Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 10, 15:42)
Pabegsiu biski anksciau is darbo. Jau nurimo kiek.

Tu turbut jaukauji?
Atsakyti
vaje, kaip jus cia liudnai ir tiap nelinksma, tuoj verkti pradesiu, prisiminiau savo mirusius gyvunelius unsure.gif

ka nors gal linksmiau pasnekam?
Atsakyti
kokosu aliejus naturaliai skysteja prie 25 laipsniu. Jeigu tepat kokius skystimus, tai ten greiciausiai kosmetikos priemone su kokosu. As irgi turiu plauku galiukam aliejuka su kokosu aliejum, tai jis niekada nesustingsta.
Atsakyti
Mylimuke, tu turbut juokauji? Tavo vaikas namuose verkia, o tu darbe sėdi?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 10, 16:08)
Mylimuke,  tu turbut juokauji?  Tavo vaikas namuose verkia,  o tu darbe sėdi?

Skambutis Šakalienei ir jos mergaitė Australijoj kokioj ar NZ?
Juokauju biggrin.gif
Atsakyti
Neturiu zodziu...neturiu zodziu. Mano kai vaikas verkiantis paskambino, kai suo sirgo, trenkiau visus darbus ir vaziavau namo. Mano vaikas verkia. Ne darbdavys. Skirtumas yra kur tavo vaikad, o kur svetimi dėdės?

Bet tiekto. Ne mano reikalas.
Atsakyti
As kai buvau mazas, tai labai norejau kaime pamatyti, kaip vista nukirsta galva be galvos po kiema begioja. Is pradziu nenorejo,, bet viena karta parode...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 10, 17:11)
Neturiu zodziu...neturiu zodziu. Mano  kai vaikas verkiantis paskambino,  kai suo sirgo,  trenkiau visus darbus ir vaziavau namo. Mano vaikas verkia. Ne darbdavys. Skirtumas yra kur tavo vaikad,  o kur svetimi dėdės?
Bet tiekto. Ne mano reikalas.

Tu 20 metu nedirbai. Bepigu "trenkt darbus". Turbut koki apsipirkinejima metei.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 10, 17:09)
Skambutis Šakalienei ir jos mergaitė Australijoj kokioj ar NZ?
Juokauju biggrin.gif

Vaikas verkia, skambina mamai, o ta - neverk, gal ir isleksiu keliomid minutemis anksciau, jei turesiu noro.
Tavo vaikui sirdis plysta! Ar tu nesupranti?! Tavo vaikui...kas tau svarbiau? (Cia ne tau, cia seip...pamastymai apie motiniskus instinktus)
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 10, 17:13)
Tu 20 metu nedirbai. Bepigu "trenkt darbus". Turbut koki apsipirkinejima metei.

Lekiau, kai vaikas verkdamas paskambinokai galvojo, jog suo miršta, trenkiau viska ir ta pacia minute islekiau...ir neprasiau bosu leidimo. Pastaciau juos pries fakta ir tiek.
Taip kad ne ten durstai.
Fui...
Atsakyti
Isivaizduokit situacija - kokia kardiochirurge darbe kur suplanuotos operacijos gauna is paaugles dukters zinute, kad nugaiso ziurkenas, tai mama mera visus darbus ir lekia dukros guost.
Arba troliko vairuotoja. Nugi suo susirgo, vaikas verkia, mars visi is yroliko, vaziuoju i garaza ir namo😂.
Atsakyti
Ohoho...cambala matau prasipagiriojo biggrin.gif

Nematau ka rašai.
Taip ramu dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 10, 16:19)
Isivaizduokit situacija - kokia kardiochirurge darbe  kur suplanuotos operacijos gauna is paaugles dukters zinute, kad nugaiso  ziurkenas, tai mama mera visus darbus ir lekia dukros guost.
Arba troliko vairuotoja. Nugi  suo susirgo, vaikas verkia, mars visi is yroliko, vaziuoju i garaza ir namo😂.

Daugumas zmoniu nesveikos psichikos - nesupras. Jiems ar ziurke ar vaikas ar sunpalaikis - nera skirtumo. Tiksliau del kokios ziurkes ar sunpalaikio tai gatavi kitus suesti
Atsakyti