Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 10, 16:31)
Jei taip tai kam dirbi? Nes normalus bosai netoleruos nenuspejamos, na nebent moka grasius.
Juk ir dirbi del saves,, del seimos, o ne del to kad bosui butu geriau. Visi zmones dirba ne del boso...

toleruoja, net vyrus su tevu pareigom, ka issipraso , islekia ,jei prireikia, atsiveda vaikus valandelei, jei taip iseina, ir nieko visi dirba, visi zmones, dauguma patys su vaikais ir supranta. Nepadarai ta valanda padarai veliau ir kas?
Yra darbu, kur nepabegsi, kiti gal nuo tave spirklauso, bet vis tiek, o kas butu jei susirgtum? ner anepakeiciamu zmoniu, patys zmones , tik labai buna susireiksmine.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 10, 17:51)
Juokinga. Lėkti iš darbo, nes paauglė verkia smile.gif

As lekciau, nes turiu panasia patirti, kai buvau paaugle.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 01 10, 17:17)
Nu jūs čia duodat...Iš pradžių maniau, kad ironija, bet supratau, jog ne ir pasijutau kitoje planetoje gyvenanti smile.gif Tai aišku, kad vaikui liūdna ir negera ir mama tikrai grįš bei paguos, pasikalbės, priglaus.
Gyvūnėlio netektis liūdina ir suaugusįjį.
Bet ar žiurkėno mirtis pasiprašyti iš darbo?? Išlėkti neprašytai?? Čia kaip iš kosmoso man skamba. Būna krūvos reikalų, kai reikia prašytis, įskaitant tas pačias fizines ligas šeimos narių ir vaikų, visokius gedimus mašinų.
Atsiprašau, bet aš nedrįsčiau pasakyti savo šefei, kad einu verkiančio dėl žiurkėno vaiko nuraminti, todėl baigiu šiandien visus darbus blink.gif  Nors mano šefė yra auksas.

nesvarbu del ko vaikas verkia, nebutina priezasties bosam sakyti, reikia ir viskas, koks skirtumas del ko, man reikia, ir niekas neturi teises klausineti.

Jum gal tik ziurkenas, o vaikui daug daugiau, ar taip ir vaikui sakytumet, ai ka cia tik tavo ziurkenas mire, tai as tai nezadu dabar namo gristi, man pvz masinos gedimas svarbesne priezastis ar ne? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 10, 18:00)
Australijoje tai buvo griesciau, jei paveluoji 20 minuciu, tai ateeina virsininkas ir garsiai padekoja, kad atejai i darba.

fainai kaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 10, 17:51)

juokinga bus ir kai tu suaugusi verksi, be tkitiem bus dzin ar ne?
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 01 09, 14:17)

Jaunuoliai kartais megsta isbandyti vyresnes, jei nezinojai  biggrin.gif 

. Ne zmonos, o tik viena zmona.

Nezinojau, nes man kaip moteriai tai butu slykstus toks jaunuoliu uzkabinejimas, tipo isbandyti, o tau panasu svarbu bet kas, bile kabina. Todel ir kalbejau apie zema saviverte.

Na zmona tik viena, bet rasai, kad ne vienas vedes vyras siule vaika padaryt. Tai ir galvoju kokie dvasiniai bomzai tave supa, nes nei vienas normalus vedes vyras nesiulys to. Nes tai ne juokai. Gerbs tave, save ir zmona.
Atsakyti

Nejuokinga.Nes pas ką daugiau vaikas kreipsis pagalbos jei ne į tėvus?

Pvz, mano sūnus žinojo,kad jei jam bus bėda, aš visada ateisiu į pagalbą, kur aš bebūčiau ir kuo bebūčiau užsiėmusi.Esu nekartą metusi svečius, drauges ir draugus, ir lėkusi pas jį.Sakysite mamaičiuką auginau? Gal, bet šiandien, jis suaugęs vyras atsakys man tuo pačiu.Nepiktnaudžiausiu tuo, bet žinosiu,kad į mano pagalbos šauksmą bus atsakyta.Na, ir dar galite perduoti užuojautą mano martelei.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 10, 18:52)
Nejuokinga.Nes pas ką daugiau vaikas kreipsis pagalbos jei ne į tėvus?
</p><p>Pvz, mano sūnus žinojo,kad jei jam bus bėda, aš visada ateisiu į pagalbą, kur aš bebūčiau ir kuo bebūčiau užsiėmusi.Esu nekartą metusi svečius, drauges ir draugus, ir lėkusi pas jį.Sakysite mamaičiuką auginau? Gal, bet šiandien, jis suaugęs vyras atsakys man tuo pačiu.Nepiktnaudžiausiu tuo, bet žinosiu,kad į mano pagalbos šauksmą bus atsakyta.Na, ir dar galite perduoti užuojautą mano martelei.
</p>

