Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 08, 16:31)
<p>Jei jau gvildenam mokslininkų patrauklumą man labai imponuoja L.Mažylis.Na, regis iš viso nieko ypatingo, mažas, su akinukais,bet va turi kažkokį cinkelį.Nors čia ne mano tipo vyras.
</p><p>Kam taip radikaliai apie Jakutienę? Jei Jakutienė būtent tokia,ir dar su trimis vaikais, ir n meilužių, tai gal kažką veža tokio tipo moterys?
</p>

taio idomus bruozai, bet tikrai i rne mano tipo

Cia daug zymiu mokslininku, nu nie vieno patrauklaus man biggrin.gif Visgi mokslininkai ne mano tipo vyrai visai. biggrin.gif
Susipažinkite: žymiausi Lietuvos „Mokslo veidai“

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...794478#_?copied
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 08, 18:04)
Siaip tai bergzdzia diskusija cia. Is negyvo paveikslelio  gali spresti apie isorini grozi. Bet kalba buvo apie seksualuma. Tai kur kas daugiau negu fizine isvaizda. Is foto nenuspresim.

nu vis tiek ir video esam mate su dauguma, bet jei jau foto nepatraukli abejoju ar pasirodys zmogus seksualus biggrin.gif aisku gyvenas bendravimas kas kita, bet kazkoks nors kabliukas turi buti ir nuotruakoje.

bet visgi galim manau , laisvai paneikti, kad seksualiausios moterys pacios protingiausios, ir su intelekto mazejimu mazeja seksualumas, kaip sake Iodmucia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 08, 18:05)
Pati pasakojai, kad i darba su suknele ir tympom vaikstai (zinok cia kraupus derinys), visai nesidazai, pilvas kaip pas 6is menesius nescia.

Siaubas... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 08, 18:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kin" data-cid="72316808" data-time="1546961896"><div><p>Jakutiene ne be reikalo droidu vadina vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Man idomu kaip ji toliau evoliucionuos. Tokia jauna ir tiek prisidarius, tai turbut nesustos. </p>

O tai kiek jai metu? Kaklas pas ja baisiai rauksletas.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 08, 18:21)
Siaubas... biggrin.gif
Papildyta:

O tai kiek jai metu? Kaklas pas ja baisiai rauksletas.

31?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 08, 18:17)

Cia daug zymiu mokslininku, nu nie vieno patrauklaus man  biggrin.gif Visgi mokslininkai ne mano tipo vyrai visai.  biggrin.gif

Jie protu ir darbais patrauklus.
O tavo vyras ir darbininkas juodas ir glamzytais rubais vaiksto( pati rasei). Man net koks ukininkas net gali but patrauklus, jei neapsisikes ir neglamzytas yra.
Atsakyti
Na ir kur as rasiau, kad reikia priklijuotu nagu? Pacituok.</p><p>Nieko nedaryti ir puikiai atrodyti gali 18etes. Tavo amziaus moteriai reikia stilingos sukuosenos, bent minimaliai stilingu drabuziu, tvarkingu nagu, kad ir su permatomu laku nulakuotu, saikingo makiazo, priziureto kuno.</p><p>As garantuoju, kad tu taip neatrodai. Pati pasakojai, kad i darba su suknele ir tympom vaikstai (zinok cia kraupus derinys), visai nesidazai, pilvas kaip pas 6is menesius nescia.
</p><p>Tai tu cia manai su savo “dvasios” groziu labai patrauklesne atrodai uz vidutine mokslininke?
</p><p>Jeigu tau taip gerai, tai niekam netrukdo, atrodyk kaip nori, bet keista, kad tokioje situacijoje dar kitus kritikuoji. Veidrodziu namie nera? </p><p>Ir tik nepradek skiedalioti, kad reikia daug dazytis, klijuoti plaukus ir lupas pustis. Nereikia. Cia yra baisu visa tai. Bet reikia saikingai savimi rupintis bent minimaliai. O jei nesirupini ir dar davatka, tai Sirinskienes pussesere. </p><p></p>

Granatuoji? kuom garantuoji? biggrin.gif
jei nagai be permatomo lako jie automatiskai netvarkingi? netoli prasoviau vis tiek lakas butinas nu ne viso plasmases sluoksnio, bet kazkuo dengti butina ar ne?
Siandien siaip su kelnem ir megstuku, vasara visaip buna, as labai ivairiai rengiuosi, kas diena pagal nuotaika, kad butu patogu ir grazu man, nelabai zinau, kaip tu ka isiviazduoji, bet gal netrukdysiu tu vizualizaciju biggrin.gif

Kalbam apie moteru seksualuma ir grozi, tai tu manai kad vyram grazios tik tos, kurios pasidaziusios, su lakuotais nagais ir butinai be tymkiu ir sukneliu ir butinai ploksciais pilvais ? lotuliukas.gif net neprileidi minties, kad gali klysti?

