[quote=Kristi_na,2019 01 10, 12:38]
Cambala, sakai, kad tas apie 10 eur (per akcijas dvigubai pigiau perku) stikliniuose induose kokosų aliejus blogas? A jį naudoju į košę kartais, man skanu, bet esu skaičiusi, kad toje šalyje kur jis auga kai ragavo, tai jis neturi to saldaus kvapo netgi..
Su prekybcentriuose parduodamu Kokosu aliejumi to geriau nedaryti, nes tikrai plaukai issiplaus tik po 4 plovimu. Kai kurios grozio priemones platinancios firmos platina kitoki, plastikinese pakuotese. Anas geras.
[/quote]
[/quote]
Kalbat apie 0, 5 litro stiklainius? As nesakau kad blogas kazkam kitam naudoti. Masazo salone ji naudoja, kai kas i maista naudoja. Bet pati buvau bandziusi ant plauku - nusiplove tik po 4 plovimu.
Svetur esu pirkusi kitoki - skystesni - labai patiko plaukam, odai. I maista nenaudoju.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 10, 14:01)
O pas mane ii garaza vel tas pats pauksciukas atskrido. Apsigyveno matai.
Si karta as jo is karto nevijau. Kadangi salta as garaza pasildau, turiu duju baliona ir galinga 30kW sildytuva.
Tai pirma ijungiau sildyma... pauksciukas tupejo, bet ki temperatura pradejo kilti, jis matyt issigando, kad ji gal iskepti, tai pradejo blaskytis po garaza net nufotkint buvo neimanoma.
Pradariau duris tai siaip taip surado kelia i tamsa
Salia garazo prasideda didelis miskas
O kam paukstuka vyt?
Pakabink ant virvutes lasinuku, paberk kokiu kruopu. Daugiau atskris, grazu.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 10, 15:30)
Zuvytes gal ir galima laikyti turint salygu
Jau zuvytes laikyt labai paprasta.
As tai vis svajoju apie jurini akva su gyvais koralais.