Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 01 09, 12:00)
Lietuvoje vienisai mama kudikiu niekas neduoda.

kiekvienais metais isivaikina ne viena vienisa moteris. neskelbiama, kokio amziaus vaikus, bet man ir nesvarbu, as gyvenu savo gyvenima.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 09, 12:03)
Matot moterys, jusu fantazija  daznai ribota suvokti visokius dalykus kurie buna...

Kin, istorijoje kuria as zinau, ten ta drauge suzinojo ir kazkas negero ivyko. Jau nesuzinosiu kas

jei mergina taip pasielge, tuomet ji kvaile. galima ir kitu vyru rasti, nebutina draugiu vyru vilioti.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 09, 13:13)
paskutinius pirkau Lidle zindanciom, jie vieni patogiausiu lotuliukas.gif naturalus , kai tokiu kitur praktiskai neimanoma rasti biggrin.gif
Papildyta:

Manau visgi yra vyrai tokie kaip liutai kuriem nuolat reikia haremu ir iskirtiniai vyrai, kaip vilkai ,kurie pasirineka viena moteri visam gyvenimui. ir yra moterys atitinkamai, kuriom patinka arba buti hareme arba tureti viena.
Man asmensikai tokia situacija butu visikai nepriimtina, bet zinau siek tiek panasia istorija, tiek, kad tai buvo vedes vyras, kurio zmonos moteris nepazinojo, auga berniukas, nepazines savo tecio, bet tai buvo daroma samoningai norint pastoti, nes nuosavas vyras buvo nevaisingas, kazkam va taip matomai reikia gimti. O kazkieno zmona, nei nezino, kad jos vyras turi sunu ir vaikai nepazysta vieni kitu, o jei suauge susitiktu pvz brolis su sese, man tai kazkaip nesuvokiama tai, bet suaugus manau, reiktu supazindint.

Kiek laiko jau nebezindai? Negi tuos pacius ir nesioji? hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 09, 12:21)
Kiek laiko jau nebezindai? Negi tuos pacius ir nesioji? hmm.gif

as dabar pirkau pries kelis menesiu, kai zindziau is vis beveik liemenuku nenesiojau, ta prasme namuose nenesioju niekad, tik kai kur isvaziuoju, tada zindanciom patogiu nei neradau, paprastus nesiojau mirksiukas.gif

is esmes jie gi nesiskiria labai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 09 sausio 2019 - 12:36
QUOTE(cambala @ 2019 01 09, 13:00)
Lietuvoje vienisai mama kudikiu niekas neduoda.

Netiesa. Yra prioritetai teikiami sutuoktinių poroms, bet tikrai niekas nedraudžia ir vieniems (tiek vyrams, tiek moterims) įvaikinti/globoti. Yra nustatyti kriterijai, reikalavimai.
Tuo labiau dabar procesas lengvesnis, nei buvo prieš 10 metų.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 01 09, 12:15)
kiekvienais metais isivaikina ne viena vienisa moteris. neskelbiama, kokio amziaus vaikus, bet man ir nesvarbu, as gyvenu savo gyvenima.

As nekalbu apie kitas, as tik parasiau pastebejima apie tave biggrin.gif . Mano draugu pora isivaikino mergaite su negalia, ju drauge dirba vaiknami. Todel gerai zinau ka rasau. Vienisai moterei kudikio mergaites niekas neleis isivaikint. Gal tu ir dirbi " ateinamcia mama", bet kad kudikis pas tave namie - cia jau tavo fantazijos.
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2019 01 09, 12:32)
Netiesa. Yra prioritetai teikiami sutuoktinių poroms, bet tikrai niekas nedraudžia ir vieniems (tiek vyrams, tiek moterims) įvaikinti/globoti. Yra nustatyti kriterijai, reikalavimai.
Tuo labiau dabar procesas lengvesnis, nei buvo prieš 10 metų.

Isivaikines zmogus nerasys nesamoniu kudiki. Visos cia mamos, taip kad kai kas ryskiai matosi ne taip. Ir laika su juo leis ( ypac jei tai jo svajone) ir neuzdavines klausimj ar auginant kudiki norisi sekso biggrin.gif . Juk "turi" ta kudiki, neturetu kilt tokie klausimai.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 09, 13:29)
as dabar pirkau pries kelis menesiu, kai zindziau is vis beveik liemenuku nenesiojau, ta prasme namuose nenesioju niekad, tik kai kur isvaziuoju, tada zindanciom patogiu nei neradau, paprastus nesiojau  mirksiukas.gif

is esmes jie gi nesiskiria labai.

