Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(virga @ 2018 06 21, 22:32)
Net neabejoju, kad bus isleistas bestseleris. Jau dabar zurnalistai temas, savo rasiniams, semiasi is musu temos. Viena diena pasnekame apie ka, kita diena jau laikrsty raso.
Nemeluoju. Gali ateiti i tema ir isitikinti.  mirksiukas.gif
Ha. Kad liuto dalis priklauso tai aisku, bet, kad temos pradininke nesirodo savo valdose, tai neaisku, kokiu adresu siusti honorara.  mirksiukas.gif

Jie nezino. Raso, kam papuola. Ateis ir tavo eile. Neperezivai.  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Aš labai pastovi. Kertelėj kaip apsigyvenau, taip į bendraminčius ir nesugebėjau persikraustyti. biggrin.gif Ten užmeti akį, sumirksi tris kartus ir pamatai, kad vėl 10 puslapių prirašyra. biggrin.gif čia kiek lėčiau veiksmas vyksta, iš "i" raidės prasuku, o kitų žinutes suskaitau bigsmile.gif
Fule baigės. Miegu miegu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 21 birželio 2018 - 21:56
Net neabejoju, kad bus isleistas bestseleris. Jau dabar zurnalistai temas, savo rasiniams, semiasi is musu temos. Viena diena pasnekame apie ka, kita diena jau laikrsty raso.
Nemeluoju. Gali ateiti i tema ir isitikinti.  mirksiukas.gif

tiesa! As viena savo istorija Delfi buvau radus. Vos ne zodis zodin atkartota. Tik ne bendraminciuose buvau rasius, ten nesilankau.
Atsakyti
Jau dabar zurnalistai temas, savo rasiniams, semiasi is musu temos. Viena diena pasnekame apie ka, kita diena jau laikrsty raso.

Sita rimtai pastebejau. Bet netiesiogiai paraso, savo interpretacijas.

Dar vienas dalykas mane stebina jau gal 15 metu. Vyru plikimas. (Dabar aptarinejat)
Ar jie durni ar tycia nori nuplikti? Niekaip neikertu.
Ar nesugeba susirasti, kad ta problema jau senai ispresta.

Sakysim kokiais 1999, kai internete susiradau "bendraminciu", tai is karto man pasake, kokius vaistus vartoti, kad toks fenomenas neivyktu. Ir idomiausia, kad tu vaistu reikalingi mikroskopiniai kiekiai ir kaina juokinga.

Tai nei viena pazistama jokiu plauku neprarado. Suprantu, kokiais 1999 Lietuvoje dar interneta retas turejo, bet dabar...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 21, 21:35)
Nesitikejau, kad tiek daug moteru taip kreipia demesi i isvaizda.

Ech  ka cia noret, jei MB sako, kad pasirenkant mane leme ilgi plaukai ir ugis, kad ne storas.
Galvojau ji juokauja, kad mane uz "vidini pasauli " paeme.

Dabar jau suabeejojau...

žiūrint kaip susitinka, susipažįsta. Jei tarkime n metų kartu darbe koks baisuoklis šalia dirba, bet mato, kad jis labai geras, nuoširdus, tvarkingas ir pvz. nutikus kokiai bėdai dar labai paguodžia, palaiko, tai gal ir nebesvarbu ta išvaizda, bet jei tai pažintis internete ar per draugus koks pakviestas į kokį renginį ir baliuką ir pamatai jį tik kokias porą valandų ir baisus, ne tavo tipažas, tai negi turi prievartauti save ir bandyti kažką klijuoti? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 21, 23:15)

Dar vienas dalykas mane stebina jau gal 15 metu. Vyru plikimas. (Dabar aptarinejat)

Sakysim  kokiais 1999, kai internete susiradau "bendraminciu", tai is karto man pasake, kokius vaistus vartoti, kad toks fenomenas neivyktu. Ir idomiausia, kad tu vaistu reikalingi mikroskopiniai kiekiai ir kaina juokinga.