Esminis musu nesutarimas, as nemanau, kad rupinimasis savim yra makiazas ir nagu lakavimas , man tai greiciau atvirksciai , o kaip vyram atrodo ju reiktu klausti, as saviskiui patinku tokia kokia esu nedazyta mirksiukas.gif Tik as nekalebjau apie save ir savo grozi, nesvarbu kokia as esu, as vis tiek turesiu nuomone apie kitus zmones, kai kurie man bus grauzs, kai kurie ne, tai ir issakiau mirksiukas.gif

o pabaiga tai is vis nusisnekejimas cambalos lygio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 08, 19:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBloAs garantuoju, kad tu taip neatrodai. Pati pasakojai, kad i darba su suknele ir tympom vaikstai (zinok cia kraupus derinys), visai nesidazai, pilvas kaip pas 6is menesius nescia.
O jei nesirupini ir dar davatka, tai Sirinskienes pussesere. </p><p></p>

Ji tikrai nepanasi i SIrinskiene. Sakyciau simpatiska moteris. Dar pasidazytu, graziau apsirengtu, mano nuomone, labai liuks butu. smile.gif

Lutuke, o kodel tu rasai. Gi pati sutikai nuo pirmadienio nerasyt. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 08 sausio 2019 - 18:58
Sirinskiene tikrai simpatiskeja. Gal stiliste turi. Pasidaziusi, ne tokia surugusi kaip anksciau. Pokyciai i gera
Dar reiktu jai ta bizele kazkaip susitvarkyt ir akiniu remelius pasikeist.
Atsakyti

Kalbam apie moteru seksualuma ir grozi, tai tu manai kad vyram grazios tik tos, kurios pasidaziusios, su lakuotais nagais ir butinai be tymkiu ir sukneliu ir butinai ploksciais pilvais ? lotuliukas.gifnet neprileidi minties, kad gali klysti?

Mano aa bobutė sakydavo- papuošk baslį ir tas gražesnis atrodys.

Aš irgi už tai,kad nors minimaliai tvarkytis reikia.O tai mano supratimu švarūs,vienodai nudildyti nagai,išpešioti antakiai( suteikta forma) depiluotas kūnas, sutvarkytos pėdod, jokiu būdu nesuskilę kulnai.Švarūs išplauti plaukai,jei plaukai dažomi, tai jokiu būdu,kad nesimatytų ataugę šaknys.Tai  mano supratimu minimalistinis susitvarkymo variantas.O tamprės ir suknelė ar tunika, tai tik jaunom gazelėm.O vyresnėms tabu po miestą slankioti.

Atsakyti
Mano dabar atauge saknys. Bet kaip ir nesimato, nes as tik vienu pustoniu tamsinu, tai saules pablukinti suvienodinami su saknimis biggrin.gif
O tampres plius suknele man atrodo baisus dalykas.
Atsakyti
i darba su suknele ir tympom vaikstai (zinok cia kraupus derinys)

ką čia nusišneki? žaigždės ir tos tympas nešioja, prie tunikų, suknelių derina.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 08, 18:17)
Cia daug zymiu mokslininku, nu nie vieno patrauklaus man  biggrin.gif Visgi mokslininkai ne mano tipo vyrai visai.  biggrin.gif
Susipažinkite: žymiausi Lietuvos „Mokslo veidai“

3 diedeliai visai norma, išsilaikę gerai, gi jau amžiuje, tai ir vertinti reikia kitaip
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2019 01 08, 18:55)
Ji tikrai nepanasi i SIrinskiene. Sakyciau simpatiska moteris.  Dar pasidazytu, graziau apsirengtu, mano nuomone, labai liuks butu.  smile.gif

nu va, apsišikėlė cambala, apvariusi Lutukę baisiausiai ir dėl jos karrrrmą gaus, karrrrma cambalų prigaus biggrin.gif
Atsakyti

ką čia nusišneki? žaigždės ir tos tympas nešioja, prie tunikų, suknelių derina.
Papildyta:
3 diedeliai visai norma, išsilaikę gerai, gi jau amžiuje, tai ir vertinti reikia kitaip

Už tai jos ir žvaigždės,kad šitą sau gali leisti.O be to jos lieknos, idealių figūrų

.O moterėlė +50, sverianti 80+,su tamprėmis ir tuniką, įsispyrusi į kroksus,mano akimis yra termo branduolinis derinys.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 08, 19:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72316928" data-time="1546969582"><div><p>ką čia nusišneki? žaigždės ir tos tympas nešioja, prie tunikų, suknelių derina.
Papildyta:
3 diedeliai visai norma, išsilaikę gerai, gi jau amžiuje, tai ir vertinti reikia kitaip</p></div></blockquote><p>Už tai jos ir žvaigždės,kad šitą sau gali leisti.O be to jos lieknos, idealių figūrų
</p><p>.O moterėlė +50, sverianti 80+,su tamprėmis ir tuniką, įsispyrusi į kroksus,mano akimis yra termo branduolinis derinys.
</p>

tai reikia tada paaiškinti normaliai kas turima omenyje savo tokiu postu, o ne kad apskritai šlykštus derinys.
Atsakyti