Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(kin @ 2019 01 10, 00:29)
Nemaciau, kur parasyta. Gal galetumet pacituoti?
Miega jau.

Prasom biggrin.gif :

Aimeja
Vakar 12.49

Kin, nuosirdziai sakau, tu sneki nesamones. Fantazuoji. Tiksliau nori visada parodyti realybe zyyymiai geresne negu ji pas tave yra. Tai akivaizdu kai tu rasai apie daug dalyku. Nezinau del ko taip darai, gal zema saviverte, gal nusivylus kazkuo. Tau pastoviai siulo gerus darbus, bet tu neini (dar iki kudikio rasei). Tau jaunuoliai moja pleze, nors zinant tavo svori ir amziu as tiesiog tuo abejoju. Sakau be jokiu patyciu. Dabar tau vyrai siulo vaikus padaryt. Netgi ju zmonos. Kas yra didziule nesamone visom prasmem. Nu kokia zmona to noretu? Pagaliau gyvenai su vyru (-ais) tai ko to vaiko nepasidarei? Dabar tas ivaikinimas. Taip. Vienisi isivaikina. Bet pirmenybe buna seimai. O jei kudikiukas, tai vienisu net nesvarsto. Prioritetas seimai. Vienisiems siulo didesnius arba jau kai atsisako seimos, dazniausiai del vaikiuko ligu. O seimu ir dabar laukianciu yra. Geriausiu atveju dirbi laiikina globeja. Juk esi dirbusi aukle? Ar ne? Rasau tik savo pastebejimus, be jokiu patyciu. 
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 10, 00:41)

Pritrukai savu argumentu? biggrin.gif
Nenustebinai mirksiukas.gif
Atsakyti

Karbauskis visada be kaklaraiscio. Etiketo zinovas sske, jog tai reiskia, kad jam ant visko (visu) nusispjaut smile.gif

Karbauskis elementarus kaimo bernas,nesilaiko aprangos kodo.Čia tas pats, jei biure dirbanti moteris būtų be pėdkelnių.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 10, 09:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72318132" data-time="1547065464"><div><p>Karbauskis visada be kaklaraiscio. Etiketo zinovas sske, jog tai reiskia, kad jam ant visko (visu) nusispjaut vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Karbauskis elementarus kaimo bernas,nesilaiko aprangos kodo.Čia tas pats, jei biure dirbanti moteris būtų be pėdkelnių.
</p>

As bunu biggrin.gif bet as ne seime... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 10, 09:34)
As bunu biggrin.gif bet as ne seime... biggrin.gif

Aš irgi būnu biggrin.gif vasarą pėdkelnių pakęsti negaliu ax.gif ,bet aš irgi ne iš seimo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramirėja: 10 sausio 2019 - 10:02

Kaip kur koks aprangos kodas nustatytas.

Aš taipogi aprangos kodo neturiu,net nelabai žinau tiksliai.

Atsakyti
Nu grazuoles undines, pasidalinkit patirtim apie plaukus, gal kuri naudojat koki papilda, vitamina ar stebuklinga priemone tiesiai ant plauku, skatinancia augima?
Atsakyti
Parašysiu pusiau į temą-jau kokį mėnesį geriu nakvišų aliejų ir nerealiai padėjo mėnesinių skausmams bei bendrai savijautai jų metu, negaliu net patikėti, kad nebuvo jokio skausmo, jokių nemalonių pojūčių. Kaip stebuklas koks. Rašo, kad labai gerai plaukams bei nagams, bet gal reikia ilgiau pavartoti arba tuo rudeniniu laikotarpiu, kai jie slenka, dabar maniškiai gražiai blizga, bet kiek susiję su nakvišų aliejumi nežinau smile.gif

Esu girdėjusi labai daug gerų žodžių apie kokosų aliejų-išsitepti ir palikti kelioms valandoms, bet, nors jį naudoju šiaip, bet niekaip nesiryžtu į plaukus-man vis atrodo, kad bus sunku išplauti.

QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 10, 10:50)
Nu grazuoles undines, pasidalinkit patirtim apie plaukus, gal kuri naudojat koki papilda, vitamina ar stebuklinga priemone tiesiai ant plauku, skatinancia augima?

Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 01 10, 12:12)
Parašysiu pusiau į temą-jau kokį mėnesį geriu nakvišų aliejų ir nerealiai padėjo mėnesinių skausmams bei bendrai savijautai jų metu, negaliu net patikėti, kad nebuvo jokio skausmo, jokių nemalonių pojūčių. Kaip stebuklas koks. Rašo, kad labai gerai plaukams bei nagams, bet gal reikia ilgiau pavartoti arba tuo rudeniniu laikotarpiu, kai jie slenka, dabar maniškiai gražiai blizga, bet kiek susiję su nakvišų aliejumi nežinau smile.gif

Esu girdėjusi labai daug gerų žodžių apie kokosų aliejų-išsitepti ir palikti kelioms valandoms, bet, nors jį naudoju šiaip, bet niekaip nesiryžtu į plaukus-man vis atrodo, kad bus sunku išplauti.

Nakvisu alieju esu gerus, bet kiek zinau jis itakoja svorio augima, be to neturiu bedu su menesinem.
Oda atsinaujina per beveik menesi, plaukams irgi reikia laiko, tai po menesio neveta tiketis stebuklu.
Kokosus esu tepus, siaip issiplauna lengvai, bet man pasirode, kad sausina plauka, toks kaip siaudas. O alyvuogiu labai apsunkina, tai alieju isvis atsisakiau, tepu tik galiukus po plovimo.
Atsakyti
plaukai nėra kažkas atskiro jūsų organizme, ką pasiimi tik kartais su savimi. Jei bendrai rūpinsies sveikata, bendrai būsi sveika, valgysi tau tinkamą maistą, nes kaip žinia, tikrai ne viską mūsų organizmai toleruoja kas yra pasaulyje, prekyboje, tai ir plaukai augs kaip ant mielių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 10, 08:06)
Karbauskis elementarus kaimo bernas,nesilaiko aprangos kodo.Čia tas pats, jei biure dirbanti moteris būtų be pėdkelnių.

Matot, laikai keiciasi ir tos konservatyvios nesamones, kas buvo visokie kodai ir savaimee suprantamos normos - nyksta.

Normu laikymasis tai reiskia kad esu TOKS/-IA KAIP VISI. Tai reiskia, is manes gal nesulauksit kokiu nesamoniu ir neprognozuotu dalyku, kas versle yra PRIVALUMAS. Todel tuose senuose versluose, kur budavo investicijos, daug paprastu zmogeliu kazka sunkiai dirbo, tai buvo butinybe.
Nes ten prognozuotumas ir nuspejamumas vaidino 80-90 procentu vaidmens.

Deja situacija pasikeite. Dabar pilna debilu su diplomas ir apsirenge idealiai. Tai jau ne lygis, tai jau neet geda. Save pazemini, jei parodai, kad kaip visi.

Bet apsirengus prastai - dar nereiskia kad tapsi gurru ar ekspertu. Taigi po to 2 variantai, arba tavyje pamatys neeilini, arba busi neeidomus is viso.

Kadangi man buti kaip visi neimanoma, tai as del aprangos niekada nesijaudinau. Svarbu kad drabuziai butu nesuplyse ir nesmirdetu ir jau galima eiti i pokalbi ar i pasimatyma su meergina.

Atsakyti
Šiaip iš esmės pritariu, kad labiausiai priklauso nuo to, kaip maitinamės/stresas/bla bla bla, bet vis tiek kiekvienas turi savo silpnesnių ar stipresnių vietų, juk net ir jūs, Monteverte, kad ir kaip teisingai maitinatės, vis tiek turit kažkokių silpnų vietų savo organizme, kurias geriau prižiūrit, jomis specialiai pasirūpinat smile.gif

QUOTE(Monteverte @ 2019 01 10, 11:41)
plaukai nėra kažkas atskiro jūsų organizme, ką pasiimi tik kartais su savimi. Jei bendrai rūpinsies sveikata, bendrai būsi sveika, valgysi tau tinkamą maistą, nes kaip žinia, tikrai ne viską mūsų organizmai toleruoja kas yra pasaulyje, prekyboje, tai ir plaukai augs kaip ant mielių smile.gif

Atsakyti