QUOTE(kin @ 2018 06 21, 15:13)
Kaip tai kuriuos? aisku, kad tuos, kurie nevalgo
siandien ji alyvuogiu neevalgo, ryt - mes mesa, po to ir alkoholi nustos gerti, o galiausiai ir vyrui nebeduos
zalingus iprocius kazko atsisakyti reikia "uzkirtineti" jau pacioje pradzioje
oj... alyvuogiu nevalgau, alkoholio nemegstu... nedaug beliko... tuoj mesytes atsisakysiu ir vyra pro balkona ismesiu, nes ten daug sedi (kad princo arkliui ten vietos butu)
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 21, 15:38)
O jei rimtai kazkaip keistai sios mintys veikia, atrodo juokaujam forume, bet matomai visata juoku nesupranta.
ne VISATA, o tik idomucia nesupranta nei juoku, nei aplamai ka mes cia veikiam. Kad ir kiek aiskintum, nu nesupranta lietuviskai tupakas.
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 21, 15:55)
Gal tu isgerk kokiu raminanciu, kad nustotum psichuoti ir irodinet, kad neieskai (tai ka veiki sioje temoje? Pirsliauji?) Ir apie tikras moteris.
tau jau buvo paaiskinta ka mes cia veikiam. Bet kai tau problemos su teksto suvokimu, tai jau cia niekuo nepagelbesim. O ka tu cia hermafrodite veiki??? Jei cia sedi,tai vyro ieskai. Kaip ir mes, a ne? Eik kur i geju kluba, isbarskins ir bus ramu. Rasi ko ieskai. Tik nepasakok, kad nieko neieskai, nes mes to nesuprasim ir nepatikesim. Cia tai nei viena tokio kaip tu nenori ir nenores.
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 21, 19:59)
Jei man raso visokie karininkai vien mano veido foto matydami, ar tai reiskia, kad as grazi 🤗
Bet greiciausiai tai cia tie, kurie paskui pinigu prasys pervesti, kol jie misijoj, o paskui grazins man su gerais procentais, nes investuoja 😁
kame bedos? As tai is karto klausciau kokia alga gaus ir kada man i Lietuva galetu atsiust
O rimtai, tai laisvalaikio praleidimui galima su tokiais but durniu pavoliot. Kol su viena nenaivia bendraus, gal kokia naivi kvailele neuzkibs ir kreditu prisiemus nenusius tiem aferistams.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 21, 18:10)
nesimuštume dėl vyrų
man sueina da rir kaip ir ūsai, ir barzda, ir taituoruotės, ir apyrnakės, pakabukai, karoliukai (vyriška bižuterija, pabrėžiu
) pageidautina ne paprasdtas, ne pilka pelė
tai jau tikrai. Man tai reikia PAPRASTO. Bet va uniformos neprosal. Maniskis uniformuotas, man patinka. O prie uniformu nelabai kas ir tatuiruojasi ar papuosalus devi. Isvada: man ieskoti tik tarp uniformuotu. Daugiau bus mano skoni atitinkanciu.
QUOTE(rene' @ 2018 06 21, 18:34)
monteverte, dėl plikių aš irgi su tavim nesimuščiau.
kai susipažinau su savuoju, pirma frazė buvo : ačiū dievui, plaukai yra"
bet plaukai tai gali but laikinas dalykas, o kas tada? Netiks ar teks jam peruka pirktis? As tai tuo klausimu tolerantiska. Jei jau nupiko, tai nieko nepadarysi. Nors jei plaukai dar yra, tai kuriu galu juos skust iki plikumo, va ko nesuprantu.
(O maniskio plaukai tai grazus, tankus, mazai zilu dar
)