Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(kin @ 2019 01 09, 11:23)
Melagis zino, ka meluoja.
Fantazuotojas pats sugalvoja, pats patiki ir dar kitus bando itikinti, kad yra taip, kaip jis sugalvojo. Cambala is fantazuotoju kategorijos.

O tai tu is kuriu? Is melagiu ar fantazuotoju? Nes viena karta vienaip pasakodavai apie savo vyrus, kita kart kitaip. O su lialium tai 8svis galai nesueina.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 09, 11:43)
O tai tu is kuriu? Is melagiu ar fantazuotoju? Nes viena karta vienaip pasakodavai apie savo vyrus, kita kart kitaip. O su lialium tai 8svis galai nesueina.

ir kas jums skiriasi tarp pasakojimu apie vyrus? biggrin.gif
kokie galai nesueina? biggrin.gif
Atsakyti
kin,
idomi tavo nuomone, kaip ziuri i toki varianta:

Tavo amziaus ar kokiais 5 metais jaunesne moteris sugalvoja isigytii leliuka. Tam ji suvilioja savo vedusios drauges vyra. Tik tam reikalui, be jokiu tolesniu romantiniu planu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 09, 11:09)
O mano draugu pazistamo zmona Triumph'e dirba. Idomi moteriske, ieina i patalpa visom moteriskem pasako koks jos didis, kokia forma geriausia jai nesioti ir t.t. Kai sveciuojmes pas draugus Setubaloje, pastoviai atsiuncia "dovanu". Mano megstami apatiniai parinkti butent jos.

Vakar kaip tik nusipirkau tokius, kur gyvenime nesimatuociau, o pasiule ir kaip tiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 09, 11:33)
As analizuoju kaip zmones masto, kokios ju vertybes. Sobralis praeitais metais ir tada kai laimejo pareiske nuomone apie Eurovizja, kad dainose svarbu paprastumas ir nuosirdumas, o ne rfinuotas slamstas. Tai jis tikrai negalettu mylet kokios barines feministines emancipuotos akiplesos

Taip tai taip. Jei vertinant pagal Sobrali, tai praeitu metu Eurovizija turejo laimeti Zasimauskaite, o ne kudakuojanti zyde. Bet vien is dainu apie zmogu sunku sprest. Pati Ieva davinedama apie save interviu po isgarsejimo, pasakojo, kad amksciau gyveno linksma ir triuksminga gyvenima, budavo tikra vakareliu liute.
I ja ziurint niekada to nepasakytum.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 09, 11:46)

Tavo amziaus ar kokiais 5 metais jaunesne moteris sugalvoja isigytii leliuka. Tam ji suvilioja savo vedusios drauges vyra. Tik tam reikalui, be jokiu tolesniu romantiniu planu.

Kam drauges vyrui dalyvaut sitame?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 09, 11:49)
Taip tai taip. Jei vertinant pagal Sobrali, tai praeitu metu Eurovizija turejo laimeti Zasimauskaite, o ne kudakuojanti zyde. Bet vien is dainu apie zmogu sunku sprest. Pati Ieva davinedama apie save interviu po isgarsejimo, pasakojo, kad amksciau gyveno linksma ir triuksminga gyvenima, budavo tikra vakareliu liute.
I ja ziurint niekada to nepasakytum.

Is kokiu dainu? Butent jis sudirbo ta zyde, pasake, kad uz toki slamsta, kaip jos daina nebuvo galima buvo balsuoti. Esme, nes kas ka dainuoja, o kaip masto. Ieva man nei ispudzio padare, nei ji kokias gilesnes mintis reiske.
Nepalyginsi su Sobralio nuosirdumu... pas Ieva - dirbtinumas ir vaidyba

Nebuna, kad zmones "buvo". Buvo sadistas - oasidare samarietis, buvo k... tapo doruole... gal nereikia....

Va cia forume diskusijoje ir zmones atsiskleidzia, ypac sunkesniuose klausimuose.

Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 01 09, 11:52)
Kam drauges vyrui dalyvaut   sitame?

