Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Aimeja @ 2019 01 10, 20:44)
Ir tu dar dristi kazkaip teisti kitus del vaiku, kai tuo tarpu tavo vieni auga be tavo demesio.

As nieko asmeniskai neteisiu issakau savo poziuri i vaiku reikmes. Skritingai nuo taves as nelendu i zmoniu namus ir gyvenimus, bet to tau nesuprasti jauciu. Pasirodo, jau ne tik mane pazysti, bet ir su manim gyveni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 10, 20:40)
sitas man patinka  biggrin.gif  zino jos  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif zin9m zinom
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 10, 21:43)
Nu jei inzinieriaus darbas nera rimtas,  tai eik tu nx tada  biggrin.gif
Neveltui cambalos draugė  biggrin.gif

Ne pats inzinieriaus darbas nerimtas, o imone kurioje dirbi. Jei joje betvarke. Darbuotojas neturintis normalaus darbo kruvio per darbo diena buna prastose imonese. Kada nori ateina, kada nori iseina. Normalios imones padaro tada puses dienos darbo diena tokiam darbuotojui, nes akivaizdu, kad darbo nera.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 01 10, 20:48)
Lutuke, yra darbų, kuriuose tam tikrais darbų etapais yra neįmanomas joks išėjimas iš darbo, nebent dėl rimtos, labai rimtos priežasties. Ir taip, tai nusprendžia darbdavys, o ne aš.

Dar viena 'siaudines smegenys'. Kalbam apie ofisiniu pelių darbo valandas, ne kosmonautu.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 01 10, 20:48)
Lutuke, yra darbų, kuriuose tam tikrais darbų etapais yra neįmanomas joks išėjimas iš darbo, nebent dėl rimtos, labai rimtos priežasties. Ir taip, tai nusprendžia darbdavys, o ne aš.

uzjauciu, koks jausmas taip pirklausyti nuo darbdaviu malones ? jei vaikas sirgs, pasakys, kad negali iseiti ir neisi ar ne?
Bet nemanau, kad tavo darbas labai rimtas, deja, alga rasei anoje temoje...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 10, 21:41)
Jop...mat....as kalbu apie TAVO VAIKA!! Vaiko būseną. Ka tu cia visas strielkas suvedi ant ziurkes?  Tu ant tiek durna ar apsimeri,  kad nesupranti apie ka kalba eina?

SM yra nuostabi ignore funkcija, arba tiesiog apeik mane.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 10, 20:50)
Dar viena 'siaudines smegenys'. Kalbam apie ofisiniu pelių darbo valandas,  ne kosmonautu.

tai gal ji isisvaizudoja, kad jos darbas tokio rimtumo lotuliukas.gif

paskui sako nuvarytus arklius nusauna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 01 10, 20:49)
Ne pats inzinieriaus darbas nerimtas, o imone kurioje dirbi. Jei joje betvarke. Darbuotojas neturintis normalaus darbo kruvio per darbo diena buna prastose imonese. Kada nori ateina, kada nori iseina. Normalios imones padaro tada puses dienos darbo diena tokiam darbuotojui, nes akivaizdu, kad darbo nera.

Pirmas klausimas pries diskusija - vaikų turi?
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 01 10, 20:49)

as nuosirdziai atve uzjauciu tikrai, labai linkeciau pamatyti normalius darbdavisu ir darbus nors kada gyvenime, kad taip kvailai nesistebetum nuolat biggrin.gif
Atsakyti
Jau rašiau-ligos atvejai yra rimti.
Niekas nieko surises nelaiko, turiu savo darbo grafiką, kuri kartais galiu koreguoti, o kartais būna dienų, kai negaliu. Šiaip man mano darbas patinka 🙂

QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 10, 20:50)
uzjauciu, koks jausmas taip pirklausyti nuo darbdaviu malones ? jei vaikas sirgs, pasakys, kad negali iseiti ir neisi ar ne?
Bet nemanau, kad tavo darbas labai rimtas, deja, alga rasei anoje temoje...

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 10, 21:52)
Pirmas klausimas pries diskusija -  vaikų turi?

Prie ko vaikai ir darbo kruvis?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 10, 21:42)
Tu uz mus abi atsėdi

idomu kieno vergiskesnis mentalitetas, ar kazka padaryti ten, kur sunkiau, ar lekti alkanom akim svetur juodu darbu dirbti, kurie vietiniai nenori mirksiukas.gif
Atsakyti