Tai nei viena pazistama jokiu plauku neprarado. Suprantu, kokiais 1999 Lietuvoje dar interneta retas turejo, bet dabar...

o kas dabar? dabar netas lūžta nuo begalės info ir pasiklysti labai lengva, taigi negaišinant laiko, klokit kokie tai vaistai, labai įdomu iš kur čia tokie jau tiek metų egzistuoja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 21, 19:24)
1) tikrai taip. kalta. praleidau šį žaidimą. galiu pasakyt tik tiek, kad manasis iš mano įsivaizduojamo grožio etalono turi tik du dalykus: plaukus ir ūgį. dar balti dantys. visa kita yra tai, su kuo tenka susitaikyti (pilvas, barzda ir pan) biggrin.gif
2) draugas draugas, bet tik ta prasme, kad jis mane siunčia pasigogolinti, vietoj to, kad tai padarytų pats. o aš, tiesą sakant, ne baisiai mėgstu tai daryti, daugiau iš nuojautos maistą ruošiu. kol ten žiūrėsi tuos filmukus, kaip kas kepa, tai per tą laiką jau būsi ir iškepus biggrin.gif
3) plikė negražu niekur biggrin.gif ir pirmu numeriu negražu. ir antru negražu. ir trečiu negražu kai su mašinka pravažiuoja. gražu, kai yra vyriškas kirpimas  rolleyes.gif
4)oi ne, ką tu, lutuke, ne mano bis.gif
5) turbūt ne apie tą kalbi, kur bėgo laiptais grąžinkkaukuolęgrąžinkkaukuolęgrąžinkkaukuolę šaukdamas?  biggrin.gif
Ai, žinai, kas man patiktų. Frenkas iš "Begėdžio"  bigsmile.gif

Tai visi senstam ir vyram tenka su musu garzumai ssusitaikyti ir mums su ju lotuliukas.gif

tai taip as rigi is galvos kepu, tik sakau, jei man kas pasakytu, kad nemoka tai pasiusciau ziureti ir mokytis, oi nemegstu tu "nemokanciu" lotuliukas.gif

o man grazu tongue.gif tik svarbu galvos forma grazi ax.gif
oi tikriai ne lotuliukas.gif , nematet sio serialo? man tai labai patiko, daug tokiu pamastymu gime is jo, (lyg bus pratesimas rudeni) .Pvz norim visos to geruoliuko visom prasmem, jau aisku be zalingu ipraociu, ne duok dieve koks nesivaldantis, aisku ne biedas, ir dar geros isvaizdos, ne bomzas ir t.t. lotuliukas.gif, Idomucia is vis suminejo visas Maslaou piramides pakopas, kad moteris turi buti jau ten vos ne tobula.... , o va niekas nepasake, noriu gal ne tokio tobulo, gal su ydom, gal su zalingais ipraciais ir noriu ji padaryti laiminga su savo meile perkeisti...Kine pagrindinis veikejes Lucigferis atkeliaves is pragaro isimyli viena moteri ir keiciasi per ta meile, o gyvenime juk irgi taip buna, jei meile tikra, tyra ir nuosirdi...

cia rusiska versija, jei kam idomu http://lucifer-tv.ru...ne/season_1.php

vartotojo įkelta nuotrauka

Frenkas iš "Begėdžio" ---- jei ta paziurejau ten tai senukas visai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 21 birželio 2018 - 22:56
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 21, 23:25)
žiūrint kaip susitinka, susipažįsta.

Internete susipazista siuntinedami nuotraukas. Aisku nuotraukas parenka geresnes, bet vis tiek daug maz aisku, jei nesufalsyvintos.
Susitikima pasimato dalykai realesni. Aisku i akis niekas nieko nesako. Ar is mandagumo ar moterys nenoredamos gauti i galva (visokiu buna psichu, net su tikra diagnoze), kam rizikuot.
Tai jei jau nelabai, tai ar prisimenama koks reikalas, ar prabunama iki pasimatymo galo ir pazadama paskambinti.

