Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 08, 09:17)
Tave tikrai smarkiai skriaude moterys, kad dabar taip ju nekenti ir manai, kad turi tau kristi po koju visos uz butas ir nebutas nuodemes.  unsure.gif

nebūtinai moterys. Galėjo ir tėvas neigiamą pavyzdį suformuoti
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 08, 09:36)
nebūtinai moterys. Galėjo ir tėvas neigiamą pavyzdį suformuoti

Cia pas kuria, tevas rodydavo, kaip teisingai lipti? Tokiu pamoku neturejau.

Man viska gyvenime isaiskino ex uosvene, kad zmonas reikia mylet, nes jos vakarais kankinasi del vyro malonumo.

Na exes kanciu nemaciau, ji tik paprasydavo palaukt 30-60 sekundziu kol pasiruos.
Po to ex drauge keikdavo: "Bobos sugadina vyrus ir juos palieka kitoms kankintis"

Sekanciai draugei uztekdavo poros minuciu, bet buvo nepatenkinta tokiu tempu.
Girdejau pasakymu, kad greitai susijaudina tik nimfomankes...

Buna visokios anketos pazinciu, ten raso apie akiu spalvas plaukus, verciau parasytu laika, per kiek aparatas pasiruosia naudojimui.

Dabar ziema, tai automobilistai gincijasi, ar reikia automobili pasildyti ar uzkurus is karto galima vaziuot.
Prisimenu pas kaimyna kazkoks lyg opeliuks stovedavo, tai kiekviena ryta jis ji 15-20 minuciu pielindavo kol uzsikurdavo
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 08, 10:16)

ne apie seksą mokydami tėvai ar seneliai suluošina visapusiškai.
Bet žmogus toks jau padaras, kad po to tas suluošinimas išlenda ir sekso metu
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 08, 11:16)
Buna visokios anketos pazinciu, ten raso apie akiu spalvas plaukus, verciau parasytu laika, per kiek aparatas pasiruosia naudojimui.

Nerašo, nes tai priklauso daugumoj nuo vyro.
Atsakyti
Vyrai irgi neraso, kaip daznai, kiek ilgai ir per kiek laiko ju aparatas paruostas naudojimui.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 01 08, 11:01)
Vyrai irgi neraso, kaip daznai, kiek ilgai ir per kiek laiko ju aparatas paruostas naudojimui.

Tikrai 30 sekundziu nereikia... Per 15 sekundziu ir baigti galima. Aisku cia duomenys is biski jaunesnio amziaus ir neprisiputus chemines kastracijos preparatu.

Bet draugai pasakojo ir kitokiu istoriju, kur vyrai turi problemu, jiems ten laiko reikia, visokiu vilioniu, rubeliu ir triuku. Maniau tai gal sveikatos problemu pasekme.
Atsakyti
Nedariau plataus rinkos tyrimo biggrin.gif
Bet dar nebuvau sutikusi vyro, kuriam neatsistotu vien prisiglaudus. Nu ok, gal ex ir buvo tingu statyt.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 01 08, 11:47)
Nedariau plataus rinkos tyrimo  biggrin.gif
Bet dar nebuvau sutikusi vyro, kuriam neatsistotu vien prisiglaudus. Nu ok, gal ex ir buvo tingu statyt.

Pas mane taip niekada neveikdavo, reikedavo ijungti vidini mygttuka. Drauge stebejos. Kaip TV, gali glaustyti kiek nori, jokio efekto. Ijungi ir po keliu sekundziu vaizdas. Moterys net netraukia.. ar kate ar mergina jokiu emociju. Ijungti mygtuka ir.

MB sako, kad mane pagamino ateiviai ir uzkrove kazkoki emuliacini softa, kuris veikia gerai bet jau labai keistai
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 08, 11:51)
Pas mane taip niekada neveikdavo, reikedavo ijungti vidini mygttuka. Drauge stebejos. Kaip TV, gali glaustyti kiek nori, jokio efekto. Ijungi ir po keliu sekundziu vaizdas. Moterys net netraukia.. ar kate ar mergina jokiu emociju. Ijungti mygtuka ir.

