Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(rene' @ 2018 06 21, 17:08)
Kodėl man nieks nerašo išvis, kiba aš negraži ar nebagota blink.gif einu gal kokį (ne)savo ferrarį įkelsiu biggrin.gif

Jei man raso visokie karininkai vien mano veido foto matydami, ar tai reiskia, kad as grazi 🤗
Bet greiciausiai tai cia tie, kurie paskui pinigu prasys pervesti, kol jie misijoj, o paskui grazins man su gerais procentais, nes investuoja 😁
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 21, 19:59)
cia yra, cia gali ir nebuti  biggrin.gif  biggrin.gif  o jo tevas anksti nupliko?

berods 65-kerių mirė plaukuotas. taip kad yra ir bus bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 21, 19:59)
1)Jei man raso visokie karininkai vien mano veido foto matydami, ar tai reiskia, kad as grazi 🤗
2)Bet greiciausiai tai cia tie, kurie paskui pinigu prasys pervesti, kol jie misijoj, o paskui grazins man su gerais procentais, nes investuoja 😁

1) taip rolleyes.gif
2)ar jie tau tai sakė? tuomet iš kur žinai, jeigu neklausei? gal jie nori jus vesti. visi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 21 birželio 2018 - 19:32
QUOTE(rene' @ 2018 06 21, 20:03)
2)ar jie tau tai sakė? tuomet iš kur žinai, jeigu neklausei? biggrin.gif

Manes uzsienieciai nelabai domina, tai ir neklausiau.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 21, 15:13)
Kaip tai kuriuos? aisku, kad tuos, kurie nevalgo smile.gif
siandien ji alyvuogiu neevalgo, ryt - mes mesa, po to ir alkoholi nustos gerti, o galiausiai ir vyrui nebeduos  biggrin.gif
zalingus iprocius kazko atsisakyti reikia "uzkirtineti" jau pacioje pradzioje  biggrin.gif

oj... alyvuogiu nevalgau, alkoholio nemegstu... nedaug beliko... tuoj mesytes atsisakysiu ir vyra pro balkona ismesiu, nes ten daug sedi (kad princo arkliui ten vietos butu) blink.gif blink.gif blink.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 21, 15:38)

O jei rimtai kazkaip keistai sios mintys veikia, atrodo juokaujam forume, bet matomai visata juoku nesupranta.

ne VISATA, o tik idomucia nesupranta nei juoku, nei aplamai ka mes cia veikiam. Kad ir kiek aiskintum, nu nesupranta lietuviskai tupakas.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 21, 15:55)
Gal tu isgerk kokiu raminanciu, kad nustotum psichuoti ir irodinet, kad neieskai (tai ka veiki sioje temoje? Pirsliauji?) Ir apie tikras moteris.

tau jau buvo paaiskinta ka mes cia veikiam. Bet kai tau problemos su teksto suvokimu, tai jau cia niekuo nepagelbesim. O ka tu cia hermafrodite veiki??? Jei cia sedi,tai vyro ieskai. Kaip ir mes, a ne? Eik kur i geju kluba, isbarskins ir bus ramu. Rasi ko ieskai. Tik nepasakok, kad nieko neieskai, nes mes to nesuprasim ir nepatikesim. Cia tai nei viena tokio kaip tu nenori ir nenores.
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 21, 19:59)
Jei man raso visokie karininkai vien mano veido foto matydami, ar tai reiskia, kad as grazi 🤗
Bet greiciausiai tai cia tie, kurie paskui pinigu prasys pervesti, kol jie misijoj, o paskui grazins man su gerais procentais, nes investuoja 😁

kame bedos? As tai is karto klausciau kokia alga gaus ir kada man i Lietuva galetu atsiust bigsmile.gif O rimtai, tai laisvalaikio praleidimui galima su tokiais but durniu pavoliot. Kol su viena nenaivia bendraus, gal kokia naivi kvailele neuzkibs ir kreditu prisiemus nenusius tiem aferistams.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 21, 18:10)

nesimuštume dėl vyrų biggrin.gif man sueina da rir kaip ir ūsai, ir barzda, ir taituoruotės, ir apyrnakės, pakabukai, karoliukai (vyriška bižuterija, pabrėžiu tongue.gif  biggrin.gif ) pageidautina ne paprasdtas, ne pilka pelė bigsmile.gif

tai jau tikrai. Man tai reikia PAPRASTO. Bet va uniformos neprosal. Maniskis uniformuotas, man patinka. O prie uniformu nelabai kas ir tatuiruojasi ar papuosalus devi. Isvada: man ieskoti tik tarp uniformuotu. Daugiau bus mano skoni atitinkanciu.