Jus gerai pastebejot, kad reikia kiek daugiau laiko. Ka as padariau - pasiuliau dvieju dienu kelione. Tai jau jei ne visai tragedija, tai isbuna tas pora dienu.
Mano atveju to reikejo, kaip veliau suzinojau. Pamacius gyvai manoji nusprende, kad as konkreti boba ir tai ja atpurte (negalvojau kad taip blogai). Bet po to pagalvojo, kad neturi drauges, tai ko as netiksiu. Po kiek laiko prie isvaizdos priprato ir atrodziau as jai vyras

Taip kad tikrai reikia sudaryti salygas priprasti. Isvaizda pakankamai santykinis dalykas, nebent krastutiniai atvejai.

Prievartauti saves nereikia jokiu budu, bet ir skubeti neverta atmesti. Cia patarle, kad i sulini nereikia skubet spjaudyt, nes gali tekti gerti. O geru suliniu nedaug
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 21, 19:59)
Jei man raso visokie karininkai vien mano veido foto matydami, ar tai reiskia, kad as grazi 🤗
Bet greiciausiai tai cia tie, kurie paskui pinigu prasys pervesti, kol jie misijoj, o paskui grazins man su gerais procentais, nes investuoja 😁

prie ko cia pinigai dabar ar kuris prase?
manes nera gyvenime nieko prase apart kavos ir sekso FB, nu atmetus visu snormalius, kur siaip bendrauji idomiom temom lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 21, 20:39)
oj... alyvuogiu nevalgau, alkoholio nemegstu... nedaug beliko... tuoj mesytes atsisakysiu ir vyra pro balkona ismesiu, nes ten daug sedi (kad princo arkliui ten vietos butu)  blink.gif  blink.gif  blink.gif

ne VISATA, o tik idomucia nesupranta nei juoku, nei aplamai ka mes cia veikiam. Kad ir kiek aiskintum, nu nesupranta lietuviskai tupakas.

vaje vaje gelbekites kol galit lotuliukas.gif

tai tik elementarus vyriskas nesupratimas, nei moteru logikos, nei pasnekesiu lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 21, 21:35)
Pasikartosiu.
Nesitikejau, kad tiek daug moteru taip kreipia demesi i isvaizda.

Ech  ka cia noret, jei MB sako, kad pasirenkant mane leme ilgi plaukai ir ugis, kad ne storas.
Galvojau ji juokauja, kad mane uz "vidini pasauli " paeme.

Dabar jau suabeejojau...

NU o kodel nesitikejot, ka ju sisivaizduojat moterys akiu neturi? joms gi kaip tik estetika svarbiau net nei vyrams dazniausiai mirksiukas.gif Kaip gali gyventi su vyru, jei nepatinka jo isvaizda, skoniai gal skiriasi, bet visi zmones susiranda gi sau grazu porininka.

Tas ir idomiausia, kai zmones nuosridziai kazka sako, kiti galvoja, akd juokauja biggrin.gif
Abejoju ar kas su kuo gyvena del turtingo vidaus lotuliukas.gif

siap trauka buna visapusiska turi traukti ir isore, ir vidus kazkaip mistiskai, o paskui derinimasis lieka visa gyvenima ir tobulejimas, svitrina mus gyvenimas kaip deimantus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 21, 23:15)
Sakysim  kokiais 1999, kai internete susiradau "bendraminciu", tai is karto man pasake, kokius vaistus vartoti, kad toks fenomenas neivyktu. Ir idomiausia, kad tu vaistu reikalingi mikroskopiniai kiekiai ir kaina juokinga.

