Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 01 08, 15:24)
kur jau ten... vien plaukai jau kaip cambalos tokie, nupezę biggrin.gif

vyriško tipažo labai

į siaubo filmus tiktų vaidinti

Really, Moonte? Tikiuosi pati gražesnė esi nei tos, kurias mums rodai? smile.gif

JOs yra naturaliai grazios, harmoningais veido bruozais, be silikonu, visokiu ten patobulinimu, net antakiai nepesioti. Mano akimis tai brilijantai, pakliuve i geras meistro rankas gali virsti deimantais.

O koks skirtumas kokia Moonte., savo isvaizda as nepatenkinta, nes perliesa, kiti galvoja priesingai.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 08, 15:41)
As tai mieliau pakalbeciau apie vyrus  biggrin.gif

Kalbam.

Kas pirmiausia patraukia demesi ziurint i vyra?

Burbe, kiek pamenu, kreipi demesi i rankas. AR klystu?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 08, 15:48)
JOs yra naturaliai grazios, harmoningais veido bruozais, be silikonu, visokiu ten patobulinimu, net antakiai nepesioti. Mano akimis tai brilijantai, pakliuve i geras meistro rankas gali virsti deimantais.

O koks skirtumas kokia Moonte., savo isvaizda as nepatenkinta, nes perliesa, kiti galvoja priesingai.

nu supratau. Jei žmogus savimi nepatenkintas, tai tada jam kone visi gražūs atrodo.
Harmonijos jose nėra. Harmoningi bruožai, tai visų pirma minkštesni, malonesni. Natūraliai kaip Dievuliai davė gali būti ir nosis didžiulė, kreiva ir akys išsprogę ir kaukolė visa vyriška t.t. Tokios jos ir yra.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 08, 15:47)
vėl kilimėliu Moontei klojies? biggrin.gif

Prie ko cia ta Moonte?
As kalbu apue tau grazia Jakutiene. Prastas tavo skonis.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 08, 15:51)

man - visuma. Iš karto atmetu tuos, kurie primena berniukus saulytes, tokius a la mergytes. Tokie tik draugais gali būti, nes man ne sexy. Vat vyras man jau geriau į velnią panašus nei į lialytę. Moteris turi būti lialytė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 08, 15:53)
nu supratau. Jei žmogus savimi nepatenkintas, tai tada jam kone visi gražūs atrodo.
Harmonijos jose nėra. Harmoningi bruožai, tai visų pirma minkštesni, malonesni. Natūraliai kaip Dievuliai davė gali būti ir nosis didžiulė, kreiva ir akys išsprogę ir kaukolė visa vyriška t.t. Tokios jos ir yra.

Kiekvienas supranta kaip supranta. Istiesu, man tai neidomu.

BEnt jau as galiu iskiekvieno zmogaus padaryti brlijanta.

Siaip po tokiu posteliu pasidaro gaila, kad bendravimas virtualus. Nuosirdziai pasijuokciau is pacios veido israiskos mane pamacius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 08, 15:53)
Prie ko cia ta Moonte?
As kalbu apue tau grazia Jakutiene. Prastas tavo skonis.

Dūsk tu priedurne, jau senaii išsiaiškinome forume, kad be Vitos man dar masė moterų gražios ir tos pačios kaip ir kitoms forumietėms.
Atsakyti
Rankos. Ilgi pirštai, gražūs nagai. Raumeningos, bet ne per daug. Ilgos kojos, siaura subinė biggrin.gif

Vakar taip netycia paspaudziau ant vienos laidos, kalbancios apie veido bruozus.

Patys graziausi veidai yra tie, kurie yra proporcingi. Pvz ' atstumas nuo kaktos virsaus iki nosies pradzios turi buti toks pats koks nuo nosies pradzios(antakiu zona) iki lupu. Ir nuo lupu iki barzdos. Visi atstumai turi buti vienodi, kad galetumete pasakyri, jog jusu veidas proporcingas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 sausio 2019 - 16:05
QUOTE(Moonte @ 2019 01 08, 15:56)
Kiekvienas supranta kaip supranta. Istiesu, man tai neidomu.