manau pats teisingiausias elgesys, todel kai pssaket suanu vyra ir uzauginot, atsiliepimas i vaiko poreikius ypac sunkiais momentais tikria jo negadina, o mezga tvirtus rysius su mama ir su pasauliu, reiskia kazkas manim rupinasi, kazkas isklauso ir t.t. ir tikria manau jums nereiks verkti, kad va vaikai neskambina, neatvaziuoja, kazin kodel.
Kai mamom jie nereikalingi vaikysteje, tai suaugus nelabai irgi tokie tevau jau bereikalingi, jau viskas uzaugo jie...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 10, 18:32)
nesvarbu del ko vaikas verkia, nebutina priezasties bosam sakyti, reikia ir viskas, koks skirtumas del ko, man reikia, ir niekas neturi teises klausineti.

Nepasakok nesamoniu. Darbuotojas neturi teises iseiti is darrbo nes "uzsinorejo". Nebent atitinkamai menkai apmokamas.
Is viso toks poziuris, kad seima svarbiau nei darbas, jau tiesus kelias i amzinai menkas pareigas. Nes ta seima teegu ir alga moka. Taip gali elgtis kokia vyro islaikoma moteeris dirbant puse etato

protingi zmones sugeba tuos dalykus derinti.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 01 10, 18:48)
Nezinojau, nes man kaip moteriai tai butu slykstus toks jaunuoliu uzkabinejimas, tipo isbandyti, o tau panasu svarbu bet kas, bile kabina. Todel ir kalbejau apie zema saviverte.

Na zmona tik viena, bet rasai, kad ne vienas vedes vyras siule vaika padaryt. Tai ir galvoju kokie dvasiniai bomzai tave supa, nes nei vienas normalus vedes vyras nesiulys to. Nes tai ne juokai. Gerbs tave, save ir zmona.

aik jau aik, slysktus jai, tipo savimeiles tau nepaglostytu biggrin.gif prie ko cia saviverte? nuo kada vyru demesys , turiu omeny normaliu, ne kokiu bomzu, jau kazkoks slykstus? bigsmile.gif
man kazkada senukas toks pasake, you are so beautifull , nu surpantu, kad jau jam visos beuatifull tokiam amziuje, bet vis tiek malonu biggrin.gif

o dieve, kokioj tu sterialoj aplinkoj gyeni gal kur viena ar jau rojuj tarp angelu ? biggrin.gif man tik afrikeiciai yra siule vaika padaryti, nes sake as labai sena , buvau kazkur 22 , ir man reikia vaiku jau lotuliukas.gif bet tikrai nesistebiu, kad vienisai moteriai karts nuo karto tokius dalykus pasiulo, ot stebuklas, jei seksa siulo tai gerai, o jau vaikus negerai. ar irgi negirdejai, kad vede vyrai kai kurie i kaire eina? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 10, 19:01)
Nepasakok nesamoniu. Darbuotojas neturi teises iseiti is darrbo nes "uzsinorejo". Nebent atitinkamai menkai apmokamas.
Is viso toks poziuris, kad seima svarbiau nei darbas, jau tiesus kelias i amzinai menkas pareigas. Nes ta seima teegu ir alga moka. Taip gali elgtis kokia vyro islaikoma moteeris dirbant puse etato

protingi zmones sugeba tuos dalykus derinti.

jau parsiau prie stai,kad mano darbe turi ir darbas gana normaliai apmokamas, mano drauge dirba privacioj istaigoj tai is vsi daznai is namu dirba. O jei mama isikinko i toki darba, kur negali ,kad abutinai reikai sieiti, tai tik jos bedos, bet tada turetu buti kitas artimas zmogus, prireiksu pasiekiamas.

taip man visada buvo ir bus vaikai svarbiau nei darbas, nes darba galiu bet kada pakeisti.

kur tu dirbi man idomu, fabrike prie linijos? blink.gif
taip ir turetu elgiys moterys, vyru pareiga islaikyti seima, ne moteru.
bet pas mus darbe ir vyrai daznai iseina,kai reikia del vaiku, nuvesti bureli, parsivesti ir t.t.,nes ju zmonos irgi dirba. Pas mus svarbu nudirbtas darbas, o ne valandos.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 01 10, 18:48)

man buvo tiesiog juokinga biggrin.gif su saviverte tokie siulymai visai nesusije biggrin.gif
kazin,ar galima juos vadinti dvasiniais bomzais. jie siulesi padaryti, kaip jiems atrede, gera darba.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 10, 19:05)
kur tu dirbi man idomu, fabrike prie linijos? blink.gif

Mes abu lyg tame paciame darbe dirbame - SM

Yra liudininku...
Atsakyti