, pirmi klausimai buvo kiek vaiku turiu ir kas juos ziures, kai jie sirgs doh.gif 
jei patinka jum vergauti sekmes, tik nesistebekit, kad kiti dirba kitaip...

kur tu cia matai vergyste? vergyste yra neatlygintinai dirbti ir netureti jokiu teisiu. teise iseiti as turiu.
ar ir gydytojas tavo manymu vergas, jeigu negali vidury operacijos atsiprasyti ir iseiti? nusisneki ir net nejauti sito.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 10, 20:58)
rimta profesija ,rimtas ofisas, rimtas darbuotojas -  skirtingi dalykai.

Kaip verksmingai atrodo tavo noras pateisinti nepateisinamus dalykus.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 01 10, 21:49)
Ne pats inzinieriaus darbas nerimtas, o imone kurioje dirbi. Jei joje betvarke. Darbuotojas neturintis normalaus darbo kruvio per darbo diena buna prastose imonese. Kada nori ateina, kada nori iseina. Normalios imones padaro tada puses dienos darbo diena tokiam darbuotojui, nes akivaizdu, kad darbo nera.

ji inziniere dirbo gal pries 20-30 metu, nes paskutinius 20 metu sedejo namie .
Atsakyti
O aš dalyvavau laidojant savo kuosiuka. Paukštį. Ilgai ji prisiminiau. Gal kad mačiau kaip žuvo..
Ir šunų kelių mirtis pamenu. Sunku, visada sunku, net užaugus.

QUOTE(Monteverte @ 2019 01 10, 20:58)
vaikas vienas su lavonėliu, norma? unsure.gif
man buvo pakankamai metų, kai mirė mano pirmas šuo, bet tėvai taip viską sutvarkė, kad bent nematyčiau to ir aš jiems labai dėkinga.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 10, 21:50)
uzjauciu, koks jausmas taip pirklausyti nuo darbdaviu malones ? jei vaikas sirgs, pasakys, kad negali iseiti ir neisi ar ne?
Bet nemanau, kad tavo darbas labai rimtas, deja, alga rasei anoje temoje...

o tu matei kiek LT gydytojai uzdirba, kiek darzelio aukletojos ir mokytojos? ar su vaikais praleisti kasdien po trecdali paros yra labai nerimta? ar zmogus, kuriam ant plauko tavo gyvybe gali pakibti?
Atsakyti