Taigi pienas varva istisai, kaip galima liemenuku nenesiot zindant
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 09, 11:33)
As analizuoju kaip zmones masto, kokios ju vertybes. Sobralis praeitais metais ir tada kai laimejo pareiske nuomone apie Eurovizja, kad dainose svarbu paprastumas ir nuosirdumas, o ne rfinuotas slamstas. Tai jis tikrai negalettu mylet kokios barines feministines emancipuotos akiplesos

kame ten paprastumas? jau taip vimdančiai ir dirbtinai maivėsi biggrin.gif
niekas iš karto nepradeda taip muistytis nuo pirmų akordų, suprasčiau, kad visas koncertas, tai įsijaučia žmogus, o čia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 09, 11:55)
Nepalyginsi su Sobralio nuosirdumu... pas Ieva - dirbtinumas ir vaidyba

biggrin.gif
nu ir nenusimanote žmonėse
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 09, 12:39)
Taigi pienas varva istisai, kaip galima liemenuku nenesiot zindant

nevarva, ko ji turi varvet, nu tik primom dienom nebent, kol susireguliuoja ta gamyba? vaikas gi vos ne nuolat zysta pradzioje, o veliau gaminasi tiek ,kiek reikia. Man tik buvo pacioje pradzioje, kad is vieno zindai is kito lasa biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 09 sausio 2019 - 12:46
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 09, 12:03)
tai jau sveikas, jam sirdi persodino

aha, sveikiausias...
jūs gal irgi užgėrėte prie kompanijos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 09, 12:45)
kame ten paprastumas? jau taip vimdančiai ir dirbtinai maivėsi biggrin.gif
niekas iš karto nepradeda taip muistytis nuo pirmų akordų, suprasčiau, kad visas koncertas, tai įsijaučia žmogus, o čia biggrin.gif
Papildyta:

biggrin.gif
nu ir nenusimanote žmonėse

Man irgi Ieva patiko, o tas Sorbalis kazkoks per daug saldus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 09, 13:38)
Isivaikines zmogus nerasys nesamoniu kudiki. Visos cia mamos, taip kad kai kas  ryskiai matosi ne taip.  Ir laika su juo leis ( ypac jei tai jo svajone) ir neuzdavines klausimj ar auginant kudiki norisi sekso biggrin.gif . Juk "turi"  ta kudiki,  neturetu kilt tokie klausimai.

Objektyviai skaitant, nemačiau jokių nesąmonių. Tuo labiau nėra poreikio pastoviai tupėti šalia vaiko 24h per parą. O klausimų gali kilti pačių įvairiausių.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 01 09, 12:56)
man ne vienas vedes vyras yra tai pasiules. vieno is ju zmona man tai irgi pasiule. kaip sake, del svento reikalo negaila.

Kin, nuosirdziai sakau, tu sneki nesamones. Fantazuoji. Tiksliau nori visada parodyti realybe zyyymiai geresne negu ji pas tave yra. Tai akivaizdu kai tu rasai apie daug dalyku. Nezinau del ko taip darai, gal zema saviverte, gal nusivylus kazkuo. Tau pastoviai siulo gerus darbus, bet tu neini (dar iki kudikio rasei). Tau jaunuoliai moja pleze, nors zinant tavo svori ir amziu as tiesiog tuo abejoju. Sakau be jokiu patyciu. Dabar tau vyrai siulo vaikus padaryt. Netgi ju zmonos. Kas yra didziule nesamone visom prasmem. Nu kokia zmona to noretu? Pagaliau gyvenai su vyru (-ais) tai ko to vaiko nepasidarei? Dabar tas ivaikinimas. Taip. Vienisi isivaikina. Bet pirmenybe buna seimai. O jei kudikiukas, tai vienisu net nesvarsto. Prioritetas seimai. Vienisiems siulo didesnius arba jau kai atsisako seimos, dazniausiai del vaikiuko ligu. O seimu ir dabar laukianciu yra. Geriausiu atveju dirbi laiikina globeja. Juk esi dirbusi aukle? Ar ne? Rasau tik savo pastebejimus, be jokiu patyciu. 4u.gif
Atsakyti