jei butu kokia priemone veiksminga ir nekenksminga, senai visi zinotu , cia jums greiciau nuo hormonu vartojimo nebeplinka mirksiukas.gif arba del genetikos.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 21, 23:28)
o kas dabar? dabar netas lūžta nuo begalės info ir pasiklysti labai lengva, taigi negaišinant laiko, klokit kokie tai vaistai, labai įdomu iš kur čia tokie jau tiek metų egzistuoja? smile.gif

Plikimas siaip buna del patologiju, ligu. Toks atvejis liecia vienodai ir vyrus ir moteris ir nesusijes su aptariama tema. Nieko apie sita atveji negaliu pasakyt.

Jus klausiate apie vyrisko tipo plikima kuris vyksta, nes vyriskas hormonas organizme virsta DHT kuri ir naikina plauku saknis.

Visa teorija cia:
https://en.wikipedia...ttern_hair_loss

Bet as jos neskaiciau, nuobodu.
To isvengti, reikia vartoti vaistus, kurie neutralizuoja ta DHT.
Originalus vaistu pavadinimas Proscar su veikliaja medziaga Finasteride. Kazkada apiee 2000 tie vaistai buvo labai brangus kuklioms rytu europieciu piniginems. Bet TS publika greitai nustate, kad ju mazos dozes veikia taip pat efektyviai kaip tablete. Todel tablete galima dalinti i tiek daliu kad uztektu menesiui ar dviem savaitems. Ir viskas. As tiesiog atsikasdavau kasnelyti.
Po kurio laiko vaistu analogus pradejo gaminti Rusija, da kazkokia rytu Europos valstybe uz 4 kart mazesna kaina, o dabar jau tai visai pigus vaistai, gamina kas netingi.

Kad vaistai veikia mikroskopinem dozem, tai faktas, bet taip pat faktas kad tai VYRISKI vaistai ir moteris reikia saugot nuo tu mikroskopiniu dulkiu, nes jei moteris bus nescia vyriskos lyties vaisiumi, tai gali buti rimti apsigimimai. Skaitykit instrukcija ir rimtai priimkite si ispejima.

Dabar neigiama info. Tie vaistai veikia 75 procentam vyru. Kitiems 25 reikia kiek brangesniu vaistu, tais 2000 metais jie kainavo jau didelius pinigus, bet tai praeitis. Kaina dabar nedidele. Vadinasi Dutasteride. man jo nereikejo, tai nezinau nieko apie dozes ir pan.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 21, 23:37)
o va niekas nepasake, noriu gal ne tokio tobulo, gal su ydom, gal su zalingais ipraciais ir noriu ji padaryti laiminga su savo meile perkeisti...

va cia durniausia moteru mintis, kad vyra ji pakeis po vestuviu.

QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 21, 23:55)

vaje vaje gelbekites kol galit lotuliukas.gif

o kam? O mazum bus visai neblogai be vyro ir mesos? Va alyvuogiu jau nevalgau, alko nemegstu... Dar paskui i kokia sekta istosiu ar savo subursiu. Na, nebent tas princas su zirgu balkone atsiras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 21, 23:55)
jei butu kokia priemone veiksminga ir nekenksminga, senai visi zinotu , cia jums greiciau nuo hormonu vartojimo nebeplinka  mirksiukas.gif arba del genetikos.

