Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Nu jūs čia duodat...Iš pradžių maniau, kad ironija, bet supratau, jog ne ir pasijutau kitoje planetoje gyvenanti smile.gif Tai aišku, kad vaikui liūdna ir negera ir mama tikrai grįš bei paguos, pasikalbės, priglaus.
Gyvūnėlio netektis liūdina ir suaugusįjį.
Bet ar žiurkėno mirtis pasiprašyti iš darbo?? Išlėkti neprašytai?? Čia kaip iš kosmoso man skamba. Būna krūvos reikalų, kai reikia prašytis, įskaitant tas pačias fizines ligas šeimos narių ir vaikų, visokius gedimus mašinų.
Atsiprašau, bet aš nedrįsčiau pasakyti savo šefei, kad einu verkiančio dėl žiurkėno vaiko nuraminti, todėl baigiu šiandien visus darbus blink.gif Nors mano šefė yra auksas.

QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 10, 16:08)
Mylimuke,  tu turbut juokauji?  Tavo vaikas namuose verkia,  o tu darbe sėdi?

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 10, 18:10)
Ka cia kliedi? Kokie dar bosai kai nedirbi? Tu gi namie sedejai 20 metu

Pasukiociau pirstu palei smilkini, bet tiek to, nes zinau, kad cia tik nenorejimas pripazinti, jog elgiesi negerai savo vaiko atzvilgiu, tave taip vedzioja.

Tuo ir baikim. Musu supratimas apie seima, vaikus ir vyrus skiriasi drastiskai. Niekada nerasime salycio taškų.
Papildyta:
QUOTE(Kristi_na @ 2019 01 10, 18:17)

Atsiprašau, bet aš nedrįsčiau pasakyti savo šefei, kad einu verkiančio vaiko

Tada tu esi bailė iš prigimties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 10 sausio 2019 - 17:19
QUOTE(Kristi_na @ 2019 01 10, 17:17)
Bet ar žiurkėno mirtis pasiprašyti iš darbo?? Išlėkti neprašytai?? Čia kaip iš kosmoso man skamba. Būna krūvos reikalų, kai reikia prašytis, įskaitant tas pačias fizines ligas šeimos narių ir vaikų, visokius gedimus mašinų.
Atsiprašau, bet aš nedrįsčiau pasakyti savo šefei, kad einu verkiančio dėl žiurkėno vaiko nuraminti, todėl baigiu šiandien visus darbus blink.gif  Nors mano šefė yra auksas.

pala, bet jis buvo kaip ir šeimos narys visgi ar tik žaislas? jei visi myli, visi gaili, verkia, tai ir priežastis.
Žinai, žiūrint koks dar darbas. O jei klaidų pridarys vis galvodama apie vaiką, žiurkėną?
Pvz. aš išleisčiau, nes mano darbe tikrai būtų ne kas tokiu atveju.

Nors suprantu, kad yra tokių organizacijų, kad kaip konvejeriukai, kaip robotukai turi atstovėti.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 10, 18:39)

Nors suprantu, kad yra tokių organizacijų, kad kaip konvejeriukai, kaip robotukai turi atstovėti.

Nu i nakum tokius darbus...Džyyyzis
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 10, 17:39)
pala, bet jis buvo kaip ir šeimos narys visgi ar tik žaislas? jei visi myli, visi gaili, verkia, tai ir priežastis.
Žinai, žiūrint koks dar darbas. O jei klaidų pridarys vis galvodama apie vaiką, žiurkėną?
Pvz. aš išleisčiau, nes mano darbe tikrai būtų ne kas tokiu atveju.

Viskas susiveda I PINIGUS.
Jei mokama mazai, darbas ne ypatingas, o darbuotojas geras, tai galima pakentet visokias to darbuotoju nesamones. Siandien isleisiu del pastipusios ziurkes, o rytoj jis padirbs virsvalandzius nemokamai, nes sefui ir PIRREIKE.