Taigi ji suviliojo, jis vyras, anas galas valdo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 09 sausio 2019 - 11:55
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 09, 11:46)
kin,
idomi tavo nuomone, kaip ziuri i toki varianta:

man ne vienas vedes vyras yra tai pasiules. vieno is ju zmona man tai irgi pasiule. kaip sake, del svento reikalo negaila.
tai kazin ar jai ir viliot ka reikejo. yra gerasirdziu vyru biggrin.gif
bet kaip jau kazkada rasiau, bile pastot ir pagimdyt vaika be tevo man atrodo egoistiska. geriau duoti mama nieko neturinciam vaikui, nei atimti teva pastojant nuo kazkokio vyro.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 08, 22:16)
Lianingrade? smile.gif

kremliuj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 09, 11:55)

Papildyta:
Taigi ji suviliojo, jis vyras, anas galas valdo...

Tai kas cia per drauge, kuri savo reikmem vilioja vyra, kad gaut spermos? Yra
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 01 09, 11:56)
. geriau duoti mama nieko neturinciam vaikui, nei atimti teva pastojant nuo kazkokio vyro.

Lietuvoje vienisai mama kudikiu niekas neduoda.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 09, 09:28)
Va kur nuostabi moteris

https://www.lrytas.l...lniuje-8753915/

Tur but ir nenusivalkiojus su vyrais, nes Sobraliui nepatiktu

tikrai grazi, man kakzo paskutiniu metu pradejo patikti oranzinia plaukai smile.gif bet jis gi keik pamenu labai ligotas zmogus?
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 01 09, 11:56)
man ne vienas vedes vyras yra tai pasiules. vieno is ju zmona man tai irgi pasiule. kaip sake, del svento reikalo negaila.

Matot moterys, jusu fantazija daznai ribota suvokti visokius dalykus kurie buna...

Kin, istorijoje kuria as zinau, ten ta drauge suzinojo ir kazkas negero ivyko. Jau nesuzinosiu kas
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 09, 12:01)
tikrai grazi, man kakzo paskutiniu metu pradejo patikti oranzinia plaukai smile.gif  bet jis gi keik pamenu labai ligotas zmogus?

tai jau sveikas, jam sirdi persodino
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2019 01 09, 09:29)
Pritariu dėl apatinių, kad ir koks gražus būtų, bet jei devėtas unsure.gif
Kad ir kuom dirbtų bei kiek moteris beuždirbtų, ji PRIVALO įsigyti padorų apatinį trikotažą.

paskutinius pirkau Lidle zindanciom, jie vieni patogiausiu lotuliukas.gif naturalus , kai tokiu kitur praktiskai neimanoma rasti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 09, 12:03)
Matot moterys, jusu fantazija  daznai ribota suvokti visokius dalykus kurie buna...
Kin, istorijoje kuria as zinau, ten ta drauge suzinojo ir kazkas negero ivyko. Jau nesuzinosiu kas
Papildyta:
tai jau sveikas, jam sirdi persodino

Manau visgi yra vyrai tokie kaip liutai kuriem nuolat reikia haremu ir iskirtiniai vyrai, kaip vilkai ,kurie pasirineka viena moteri visam gyvenimui. ir yra moterys atitinkamai, kuriom patinka arba buti hareme arba tureti viena.
Man asmensikai tokia situacija butu visikai nepriimtina, bet zinau siek tiek panasia istorija, tiek, kad tai buvo vedes vyras, kurio zmonos moteris nepazinojo, auga berniukas, nepazines savo tecio, bet tai buvo daroma samoningai norint pastoti, nes nuosavas vyras buvo nevaisingas, kazkam va taip matomai reikia gimti. O kazkieno zmona, nei nezino, kad jos vyras turi sunu ir vaikai nepazysta vieni kitu, o jei suauge susitiktu pvz brolis su sese, man tai kazkaip nesuvokiama tai, bet suaugus manau, reiktu supazindint.
Atsakyti