Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

4u.gifAmžina miela temutė. bigsmile.gif
Nete užkliuvo šmaikštus sakinukas. Kokia dar meilė, bent jau neerzintų. Gal pradėkim nuo to biggrin.gifbigsmile.gifbigsmile.gifbigsmile.gif

Wow :blink:

Jau tikrai maniau, kad tamsta istekejai, kad sitiek laiko nesilankai... :D

Atsakyti
Visada malonu aplankyti senus draugus, mieloji Sėlija*** 4u.gif
rolleyes.gif Žiedo dar neužmovė, spardosi, kaip ožiukas į turgų vedamas, biggrin.gif ale mano ruoštus šaltibarščius srebia, oi kaip srebia bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Ir jumi visas iš čia išgraibstys, kaip bananus per lidl'o atidarymą,- pundukais pundukais, paminėsit jūs mano žodį. mirksiukas.gif 4u.gif
Tiesą sakant, tik ėjau pro šalį ir užsukau į šią mielą kertelę. Turiu kitokią dilemą. Štai vieną dieną paėmiau kočėlą į rankas ir pagalvojau: buvo nebuvo gyvenime visko, bet šįmet jam sukanka 25 metai, o tai jau ketvirtis amžiaus. Kaip nori, taip žiūrėk, gerai atrodo, gerokai geriau už mane išsilaikęs. biggrin.gif Būtina atšvęsti. Jau užprašiau svečius į Didžiąją Kočėlo Dieną bigsmile.gif . Tai ir nutariau užsukti pas super mamas pasigaudyti idėjų, kokių žaidimukų, receptukų, atrakcijų tai šventei biggrin.gif Dar nežinau, ką atsakyt į klausimą, kokių dovanų atnešti kočėlui (negi tešlos) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Beveik atsitiktinai ta kočėlo diena beveik sutampa su mano gimtadieniu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 16 birželio 2017 - 10:31
Ooo, Žavesėlis! Gyva vis tik clap.gif Ir dar su kočėlu aggressive.gif

Išjunk gal tą laikroduką, kur dienas skaičiuoja apačioje. Klaidini visus dabar tongue.gif Jei jau yra, kas šaltibarščius srebia, tai nebetinka vaidint čia tą vienuolę didelę tada, ką? rev.gif

[quote=rene',2017 06 16, 11:22]
Visada malonu aplankyti senus draugus, mieloji Sėlija*** 4u.gif
rolleyes.gif Žiedo dar neužmovė, spardosi, kaip ožiukas į turgų vedamas, biggrin.gif ale mano ruoštus šaltibarščius srebia, oi kaip srebia bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Ir jumi visas iš čia išgraibstys, kaip bananus per lidl'o atidarymą,- pundukais pundukais, paminėsit jūs mano žodį. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8421 @ 2017 06 16, 11:43)

Išjunk gal tą laikroduką, kur dienas skaičiuoja apačioje. Klaidini visus dabar  tongue.gif Jei jau yra, kas šaltibarščius srebia, tai nebetinka vaidint čia tą vienuolę didelę tada, ką? 

4u.gif Reikia reikia, ale vis per tuos darbus. rolleyes.gif Bus parašyta "nebe viena jau" ir skaičiuosma iš naujo. bigsmile.gif
Reik registrą suvest, kiek skaistuolių nuo pirmos temos jau tapo tarpinėmis tarp viryklės ir indaplovės, tarp skalbyklės ir lygintuvo, tarp Kanarų ir Maljorkos, mūsų visų diskusijų, patarimų ir palinkėjimų dėka. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

Ale tai toki jaunuti isitaisei, tuoj cia uzpavydes visi ir visos. :D​ Klausyk, o ne tas pats, is senu laiku?

