Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 08, 21:25)
Aimeja, pirk dramli  mirksiukas.gif

Ka, ka toki?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 08, 20:59)
Ka, ka toki?

Ai, cia gal tavo karta sito tupo bajerio jau nezino.
Cia kaip siena pasiusti raveti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 08, 20:56)
Kokios zavios visos, stilingos  wub.gif
As, jeigu pavyks issaugoti grazius ilgus plaukus, dazysiu zilai senatvej  ax.gif

Man atrodo, kad seksualumas ne zmogaus metai, net ne kuno proporcijos, tai kazkur mentaliniam lygmenyje...
Atsakyti

Moonte,labai gražūs pavyzdžiai :wub:

Jo, senas bajeris, visi tik klausia ką,ką tokį, o aš sakau- pirk dramblį.Brolį vaikystėje su šituo drambliu iki ašarų privesdavau. :geda:

Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 01 08, 22:10)
Ai, cia gal tavo karta sito tupo bajerio jau nezino.
Cia kaip siena pasiusti raveti  biggrin.gif

Na as zinau tik drambli, o dramlio nepazistu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 01 08, 22:12)
Man atrodo, kad seksualumas ne zmogaus metai, net ne kuno proporcijos, tai kazkur mentaliniam lygmenyje...

Tai as sakau. Mes cia is tuscio i kiaura pilstom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 08, 21:34)
Na as zinau tik drambli, o dramlio nepazistu biggrin.gif
Papildyta:

Tai as sakau. Mes cia is tuscio i kiaura pilstom  ax.gif

vaje kaip sunku zmogui, jei praleidus veina raide nebesypranta zodzio biggrin.gif

aplamai tas seksualumas man nelabai suprantamas zodis, arba garzus arba grazus ir patrauklus zmogus. O kas tas seksualumas? biggrin.gif Cia reiktu Idomucios klausti jis cia pradejo sias mintis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2019 01 08, 20:57)
Is nuotrauku niekada nepasakyciau, kad tokia moteris, gali tokias nesamones diena is dienos rasyti. Bet va timpas tai megsti.  biggrin.gif

Bet tai tu pirk drambli mirksiukas.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 sausio 2019 - 21:42
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 08, 22:38)
vaje kaip sunku zmogui, jei praleidus veina raide nebesypranta zodzio  biggrin.gif

aplamai ta sseksualumas man nelabai suprantamas zodis, arba garzus arba garzus ir  patrauklus zmogus. O kas tas seksualumas? C biggrin.gif Cia reiktu Idomucios klausti jis cia pradejo sias mintis  biggrin.gif

Turbut seksualiai traukiantis. Nes grozis gali buti saltas. Paziuret grazu - o siaip neimtum.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 08, 21:41)
Turbut seksualiai traukiantis. Nes grozis gali buti saltas. Paziuret grazu - o siaip neimtum.

tai ir sakau patrauklus, o tai kiekvienam indvidualu juk, kaip aisku ir grozis. Zinoma galima buti daugeliui seksuali patraukli grazi, kaip pvz kokios olialia pupytes, bet jos nelabai jau protingos. Gali buti keletui tik patraukli, tada gali belekaip atrodyti, vis tiek kiekvienam sava pora atsiranda.

tik teiginys, kad proporciskai vienodas intelektas ir seksualumas, visikai klaidingas, nebent isskirtingais atvejais, ka veza butent iskirtinai protas.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 08, 20:25)

Aimeja, pirk dramli  mirksiukas.gif
Papildyta:

Wtf?
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2019 01 08, 20:57)
Is nuotrauku niekada nepasakyciau, kad tokia moteris, gali tokias nesamones diena is dienos rasyti. Bet va timpas tai megsti.  biggrin.gif

Tu matei lutuke?
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 08, 21:14)

</p><p>Jo, senas bajeris, visi tik klausia <em>ką,ką tokį</em>, o aš sakau- pirk dramblį.Brolį vaikystėje su šituo drambliu iki ašarų privesdavau. blush2.gif
</p>

*****😂😂😂. Vaikystej juk. Ar dabar kazkuriai cia juokinga?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 08, 22:50)
Tu matei lutuke?

Zinau jos fb. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 08 sausio 2019 - 22:01
QUOTE(Aimeja @ 2019 01 08, 21:58)
Zinau jos fb.  smile.gif

Tai gal ne savo fotkes ikelus. Paziurek i avatara - galima pagalvot grazuole, o realiai apie savo kliedesius apie besidazancias prisiziurincias moteris kai paraso - O MG.
Yra pas zmones sutrikimas - asmenybes susidvejinimas.
Atsakyti
va Given tikrai mate mane , nesenai ir sveciuose buvo, labai smagiai pabuvom, tai galit jos klausti biggrin.gif

O Given tai tikrai labai grazi moteris ir figura ir veido bruozai, jau jai neturetu trukti vyru demesio ir siaip geras zmogus ji bigsmile.gif

gerai, kad pirminet cia su tuo groziu, einu kauke uzsidesiu tongue.gif , jau kelias vis pamirstu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 sausio 2019 - 22:15