Na dabar, kai jau nei kvapo neliko vyrisku hormonu, tai ir to baisaus DHT ner is ko gamintis. Tai dabar jau negeriu, elementariai beprasmiska
Atsakyti
nu ir pabaigai dar kelios vyru savybes i bendra pageidavimu koncerta, ka galetu vyrai savyje tobulinti, noredami gauti gera meteri:
taigi manau,
-vyras turetu moketi skaniai gaminti,
-buti labai stabilus, ramus ir kantrus, kad moteru emocijos neisvestu jo is pusiausvyros, sugebantis ramiai aptarti visas kylancias problemas.
-aplamai vyrui reikia tureti dideles istvermes, tiek fizines, tiek dvasines, aisku nereikia berniuku auginti ale neverk- vyrai neverkia, bet nuolat del smulkmenu zliumbiantys vyrai visgi ne kas...
- jis turi tureti atkaklumo, bet lankstaus, jei siekia moters tai jos ir turi siekti, o ne laukti kaip grybukas, kol ji ras ir israus ...ne be reikalo pasakose princese kokiuose bokstuose, jas saugo drakonai, visgi rekia visa tai nugaleti ir ilipti i ta boksta, va tada laukia atlygis biggrin.gif
- ir zinoma vyras turi buti svelnus, svelnus su savo moterim ir vaikais.
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 22, 00:00)
va cia durniausia moteru mintis, kad vyra ji pakeis po vestuviu.
o kam? O mazum bus visai neblogai be vyro ir mesos? Va alyvuogiu jau nevalgau, alko nemegstu... Dar paskui i kokia sekta istosiu ar savo subursiu. Na, nebent tas princas su zirgu balkone atsiras  biggrin.gif

ne, ne tokia mintis, moteris nepakeis, aplamai kitas zmogus nepakeis, bet pats vyras gali pasikeisti del meiles ir geriausia IKI VESTUVIU, o gali ir nepasikeisti, priklauso nuo moters vidaus, stiprybes ir norimu ideti jegu atleikyti tom ydom ir negerumams is kitos puses irgi tinka. Va pvz Butkutes atvejis, gavo nauja vyra ir kaip jis jai padejo atsitiesti ar ne?kaimynes vyra zinau, jis su ja kai gyveno ja muse, gere daug, paskui vede kita visai kitas zmogus buvo, padejo vaikus auginti , mete gerti...kazkaip matomai visgi me skitus veikiam, isaukiam tam tikrus bruozus, juk kiekveinas is musu nebunam su visais vienodas...

tai nuo to , ko atsisakot sako balti arkliai pradeda atjodineti lotuliukas.gif
yra toks rusu eilerastis: brosu pyt, kuryt, j*** nacnu sportam zanymaca... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 21, 23:58)

To isvengti, reikia vartoti vaistus, kurie neutralizuoja ta DHT.
Originalus vaistu pavadinimas Proscar su veikliaja medziaga Finasteride.

Dabar neigiama info. Tie vaistai veikia 75 procentam vyru. Kitiems 25 reikia kiek brangesniu vaistu, tais 2000 metais jie kainavo jau didelius pinigus, bet tai praeitis. Kaina dabar nedidele. Vadinasi Dutasteride. man jo nereikejo, tai nezinau nieko apie dozes ir pan.

ne nu jus idomus rimtai, stebites, kodel vyrai situ vaistu nevartoja del plikimo ??? ar tik man atrodo, kad plikimas pries salutinius poveikius tik gelytes? :lol:Nu ziauriai efektyvus vaistai, tiketinai nepliksit lotuliukas.gif nu tik kazin ar kam bebus idomus jusu tie plaukai lotuliukas.gif
Common side effects of Proscar include

impotence,
loss of interest in sex,
trouble having an orgasm,
abnormal ejaculation,
swelling in your hands or feet,
swelling or tenderness in your breasts,
dizziness,
weakness,
feeling faint,
headache,
runny nose, or
skin rash.
Common side effects of Avodart include:

sexual problems (such as decreased sexual interest/ability, decrease in the amount of semen/sperm released during sex),
impotence (trouble getting or keeping an erection),
testicle pain or swelling,
increased breast size, or
breast tenderness.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 22, 00:29)

Common side effects of Proscar include

impotence,
loss of interest in sex,
trouble having an orgasm,

Tai kad Proscaras neitakoja hormonu balanso, tik itakoja ta konversija.
Asiku nezinau, kas bus jei ji ryti didelemis dozemis:
Atsakyti