MB sako, kad mane pagamino ateiviai ir uzkrove kazkoki emuliacini softa, kuris veikia gerai bet jau labai keistai

Mjo... Cia reik suprasti svajoniu vyras... Na gal kokios su pazemintu libido, ar frigidiskos moterukes.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 07, 20:41)
O tai kokios jum grazios ir seksualios

yra tu moteru labai daug graziu, tik mintis buvo, kad graziausiso ir patraukliausios tikria nera tos, kuriu auksciausias intelektas. Del seksualumo vyru akimis tikrai nezinau, bet jei panasaus amziaus tai pvz Adamkiene daug graziau atrodo.
Is jaunu patrauklios Beata, Cholina, Kalvaite
Jei jau is protingesniu grazi labai Agnia Grigas, Jurga Girdzijauskaite, cia imu zymesnes, akd visiem butu zinomos, o siaip mieste isejus pilna tu graziu ,eiliniu moteru.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 07, 21:37)
Man Jurgita Jurkute labai zavi kaip moteris. Atrodo protinga, moteriska, harmoninga, o patirtis ir metai ja tik puosia.

grazi aisku, Mis LIetuva smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 sausio 2019 - 14:02
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 08, 10:16)

Na gal tik iskrypeliui gali ateiti i galva tokios prielaidos. Salyginai nomaliems zmonems, uzaugusiems pilnoje seimoje, seksualinis tevu elgesys nera nieko baisaus, nes tai nesibaigia vien lova. Cia tik sekse neispruse durneliai mano, kad seksas tai lytinis aktas.

Mano seimoje, tevas visada asistavo momamai, apkabindavo, pabuciuodavo, pakuzdedavo kazka grazaus i ausi, turinio negirdedavau, bet matydavau laimingos mamos reakcija. Matydavau kaip ir mama pamalonindavo teti prisilietimu, zvilgsniu, graziu zodziu, pagamidavo tevo megstamus patiekalus ir t.t.

Tiesiog buvo normalus zmones.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 07, 22:26)
<p>Man tai truputi keista, kai Lutuke, kuri visai nededa pastangu atrodyti patraukliai komentuoja moksininkiu isvaizda.
</p><p>Tikrai nera taip, kad tos moterys fiziskai negrazios butu, bet daznai jos neskiria demesio isvaizdai. Lutuke irgi neskiria. Tai juokiasi puodas, kad katilas juodas. </p>

keista isvada apie mane, bet tiek to jau pripratau biggrin.gif Pagal Is_Sviesos logika, jei nesidarai kasdiena makijazo ir neprisiklijuoji plastikiniu nagu, neskiri demesio savo isvazdai biggrin.gif
Kadangi nesekei diskusijos ir islindai kaip PIlypas is kanapiu, tai kalba buvo ,kad graziausios moterys yra tos ,kurios portingiausios. Povilioniene susitvarkiusi, bet jai ka nori daryk, ji baisi ir vidumi ne tik isore, bet nepaskysi, kad kvaila, net labai protinga ir daug mokslininkiu sneku apie protingiausias, atrodo panasiai, viena kita kuri tikrai grazi. (mano asmenine nuomone, kitiem nebutina sutikti)

Is kitu nariu isvardintu pasaulio grazuoliu, kazkaip nei vienos mokslininkes biggrin.gif Tai gal visgi graziausios nera pacios protingiausios? Ta tenorejau pasakyti. Jos turi kazkoki sarma, charizma, bet nebutinai auksta IQ, greiciau auksta emocini intelekta.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 07, 23:12)
Bet aš manau, kad čia jau atgyvena toks mastymas, nes nu tikrai pažįstu gražių labai net. Aišku tai nekalbam apie priklijuotus kilometro nagus ar soliariumo pertekliu, bet dauguma tikrai tvarkingos, ir pasidažo, ir suknelės gražios, o jau vyrų kokių būna. Tie spuoguoti sulinkę prie monitorių vienetai, labiau stereotipas, kai "grožis" nori pasityčiot prieš protą.

tai pavardink daug graziu mokslininkiu as kelias ikeliau. mirksiukas.gif
kad pasidazo, tai nieko nereiskia, tai nera savaime grazu, be pasidazymo grazi moteris yra grazi, dazymasis yra trukumu retusavimas, ir PASIGRAZINIMAS. ne apie apisleidima snekam, o GROZI, PATRAUKLUMA.
As ir nesakiau, kad nera graziu, pati matau nemazai graziu vyru pas save darbe, kurie tikrai portingi, jei sneket apie vyrus, bet man asmensikai jie visai nepatraulus kazkodel biggrin.gif ir moteru turim kelias grazias bet jau vyru reiktu klausti ar jos seskualios jiem biggrin.gif
skoniai visu skirtingi. Esmine mano mintis, tikrai graziausios moteru nebus butinai portingiausios ir tiek. Jus pacios nei viena neivardinot, nei vienos moklsininkes mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 08, 07:50)
Na, jei norint kažko paprašyti iš vyro reikia mokymų - tai nafik tokiys santykius. Jau nekalbant apie tai, kas ugdo moteriškumą ir bla bla. Absurdas.

doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 sausio 2019 - 14:14