Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 09, 08:36)
Gal ieško didelių. Gražių, bet.. Pigių

MB E, ti turi problemu kol suranda. Esme net ne kaina, bet kad turi tikti forma. Nes pasilenkus viskas krenta. Arba nemaloniai spaudzia, kad negalima ilgai nesiot.
Kuo didesnis dydis tuo daugiau faktoriu.

B - kur kas geriau, galima nieko nenesiot ar bet kokie praktiskai tinka.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 09, 09:36)
Gal ieško didelių. Gražių, bet.. Pigių

O kas yra pigus? Na triumpfe ir jei dar akcijos tai tikrai galima uz padoria kaina nusipirkt.
Atsakyti

Pigu būna turguje,dar dėvėtuose.Perku tik pardėse,liemenukų sąskaita niekada netaupau.Nes jei pirksi pigų,tai ir atrodys nekaip ir dėvėsis blogai.

Atsakyti
Man butu fui deveta pirkt, kur prie intym vietos lieciasi tiesiai. fear.gif jau geriau tada turguj. Atsimenu kazkokie latviski seniau budavo, turbut pigus, bet ten turbut tik babytes pirkdavo juos?
Atsakyti
Va kur nuostabi moteris

https://www.lrytas.l...lniuje-8753915/

Tur but ir nenusivalkiojus su vyrais, nes Sobraliui nepatiktu
Atsakyti
Pritariu dėl apatinių, kad ir koks gražus būtų, bet jei devėtas unsure.gif
Kad ir kuom dirbtų bei kiek moteris beuždirbtų, ji PRIVALO įsigyti padorų apatinį trikotažą.
Atsakyti
Triumph'a nusiaubiau Olandijoje. Pas mus mano dydzio neveza.
Dar UK apsiperku.
Atsakyti
O mano draugu pazistamo zmona Triumph'e dirba. Idomi moteriske, ieina i patalpa visom moteriskem pasako koks jos didis, kokia forma geriausia jai nesioti ir t.t. Kai sveciuojmes pas draugus Setubaloje, pastoviai atsiuncia "dovanu". Mano megstami apatiniai parinkti butent jos.
Atsakyti
Aš Intimissimi apsiperku dažniausiai. Patinka.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 09, 08:13)
kad aš kaip tik ir esu ta, kuri mačiau

Net jei ir TU matei, ar tas kazka keicia?
Bet tu esi melage.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 09, 09:28)
Va kur nuostabi moteris

https://www.lrytas.l...lniuje-8753915/

Tur but ir nenusivalkiojus su vyrais, nes Sobraliui nepatiktu

Nu jo, pagal tavo teorija tai turejo but nekalta.
Bet ar tu asmeniskai pazisti Sobrali?
Atsakyti
Melagis zino, ka meluoja.
Fantazuotojas pats sugalvoja, pats patiki ir dar kitus bando itikinti, kad yra taip, kaip jis sugalvojo. Cambala is fantazuotoju kategorijos.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 09, 11:17)
Nu jo, pagal tavo teorija tai turejo but nekalta.
Bet ar tu asmeniskai pazisti Sobrali?

As analizuoju kaip zmones masto, kokios ju vertybes. Sobralis praeitais metais ir tada kai laimejo pareiske nuomone apie Eurovizja, kad dainose svarbu paprastumas ir nuosirdumas, o ne rfinuotas slamstas. Tai jis tikrai negalettu mylet kokios barines feministines emancipuotos akiplesos
Atsakyti