Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 10, 21:22)

vaiko pramogos rimta, o vaiko skausmas nerimta, idomiai taip...

As issiziojau kai perskaiciau ka ji parašė. Kaip pas moteri/motiną prioritetai ir vertybes sudestytos...achujiet....
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 10, 20:15)
As nesuprantu kur zmones dirba,  kokia kartorgą tempia?  Ar Lietuvoj,  ar cia Anglijoje -  visur niekada nebuvo problemu anksciau iseiti is darbo ar ryte paskambinti ir pasakyti,  kad neateisi.
Cia tie visi 'oi ka bosas pasakys' tik ekskjūzai.

taip vergu mentalitetas, kam dirbti pas toki darbdavi? ne karo metai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 10, 20:15)
Tu net neskiri pelno nuo padarytu nuostoliu. uzdirbti pelna sunkiau - padaryti nuostoliu uz 10 kart didesne suma - visai nereikia daug gabumu.
Antra, tu neskiri sanaudu kazkuriuo momentu nuo sanaudu kitu momentu, pav vykstant kazkokiems darbams suderinus dar su keliais rangovais.

Isvada - tavo darbas nesvarbus.

tai mes ir nesnekam apie tokius zmones, kurie turi iskirtinius darbus ar ne? kaip sake Burbanti cia tokie nesedi smile.gif Bet kiekveinas darbdavys turi numatyti, kad jo nepamainomas darbuotojas gali susirgti ar ne?

tai darbai gal ir svarbus, bet nera nepakeiciamu darbuotoju kaip ir nepakeiciamu darbdaviu.

Va pas mus sesutes protestuoti ruosiasi del mazu atlyginimu , vidurkis sake 50 t per metus biggrin.gif o lietuviai ka, sedi tyliai, kaip pelytes, nes gal darbdavys kazka ne taip pagalvos, neisleis ar save sureiskmina iki begalybes....
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 10, 20:28)
As issiziojau kai perskaiciau ka ji parašė. Kaip pas moteri/motiną prioritetai ir vertybes sudestytos...achujiet....

jo gerai zmones atsiskleidzia... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 10, 20:31)
taip vergu mentalitetas, kam dirbti pas toki darbdavi? ne karo metai  biggrin.gif

Rimtai vergu mentalitetas
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 10, 20:27)
Airijoej jau senai darbdaviai stengiasi itikti darbuotojam, o ne atvirksciai, ypac IT sferoje, nebent tu programuoti nemoki smile.gif

tai ko sedi toje Airijoje? Dirb is Lietuvos kaip as, uz ta ka palieki ten uz buteli, LT issinuomosi modernia sodyba prie ezero
Atsakyti
Paprovokavau gerai, ane? Norėjau, kad pasisiurpintu moralistes 🙂 kalkit prie kryžiaus dbr už blogus prioritetus.
Pramogas paminėjau, nes buvo galimybes vaikui skrist parasparniu, deja, mano darbo metu. Issiprasiau kažką pamelavusi.
Jei 6-etis patirtų gyvūnėlio netekti atrodytų kitaip. Arba gyvūnui pas veterinarą reiktų. O dabar man tikrai atrodo, kad kelios darbo valandos nieko esminio nepakeis.

QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 10, 20:22)
tu net nesuvoki, kad kas rimta tau gali buti nerimta tavo vaikui ir atvirksciai. O svarbiausia, kad nesuvokiat, kad kaivaikui sunku, reikia tada jam padeti, o ne kada jums atorodo, kad priezastis rimta.
vaiko pramogos rimta, o vaiko skausmas nerimta, idomiai taip...

o kam meluoti, kam is vis sakyti priezastis? jusu darbdaviai nepasitiki jusu adekvatumu? jie uz jus nusprendzia ar tai pakankamai rimta priezastis issiprasyti?

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 10, 21:15)
koncertas svarbiau už gyvą padarėlį? blink.gif
kritote mano akyse žiauriai...
labai tikiuosi, kad nekišite tada rankų su tokiu požiūriu prie jokių gyvūnų gyvenime, o jei kišite, būkite nubausta tada

gyva? tai kad negyvas. tame ir esme. jeigu sirgtu ar kas butu,tai zinoma laikas svarbus, vezt pas veterinara skubet ir tt. taip jau esame leke ne karta, viska mete, velai vakare. bet negyvo neprikelsi. o vaikas buvo paguostas, tikrai negalvoju, kad tai nesvarbu ir kad cia "tik gyvunelis" .
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 10, 20:21)

Na, gal dar kada susimąstys smile.gif

gal senatve jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 10, 21:22)
o kam meluoti, kam is vis sakyti priezastis? jusu darbdaviai nepasitiki jusu adekvatumu? jie uz jus nusprendzia ar tai pakankamai rimta priezastis issiprasyti?

niekas nieko nesprendzia, darbdavys turi teise zinoti, kur jo darbuotojas darbo valandomis bastosi. man niekad nebuvo problemu pasakyti, kad iseinu anksciau, nes einu i susirinkima tevu, ar kad veluosiu, nes einame pas gydytoja. be to , darbe zmoniski santykiai, tikrai niekas nebijo paklausti, ar tu istekejus, .
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 01 10, 20:34)
Paprovokavau gerai, ane?

Ne ne, brangioji. Gali dabar vartytis, kaip gyvas ungurys karstoje petelnėje. Tavo prioritetai aiškūs.
Atsakyti
Monteverte, labai neteisingai jauti viską-pas mus visad gyvūnų yra. Kačių dzn. Neskaičiuoju kiek veterinarams esu sukisusi. Kiek ašarų ir visko būta.
Jei žiurkėna reiktų vezt veterinarui-man prioritetas absoliučiai aišku.

quote=Monteverte,2019 01 10, 20:15]
koncertas svarbiau už gyvą padarėlį? blink.gif
kritote mano akyse žiauriai...
labai tikiuosi, kad nekišite tada rankų su tokiu požiūriu prie jokių gyvūnų gyvenime, o jei kišite, būkite nubausta tada
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 10, 20:33)
tai ko sedi toje Airijoje? Dirba is Lietuvos kaip as, uz ta ka palieki ten uz buteli, LT issinuomosi modernia sodyba prie ezero

Kam man nuomotis Lietuvoj as turiu sodyba. mirksiukas.gif
Ne pinigai esme, o saugi , sveika aplinka, pagarba zmogui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 10, 21:24)
Mes gi zinom ka Mylimukė dirba. Ka tu cia nusisneki,  kaip paauglys? Konkreciai jai ir buvo pasakyta -  esi eilinis ofiso varztelis, niekas net nepastebes,  kad taves nera.

sitas man patinka biggrin.gif zino jos biggrin.gif
Atsakyti