Atsakyti
QUOTE(Sėlija*** @ 2017 06 16, 12:41)
<p>Ale tai toki jaunuti isitaisei, tuoj cia uzpavydes visi ir visos. biggrin.gif​ Klausyk, o ne tas pats, is senu laiku?</p>

Ui ne, mieloji, dobriai vyresnis. Jau nuo pirmos dienos jaučiuosi kaip apvogta. unsure.gif Gaila man tų metų, kuriuos būtume gavę, jei būtume vienmečiai. blink.gif Matyteis, tokia mano karma. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2017 06 16, 13:51)
Ui ne, mieloji, dobriai vyresnis. Jau nuo pirmos dienos jaučiuosi kaip apvogta. unsure.gif  Gaila man tų metų, kuriuos būtume gavę, jei būtume vienmečiai. blink.gif  Matyteis, tokia mano karma. biggrin.gif

jam 25 m ir jis uz tave labai vyresnis ir tu kazkada cia rasei, kad sunku susirasti vyra, tai kiek metu tada buvo? blink.gif Tai jus dar vaikai visai, kokiu dar metu gaila lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 06 16, 15:58)
jam 25 m ir jis uz tave labai vyresnis ir tu kazkada cia rasei, kad sunku susirasti vyra, tai kiek metu tada buvo?  blink.gif Tai jus dar vaikai visai, kokiu dar metu gaila lotuliukas.gif

4u.gif Oi, Ubuntu***, saulele, buvo gražus laikas, kai mes čia čežėjom, bendravom temutėj apie vyrų paieškas, tos, kurioms + - 40 4u.gif Sunku ar nesunku buvo, ką ten rašėm, jau nepamenu. Bet realybėj tai nebuvo lengva. biggrin.gif Bevienišaudama septintus metus, nutariau, kad jau metas naujam gyvenimo etapui. Www taškas draugas taškas lt. 3 mėnesius dirbau savo pačios sekretore 24/7. Gaudavau šimtus laiškų, atsakinėjau į nekuriuos. Iš nuobodžio ir nevilties, nuolat tobulinau anketą, rengiau akcijas, kūriau eiles, plepėjau telefonu ir skype, laksčiau į pasimatymus. biggrin.gif
Ir taip va nutiko, kad sumetėm katinus į krūvą ir dabar baramės, kurio katinas į kurio katiną negražiai pažiūrėjo. bigsmile.gif biggrin.gif
Tai mergikės, neliūdėkit. Niekada nežinai, kas tavęs laukia rytoj, ar kurią kitą dieną. mirksiukas.gif Jei kas norėtų nemokamų patarimų, sakyčiau nebijoti bandyti, bet pasilikti atvirus kelius atgal. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2017 06 16, 17:27)
4u.gif Oi, Ubuntu***, saulele, buvo gražus laikas, kai mes čia čežėjom, bendravom temutėj apie vyrų paieškas, tos, kurioms + - 40  4u.gif 

Tai   mergikės, neliūdėkit. Niekada nežinai, kas tavęs laukia rytoj, ar kurią kitą dieną. mirksiukas.gif Jei kas norėtų nemokamų patarimų, sakyčiau nebijoti bandyti, bet pasilikti atvirus kelius atgal. rolleyes.gif

as ne to klausiau, klausiau kiek jums metu, nes keistai pasirode, kad jam sukaks 25m, jus daug jaunesne. Tai taip nera? Dar kart peskaiciau jusu zinute, tai jus ci apaei ka raset ne paie vyra, as matomai ne taip viska supratau lotuliukas.gif

Sutinku 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 16 birželio 2017 - 16:30
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 06 16, 16:29)
as ne to klausiau, klausiau kiek jums metu, nes keistai pasirode, kad jam sukaks 25m, jus daug jaunesne. Tai taip nera? Dar kart peskaiciau jusu zinute, tai jus ci apaei ka raset ne paie vyra, as matomai ne taip viska supratau  lotuliukas.gif

Sutinku  4u.gif  4u.gif  4u.gif

4u.gif matomai mane supainiojot su kita plepute. ax.gif Mano žentui 25, ką jau bekalbėt apie mano metų turtus. biggrin.gif
Ale apie vyrus paplepėt traukia, nors tu ką. bigsmile.gif
Atsakyti

Nesupainiojom, ale kazkaip taip parasei, kad supratom, jog tavajam 25, tai biski krauptelejom :D​ .

Atsakyti
QUOTE(Sėlija*** @ 2017 06 17, 10:10)
<p>Nesupainiojom, ale kazkaip taip parasei, kad supratom, jog tavajam 25, tai biski krauptelejom biggrin.gif​ .</p>

biggrin.gif Ajergau, mergos, taigi mano kočėlui 25 metai biggrin.gif
Atsakyti