BEnt jau as galiu iskiekvieno zmogaus padaryti brlijanta.

Siaip po tokiu posteliu pasidaro gaila, kad bendravimas virtualus. Nuosirdziai pasijuokciau is pacios veido israiskos mane pamacius  mirksiukas.gif

ot problema - foto į a/ž ir aprašysiu savo reakciją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 08, 15:51)

Pirmiausia tai tvarkinga isvaizda ir ugis. Niekada nepaziyresiu i koki suglamzyta, apskretusi vyra. I zemo ugio taip pat.
Paskui jau veido bruozai, akys.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 08, 15:58)
Dūsk tu priedurne, jau senaii išsiaiškinome forume, kad be Vitos man dar masė moterų gražios ir tos pačios kaip ir kitoms forumietėms.

Prastas tavo skonis, kai tau jakutiene grazi.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 08, 16:03)
Prastas tavo skonis, kai tau jakutiene grazi.

apsiverkčiau matyt, jei su tokia pusgluše kaip tu būtų mano vienodas skonis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 08, 15:26)
keista isvada apie mane, bet tiek to jau pripratau  biggrin.gif Pagal Is_Sviesos logika, jei nesidarai kasdiena makijazo ir neprisiklijuoji plastikiniu nagu, neskiri demesio savo isvazdai  biggrin.gif
Kadangi nesekei diskusijos ir islindai kaip PIlypas is kanapiu, tai kalba buvo ,kad graziausios moterys yra tos ,kurios  portingiausios. Povilioniene susitvarkiusi, bet jai ka nori daryk, ji baisi ir vidumi ne tik isore, bet nepaskysi, kad kvaila, net labai protinga ir daug mokslininkiu sneku apie protingiausias, atrodo panasiai, viena kita kuri tikrai grazi. (mano asmenine nuomone, kitiem nebutina sutikti)

Is kitu nariu isvardintu pasaulio grazuoliu, kazkaip nei vienos mokslininkes  biggrin.gif Tai gal visgi graziausios nera pacios protingiausios? Ta tenorejau pasakyti. Jos turi kazkoki sarma, charizma, bet nebutinai auksta IQ, greiciau auksta emocini intelekta.
Papildyta:

tai pavardink daug graziu mokslininkiu as kelias ikeliau.  mirksiukas.gif
kad pasidazo, tai nieko nereiskia, tai nera savaime grazu, be pasidazymo grazi moteris yra grazi, dazymasis yra trukumu retusavimas, ir PASIGRAZINIMAS. ne apie apisleidima snekam, o GROZI, PATRAUKLUMA.
As ir nesakiau, kad nera graziu, pati matau nemazai graziu vyru pas save darbe, kurie tikrai portingi, jei sneket apie vyrus, bet man asmensikai jie visai nepatraulus kazkodel  biggrin.gif ir moteru turim kelias grazias bet jau vyru reiktu klausti ar jos seskualios jiem  biggrin.gif 
skoniai visu skirtingi. Esmine mano mintis, tikrai  graziausios moteru nebus butinai  portingiausios ir tiek. Jus pacios nei viena neivardinot, nei vienos moklsininkes  mirksiukas.gif
Papildyta:

doh.gif

Kalbam apie izymybes, nes jas dauguma zino ir lengva rasti foto internete. Jeigu as tau isvardinsiu moteris is mokslo pasaulio, tu gal net foto ju nerasi. O jeigu tai mano asmeniskai pazistamos moterys , tai net ir neetiska butu foto deti.
Atsakyti

Jei jau gvildenam mokslininkų patrauklumą man labai imponuoja L.Mažylis.Na, regis iš viso nieko ypatingo, mažas, su akinukais,bet va turi kažkokį cinkelį.Nors čia ne mano tipo vyras.

Kam taip radikaliai apie Jakutienę? Jei Jakutienė būtent tokia,ir dar su trimis vaikais, ir n meilužių, tai gal kažką veža tokio tipo moterys?

Atsakyti