QUOTE(rene' @ 2018 06 21, 18:34)
monteverte, dėl plikių aš irgi su tavim nesimuščiau. biggrin.gif  kai susipažinau su savuoju, pirma frazė buvo : ačiū dievui, plaukai yra" biggrin.gif

bet plaukai tai gali but laikinas dalykas, o kas tada? Netiks ar teks jam peruka pirktis? As tai tuo klausimu tolerantiska. Jei jau nupiko, tai nieko nepadarysi. Nors jei plaukai dar yra, tai kuriu galu juos skust iki plikumo, va ko nesuprantu.
(O maniskio plaukai tai grazus, tankus, mazai zilu dar biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 21, 20:39)
As tai is karto klausciau kokia alga gaus ir kada man i Lietuva galetu atsiust 

Tokios rusies alga reikia uzsidirbti. Praskeciant kojas ar issiziojant, nes pagal tamstos zodzius apie kazkokius "hermafroditus" tamsta net google nesugeba naudotis. (tai joks izeidimas, tiesiog ypatinga ir reta anatomine sandara gimstant, gaila tokiu zmoniu, nepazistu deja, labai reti atvejai). Tada sunkiai su gerai apmokamais darbais, suprantama.
Tai dirbk kuriuo kitu galu ir gausi tuos eurus. (Gal net sunkiai fiziskai) Kodel kazkas tamstai turi siusti pinigus?

Gal cia kas vyro iesko ar neiesko, bet tikrai dar apie uzdirbima tik pati prabilai.

Bet ir tupumas moters... jei reiketu vyro kuriam ar kuriai, tai tikrai cia nebutu kas veikt, nes cia nei vieno nera!!! (bent jau normalaus smile.gif Uzsiciklinai.

Jus nuosirdziai dalinates mintimis, na nieko naujo, bet stulbina, kad mastanciu tiek mazai. Yra... bet mazai...
Vyrai irgi aptarineja leskas, papus, kur geerai butu imerkti... Nustebau, kad toks mazas skirtumas. Nesitikejau, del to verta buvo paskaitinet.

"Eik kur i geju kluba, isbarskins ir bus ramu. Rasi ko ieskai. Tik nepasakok, kad nieko neieskai, nes mes to nesuprasim ir nepatikesim. Cia tai nei viena tokio kaip tu nenori ir nenores."

Vargse tu vargse. Kai moteris pasako "nenoriu" tai jau reiskia "tuoj noresiu". Jos save bando itikinti, paskutines pastangos. Na visoms tai netaikoma... tik tokioms kaip tamsta. Ziurek, kad paciai nereiktu eiti i geju kluba, ten vis del too vyrai, kurie idomus.

(O maniskio plaukai tai grazus, tankus, mazai zilu dar

Tai jusu vyrui gal kokie 65+ kad jau dziaugtis reikia kad zilu mazai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 21 birželio 2018 - 20:09
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 21, 17:20)
Ne. As tiesiog refreshinu savo zinias, kokia nuostabi MB. Kai gyveni diena dienon, tai kazkaip pripranti ir viskas pasidaro savaime suprantama, o va pasiziuri kokios moterys realybeje ir tada pradedi geriau vertinti tai ka turi.

Tai yra siokia tokia nauda ir is musu ane? mirksiukas.gif

QUOTE(rene' @ 2018 06 21, 17:34)
monteverte, dėl plikių aš irgi su tavim nesimuščiau. biggrin.gif  kai susipažinau su savuoju, pirma frazė buvo : ačiū dievui, plaukai yra" biggrin.gif
Papildyta:
o dėl temos, mes galim paimt nuo galo ir prikelt bet kurią. lam.gif  juk ir ši truputėlį buvo prisnūdusi, kol ne kurios šarkos nesusirinko  vacation1.gif

Rene, bet tai tavo nuopelnas. Tavo rasymo stilius. Humoro jausmas ir atvirumas, nepakartojamas. Tu esi pradininke temos, kuri gyvuoja jau keturi metai Bendraminciuose ir tave karts nuo karto ten prisimename. Ir ne tik gyvuoja, bet yra viena is aktyviausiu temu. mirksiukas.gif
QUOTE(kin @ 2018 06 21, 18:59)

Jiems foto nereikia. Reikia pinigu. mirksiukas.gif Ziurejau rusu laida nesenai. Tai ten moterys ir butus pardavusios ir kreditus didziausius prisiemusios siunte tiems "karininkams" pinigus. Bet tik veliau suzinojo, kad tai aferistai is Zimbabves. Beje, jau ir Rusijoje "sitas biznis" suklestejo. Rode kriminalineje kronikoje viena buta, kur visi kambariai, apstatyti kompais.
Gaila buvio ziureti i tas moteris. Viena tai vaziavo i Zimbabve ieskoti savo "suzadetinio". Jis i pasimatyma neatvyko. Zadejo drauga atsiusti, pasiimti pinigus. Ji nesutiko. Bet tai ir vel nepasimoke. Susirado kita uzsienieti "karininka". blink.gif
Atsakyti
Idomucia, tokio durno kaip tu, tai dar paieskot reiketu. Nera apie ka su tavim diskutuot, nei rimtai, nei juokais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leksa: 21 birželio 2018 - 20:23
QUOTE(virga @ 2018 06 21, 21:23)
Jiems foto nereikia. Reikia pinigu.  mirksiukas.gif Ziurejau rusu laida nesenai. Tai ten moterys ir butus pardavusios ir kreditus didziausius prisiemusios siunte tiems "karininkams" pinigus. Bet tik veliau suzinojo, kad tai aferistai is Zimbabves.  Beje, jau ir Rusijoje "sitas biznis" suklestejo. Rode kriminalineje kronikoje viena buta, kur visi kambariai, apstatyti kompais.
Gaila buvio ziureti i tas moteris. Viena tai vaziavo i Zimbabve ieskoti savo "suzadetinio". Jis i pasimatyma neatvyko. Zadejo drauga atsiusti, pasiimti pinigus. Ji nesutiko. Bet tai ir vel nepasimoke. Susirado kita uzsienieti "karininka".   blink.gif

