Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 01 08, 16:53)
nu supratau. Jei žmogus savimi nepatenkintas, tai tada jam kone visi gražūs atrodo.
Harmonijos jose nėra. Harmoningi bruožai, tai visų pirma minkštesni, malonesni. Natūraliai kaip Dievuliai davė gali būti ir nosis didžiulė, kreiva ir akys išsprogę ir kaukolė visa vyriška t.t. Tokios jos ir yra.

Kai zmogus savim nepatenkintas, tai gali pvz is pavydo kitus juodint ir sakyt, kad negrazus, trukumu visokiu ieskoti. Dazniau butent pasitenkinimas savimi leidzia kituose iziureti grozi.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 08, 16:31)
<p>Jei jau gvildenam mokslininkų patrauklumą man labai imponuoja L.Mažylis.Na, regis iš viso nieko ypatingo, mažas, su akinukais,bet va turi kažkokį cinkelį.Nors čia ne mano tipo vyras.
</p><p>Kam taip radikaliai apie Jakutienę? Jei Jakutienė būtent tokia,ir dar su trimis vaikais, ir n meilužių, tai gal kažką veža tokio tipo moterys?
</p>

Mažylį pažįstu daugiau kaip 20 metų ir jis man visada imponavo savo paprastumu. Jis vienodai bendravo ar su profesoriu ar pirmakursiu studentu, visada buvo labai atsidaves savo darbui, smalsus ir aktyvus.
Tuo paciu jis labai vertina jam padejusius zmones. Pvz, praejusiu metu knygu mugeje pristatant jo leidinius jis pristate visa ties jais dirbusia komanda, paprase ju papasakoti, kaip viskas vyko ir t.t. Nesusigriebe visu lauru sau, nes jis dabar izymybe.
Atsakyti

Kin, aš jo nepažystu, net gyvai nesu mačiusi.Bet kažkodėl apie jį taip ir galvojau.Labai charizmatiška asmenybė.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 08, 16:31)
<p>Jei jau gvildenam mokslininkų patrauklumą man labai imponuoja L.Mažylis.Na, regis iš viso nieko ypatingo, mažas, su akinukais,bet va turi kažkokį cinkelį.Nors čia ne mano tipo vyras.
</p><p>Kam taip radikaliai apie Jakutienę? Jei Jakutienė būtent tokia,ir dar su trimis vaikais, ir n meilužių, tai gal kažką veža tokio tipo moterys?
</p>

Mazylis man taip pat. Ne mano skonio, bet maloni isvaizda.
Kai kalbam apie grizi tai ir apie jakutiene dabar kalbam is tos puses. Ne apie jos gyvenimo buda. Baisiai issidarkiusi savo isvaizda. Jau darosi panasi varle.
Atsakyti
Jakutiene ne be reikalo droidu vadina biggrin.gif
Atsakyti
Man Mildazyte visai silta simpatiska pagyvenusi moteris.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 08, 15:27)

nu bet matai intelekto jai pakanka. Tas ir yra kad protingos moterys, kaip ir vyrai, daznai buna labai protingos vienoje srityje, todel ir sakau emocinis intelektas, gyvenimiska patirtis, susivokimas, ismintis, yra daug svarbesnes savybes, nei tik pats intelektas. Juk buna net su autizmu zmoniu, kurie labai labai portingi, bet net bendrauti su kitais nesugeba.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 08, 15:41)
As tai mieliau pakalbeciau apie vyrus  biggrin.gif

tai kokie vyrai labiau trauke intelektualai ar statybininkai ? biggrin.gif
Atsakyti
Siaip tai bergzdzia diskusija cia. Is negyvo paveikslelio gali spresti apie isorini grozi. Bet kalba buvo apie seksualuma. Tai kur kas daugiau negu fizine isvaizda. Is foto nenuspresim.
Atsakyti

keista isvada apie mane, bet tiek to jau pripratau biggrin.gifPagal Is_Sviesos logika, jei nesidarai kasdiena makijazo ir neprisiklijuoji plastikiniu
kad pasidazo, tai nieko nereiskia, tai nera savaime grazu, be pasidazymo grazi moteris yra grazi, dazymasis yra trukumu retusavimas, ir PASIGRAZINIMAS. ne apie apisleidima snekam, o GROZI, PATRAUKLUMA.

Na ir kur as rasiau, kad reikia priklijuotu nagu? Pacituok.

Nieko nedaryti ir puikiai atrodyti gali 18etes. Tavo amziaus moteriai reikia stilingos sukuosenos, bent minimaliai stilingu drabuziu, tvarkingu nagu, kad ir su permatomu laku nulakuotu, saikingo makiazo, priziureto kuno.

As garantuoju, kad tu taip neatrodai. Pati pasakojai, kad i darba su suknele ir tympom vaikstai (zinok cia kraupus derinys), visai nesidazai, pilvas kaip pas 6is menesius nescia.

Tai tu cia manai su savo “dvasios” groziu labai patrauklesne atrodai uz vidutine mokslininke?

Jeigu tau taip gerai, tai niekam netrukdo, atrodyk kaip nori, bet keista, kad tokioje situacijoje dar kitus kritikuoji. Veidrodziu namie nera? 

Ir tik nepradek skiedalioti, kad reikia daug dazytis, klijuoti plaukus ir lupas pustis. Nereikia. Cia yra baisu visa tai. Bet reikia saikingai savimi rupintis bent minimaliai. O jei nesirupini ir dar davatka, tai Sirinskienes pussesere. 

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 08, 16:29)
Kalbam apie izymybes, nes jas dauguma zino ir lengva rasti foto internete. Jeigu as tau isvardinsiu moteris is mokslo pasaulio, tu gal net foto ju nerasi. O jeigu tai mano asmeniskai pazistamos moterys , tai net ir neetiska butu foto deti.

as idejau kelias tikria galima rasti ir veisu mokslininku nuotrauku, jei ju tiek daug graziu, neturetu buti porbelma rasti ar ne, kazkiap kitas randat biggrin.gif
Atsakyti

Jakutiene ne be reikalo droidu vadina biggrin.gif

Man idomu kaip ji toliau evoliucionuos. Tokia jauna ir tiek prisidarius, tai turbut nesustos. 

Atsakyti

Kad Jakutienė jau išsidarkiusi,tai net ginčytis nereikia.Kas bus po 10-15 metų?Garantuotai bus tokio baisumo kaip Donatella Versace.O buvo visai tokia nieko.

O,kad Jakutienė tokį gyvenimo būdą veda tai čia jos vargai.

Iš lietuvių aktorių man išvaizda imponuoja Neli Savičenko.Čia jau iš vyresnių.

Atsakyti