Sakysim lietuviai darbuotojai anglu sefams patinka. Jie zino, kad party prasideda panktadini ir kartais tesiasi iki sekmadienio, todel pimadienis buna sunki nedarbinga diena.
Bet kitomis dienomis varo "long working day" or ir uz overtime nereikia moket.
Tas pats kaip prie sovietu... progulus keicia naktiniai plano vykdymai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 10 sausio 2019 - 17:50
Juokinga. Lėkti iš darbo, nes paauglė verkia smile.gif
Atsakyti

pastipo ziurke, tai dar ne ivykis...

Aha, boba,diedas, numirojo. koks gi skirtumas. :irnesakyk:

Kai mūsų žiurkutė numirė,sūnui buvo 10 metelių.Paskambino verkdamas,aš važiavau namo.Persiskirsčiau klientų laikus, atsiprašiau, žinoma teisybės visos nesakiau ir roviau namo.Aš esu pati sau viršininkas, galiu sau tą leisti.Žinoma,jei dirbi kokioje Maxėje,tai gal tik mirties atveju( savo) galėtum anksčiau išeiti.Kiekvienas daro taip kaip gali.O vaikas paguosti būtina

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 10, 18:51)
Juokinga. Lėkti iš darbo, nes paauglė verkia smile.gif

O ko tau lakstyti, tu savo vaiku nelabai ir augini.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 10, 18:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72318794" data-time="1547130861"><div><p>pastipo ziurke, tai dar ne ivykis...</p></div></blockquote><p>Aha, boba,diedas, numirojo. koks gi skirtumas. irnesakyk.gif
</p><p>Kai mūsų žiurkutė numirė,sūnui buvo 10 metelių.Paskambino verkdamas,aš važiavau namo.Persiskirsčiau klientų laikus, atsiprašiau, žinoma teisybės visos nesakiau ir roviau namo.Aš esu pati sau viršininkas, galiu sau tą leisti.Žinoma,jei dirbi kokioje Maxėje,tai gal tik mirties atveju( savo) galėtum anksčiau išeiti.Kiekvienas daro taip kaip gali.O vaikas paguosti būtina
</p>

Ne visiems tai suprasti.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 10, 17:51)
Žinoma,jei dirbi kokioje Maxėje,tai gal tik mirties atveju( savo) galėtum anksčiau išeiti.

Dirbau Mx.. biski 6 men., tiesa programuotoju, jei senai , tai dariau ka norejau, savo darba padarai daugiau ten niekas nerupi.
Kitur irgi panasiai. Australijoje tai buvo griesciau, jei paveluoji 20 minuciu, tai ateeina virsininkas ir garsiai padekoja, kad atejai i darba.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 10, 18:49)
Viskas susiveda I PINIGUS.
Jei mokama mazai, darbas ne ypatingas, o darbuotojas geras, tai galima pakentet visokias to darbuotoju nesamones. Siandien isleisiu del pastipusios ziurkes, o rytoj jis padirbs virsvalandzius nemokamai, nes sefui ir PIRREIKE.

Sakysim lietuviai darbuotojai anglu sefams patinka. Jie zino, kad party prasideda panktadini ir kartais tesiasi iki sekmadienio, todel pimadienis buna sunki nedarbinga diena.
Bet kitomis dienomis varo "long working day" or ir uz overtime nereikia moket.
Tas pats kaip prie sovietu... progulus keicia naktiniai plano vykdymai

Tu niekada nebuvai ir nebusi motina. Tavo nuomone - niekinė.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 10, 18:01)
Tu niekada nebuvai ir nebusi motina. Tavo nuomone - niekinė.

Virsininkas irgi gal nebus motina, bet todel paskui moteeru ir nenori priimti. Arba priima tom paciom salygom kaip tuos pijokus, kad dirb virsvalandzius kada reikes ar ka pavaduos kada reikes
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 10, 19:03)
Virsininkas irgi gal nebus motina, bet todel paskui moteeru ir nenori priimti. Arba priima tom paciom salygom kaip tuos pijokus, kad dirb virsvalandzius kada reikes ar ka pavaduos kada reikes

Tokie darbdaviai ir priima atitinkamus darbuotojus - padlaižius ir bailius.
Atsakyti