Apie ka as ir kalbu 😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 21 birželio 2018 - 20:28
QUOTE(Leksa @ 2018 06 21, 21:23)
Idomucia, tokio durno kaip tu, tai dar paieskot reiketu. Nera apie ka su tavim diskutuot, nei rimtai, nei juokais.

Kaip nuobodu, kaip kokios ruses viena kitai:
-ty dura!
-ty dura!

Papildyta:
Tai yra siokia tokia nauda ir is musu ane?  mirksiukas.gif

Pasikartosiu.
Nesitikejau, kad tiek daug moteru taip kreipia demesi i isvaizda.

Ech ka cia noret, jei MB sako, kad pasirenkant mane leme ilgi plaukai ir ugis, kad ne storas.
Galvojau ji juokauja, kad mane uz "vidini pasauli " paeme.

Dabar jau suabeejojau...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 21, 21:35)
Pasikartosiu.
Nesitikejau, kad tiek daug moteru taip kreipia demesi i isvaizda.

Ech  ka cia noret, jei MB sako, kad pasirenkant mane leme ilgi plaukai ir ugis, kad ne storas.
Galvojau ji juokauja, kad mane uz "vidini pasauli " paeme.

Dabar jau suabeejojau...

vyrai moteru irgi vien uz vidini pasauli neima biggrin.gif
reikia pilnos komplektacijos ax.gif
nors as reikalavimu apibreztu isvaizdai neturiu, bet bet kuriuo atveju, isvaizda turi buti priimtina.
Atsakyti
Rene, bet tai tavo nuopelnas. Tavo rasymo stilius. Humoro jausmas ir atvirumas, nepakartojamas. Tu esi pradininke temos, kuri gyvuoja jau keturi metai Bendraminciuose ir tave karts nuo karto ten prisimename. Ir ne tik gyvuoja, bet yra viena is aktyviausiu temu.  mirksiukas.gif

Ačiū, Virga, už gerus žodžius. 4u.gif dar kartą pakartok tai, kai pagal mūsų temą bus išleistas bestseleris, pastatytas filmas ir dalijami honorarai, primink, kam liūto dalis priklauso biggrin.gif

Papildyta:
Jiems foto nereikia. Reikia pinigu.  mirksiukas.gif Ziurejau rusu laida nesenai.

O iš kur jie žino, kad aš neturiu atliekamų pinigų, o kin turi? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 21, 20:39)
bet plaukai tai gali but laikinas dalykas, o kas tada? Netiks ar teks jam peruka pirktis? As tai tuo klausimu tolerantiska. Jei jau nupiko, tai nieko nepadarysi. Nors jei plaukai dar yra, tai kuriu galu juos skust iki plikumo, va ko nesuprantu.
(O maniskio plaukai tai grazus, tankus, mazai zilu dar  biggrin.gif )

Lengva tau būt tolerantiška, kai plaukai gražūs ir tankūs pas tavo širdelę. bigsmile.gif
Bus bus tie plaukai, nebedings jie niekur, nebe jaunuolis maniškis, žili smilkiniai, bet kad garbaniukai viršuj yra wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 21 birželio 2018 - 21:23
QUOTE(rene' @ 2018 06 21, 21:20)
Ačiū, Virga, už gerus žodžius. 4u.gif dar kartą pakartok tai, kai pagal mūsų temą bus išleistas bestseleris, pastatytas filmas ir dalijami honorarai, primink, kam liūto dalis priklauso biggrin.gif

Papildyta:

O iš kur jie žino, kad aš neturiu atliekamų pinigų, o kin turi?  biggrin.gif
Papildyta:

Lengva tau būt tolerantiška, kai plaukai gražūs ir tankūs pas tavo širdelę. bigsmile.gif
Bus bus tie plaukai, nebedings jie niekur, nebe jaunuolis maniškis, žili smilkiniai, bet kad garbaniukai viršuj yra wub.gif

Net neabejoju, kad bus isleistas bestseleris. Jau dabar zurnalistai temas, savo rasiniams, semiasi is musu temos. Viena diena pasnekame apie ka, kita diena jau laikrsty raso.
Nemeluoju. Gali ateiti i tema ir isitikinti. mirksiukas.gif
Ha. Kad liuto dalis priklauso tai aisku, bet, kad temos pradininke nesirodo savo valdose, tai neaisku, kokiu adresu siusti honorara. mirksiukas.gif

Jie nezino. Raso, kam papuola. Ateis ir tavo eile. Neperezivai. mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti