Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Tai aš nieko neissizadu ką parašiau. Pralinksmino reakcija jūsų į mano prioritetus. Bet visi turim savo ribas.

quote=-burbanti-,2019 01 10, 20:38]
Ne ne, brangioji. Gali dabar vartytis, kaip gyvas ungurys karstoje petelnėje. Tavo prioritetai aiškūs.
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 10, 21:33)
Rimtai vergu mentalitetas

tai ko nesedi Lietuvoje su savo nevergisku mentalitetu?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 10, 20:34)
gyva? tai kad negyvas. tame ir esme. jeigu sirgtu ar kas butu,tai zinoma laikas svarbus, vezt pas veterinara skubet ir tt. taip jau esame leke ne karta, viska mete, velai vakare. bet negyvo neprikelsi. o vaikas buvo paguostas, tikrai negalvoju, kad tai nesvarbu ir kad cia "tik gyvunelis" .

Jop...mat....as kalbu apie TAVO VAIKA!! Vaiko būseną. Ka tu cia visas strielkas suvedi ant ziurkes? Tu ant tiek durna ar apsimeri, kad nesupranti apie ka kalba eina?
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 01 10, 20:34)
Paprovokavau gerai, ane? Norėjau, kad pasisiurpintu moralistes 🙂 kalkit prie kryžiaus dbr už blogus prioritetus.
Pramogas paminėjau, nes buvo galimybes vaikui  skrist parasparniu, deja, mano darbo metu.  Issiprasiau kažką pamelavusi.
Jei 6-etis patirtų gyvūnėlio netekti atrodytų kitaip. Arba gyvūnui pas veterinarą reiktų. O dabar man tikrai atrodo, kad kelios darbo valandos nieko esminio nepakeis.

Tavo gyvenimas, tavo prioritetai, tavo reikalas.
Tik nesuprantu ka prokavai, kad vel ta pati sneki, tai juk tavo poziuris ar ne, ar jau dabar tik dasilo ka parasei?

tai klausiu kam reikai meluoti? kam is vis sakyti priezasti, jus neadekvati, darbdaviam reikia nusupresti, kada gali iseiti is darbo, kada ne?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 10, 21:15)
As nesuprantu kur zmones dirba,  kokia kartorgą tempia?  Ar Lietuvoj,  ar cia Anglijoje -  visur niekada nebuvo problemu anksciau iseiti is darbo ar ryte paskambinti ir pasakyti,  kad neateisi.
Cia tie visi 'oi ka bosas pasakys' tik ekskjūzai.

Bet rimto darbo ir nedirbai. Na pav. mokytoja, medike, valstybes tarnautoja, banko darbuotoja, rimtam ofise ir t.t. Net matau, kai kokia vaiku gydytoja uzsimano iseiti anksciau arba isvaziuoja is darbo guosti vaiko del ziurkeno. Aisku ten kokioje prastoje firmoje kur betvarke tai pilnai tikiu, kad taip galima. Bet ir alga atitinkama buna.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 10, 20:41)
tai ko nesedi Lietuvoje su savo nevergisku mentalitetu?

Tu uz mus abi atsėdi
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 10, 20:41)
Jop...mat....as kalbu apie TAVO VAIKA!! Vaiko būseną. Ka tu cia visas strielkas suvedi ant ziurkes?  Tu ant tiek durna ar apsimeri,  kad nesupranti apie ka kalba eina?

jom niekaip nedasyla, kad ne gyvune cia esme siuo metu, o vaike, j luksciose, jo reikmese, bet tai nekeista, jos nie moterim nenori buti...
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 01 10, 20:42)
Bet rimto darbo ir nedirbai. Na pav. mokytoja, medike, valstybes tarnautoja, banko darbuotoja, rimtam ofise ir t.t. Net matau, kai kokia vaiku gydytoja uzsimano iseiti anksciau arba isvaziuoja is darbo guosti vaiko del ziurkeno. Aisku ten kokioje prastoje firmoje kur betvarke tai pilnai tikiu, kad taip galima. Bet ir alga atitinkama buna.

Nu jei inzinieriaus darbas nera rimtas, tai eik tu nx tada biggrin.gif
Neveltui cambalos draugė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 10, 21:32)

jo gerai zmones atsiskleidzia... unsure.gif

Ir tu dar dristi kazkaip teisti kitus del vaiku, kai tuo tarpu tavo vieni auga be tavo demesio.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 10, 20:43)
jom niekaip nedasyla, kad ne gyvune cia esme siuo metu, o vaike, j luksciose, jo reikmese, bet tai nekeista, jos nie moterim nenori buti...

Nu bet rimtai blink.gif toks vaizdas, kad smegenines nelabai verda - nesupranta kas tai yra -'mano vaikas'
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 10, 20:38)
niekas nieko nesprendzia, darbdavys turi teise zinoti, kur jo darbuotojas darbo valandomis bastosi. man niekad nebuvo problemu pasakyti, kad iseinu anksciau, nes einu i susirinkima tevu, ar kad veluosiu, nes einame pas gydytoja. be to , darbe zmoniski santykiai, tikrai niekas nebijo paklausti, ar tu istekejus, .

kokia teise? blink.gif tai sakau jumis nepasitiki, mano jus neadekvatus zmones, begist i barus diena darbo metu? kaip i jus ziuri? kaip jus i save ziurit? blink.gif

Airijoje ne baimeje esme, istatymai tokie priimant i darba negalima to klausti, nes tai NIEKAIP NESUSIJE SU DARBU, kada lietuviai tai supras doh.gif ir dabr niekas nieko neklausineja,jei nori, ka nori pats pasakai.

Ne taip kai Lietvoje, pirmi klausimai buvo kiek vaiku turiu ir kas juos ziures, kai jie sirgs doh.gif
jei patinka jum vergauti sekmes, tik nesistebekit, kad kiti dirba kitaip...
Atsakyti
Lutuke, yra darbų, kuriuose tam tikrais darbų etapais yra neįmanomas joks išėjimas iš darbo, nebent dėl rimtos, labai rimtos priežasties. Ir taip, tai nusprendžia darbdavys, o ne aš.

QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 10, 20:41)
Tavo gyvenimas, tavo prioritetai, tavo reikalas.
Tik nesuprantu ka prokavai, kad vel ta pati sneki, tai juk tavo poziuris ar ne, ar jau dabar tik dasilo ka parasei?

tai klausiu kam reikai meluoti? kam is vis sakyti priezasti, jus neadekvati, darbdaviam reikia nusupresti, kada gali iseiti is darbo, kada ne?

Atsakyti