Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 07, 18:50)
tikrai? tu gal labai protingu moteru nematei, tikrai vienetai, kur bent patrauklios, sneku apie profesores, mosklininkes  biggrin.gif
Net vyrai labai protingi mazai seksualus, juk net steriotipai tokie kaip vyras botanikas ar mergaite moksliuke, aisku nebutinai visada atitinka 100 proc, bet kazkas tame yra.
Tas vidutinio intelekto lygmuo manau gana pakankamas patrauklumui ir seksualumui  biggrin.gif

Tiesa sakant, zinau nemazai patraukliu mokslininkiu. Gal pati nematei ju, nes remtis stereotipiniais vaizdeliais apie spuoguotus moksliukus tiesiog kvaila. Bet aisku, nedaznai tarp ju sutiksi silikoniniais papais remiancia dangu ir su neskoningai daug spakliaus.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 07, 19:28)
Paskaityk elementarius lietuvių klasikų kūrinius, ten labai viskas aiškiai išguldyta.
</p><p>Nežinau kaip čia pasakius,na negražu vyru apsimetinėti, čia panašiai kaip pro rakto skylutę žiūrėti. blush2.gif
</p>

Taigi skaiciau dar mokyklos laikais, nelabai kas ten isguldyta, nezinau koki konkreciai kurini turit omeny?
Zemaites rastuose jauciu tik viena darni seima, kitur visur bedos. Kur pasakoja, kaip zmonem bendrauti, kaip paprasyti vyro kazko, kokia ta vyru natura, kokia moteru, kas ugdo vyriskuma, kas moteriskum.
Seni kuriniai nelabai atitinka tikroves, nei mes ukiskai begyvnam, nei laukus kas aria su plugais.

nu man neatrodo kazkas negrazaus, koks skirtumas dabar jum pvz kokia mano lytis, kai bendraujat?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 07, 20:00)
Tiesa sakant, zinau nemazai patraukliu mokslininkiu. Gal pati nematei ju, nes remtis stereotipiniais vaizdeliais apie spuoguotus moksliukus tiesiog kvaila. Bet aisku, nedaznai tarp ju sutiksi silikoniniais papais remiancia dangu ir su neskoningai daug spakliaus.

pire ko ci aspuogai is vis, ne apie paauglius snekam gi , o suaugusias moteris. Kiek turejau destytoju moteru tiek cia tiek Lietuvoje, vienetai, kurios grazesnes. biggrin.gif
imkim Marija Aušrinė Pavilionienė ji jum grazi seksuali? tai va panasios ir kitos mano matytos biggrin.gif

as snekejau apie vidutini intelekta, ne zema, kazkam aisku ir tai patinka biggrin.gif
Atsakyti
Man išvis labai sudėtinga kalbėt apie žmogaus seksualumą tik iš nuotraukos. Nes labai daug lemia bendravimas, manieros, nuotaikos, kalbos tonai. Povilionienė kaip brandžiam amžiuj atrodo stilingai, bet iš esmės man nepatinka trumpi moterų plaukai.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 07, 20:23)
Man išvis labai sudėtinga kalbėt apie žmogaus seksualumą tik iš nuotraukos. Nes labai daug lemia bendravimas, manieros, nuotaikos, kalbos tonai. Povilionienė kaip brandžiam amžiuj atrodo stilingai, bet iš esmės man nepatinka trumpi moterų plaukai.

man ji visada atrode tragiskai gyvai nemaciau , bet per Tv. Baidykle aprengus stilingai ji grazesne nepasidaro.
Atsakyti

Normali moteriškė ta Pavilionienė.Iki top modelio jai toli, bet ji gi ne tra-lia-lia pupytė

.Mano nuomone,vyresniame amžiujekaip tik geriau trumpesni plaukai.Juo labiau,kad jos plaukai silpnoki.Nekaip atrodytų ilgos pelių uodegos.

Atsakyti
O tai kokios jum grazios ir seksualios
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 07, 20:41)

Nuleistom blakstienom. As taip isimylejau MB.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 07, 20:53)
Nuleistom blakstienom. As taip isimylejau MB.

dvimetrinės moteriškaitės ir aš išsigąsčiau smile.gif
Atsakyti

Kokia man būtų seksuali negalėčiau atsakyti, nes moterys manęs netraukia.Pakraipa ne ta.

O kol buvo galutinai nesulysusi,man buvo graži Angelina Jolie.

Atsakyti
Man Jurgita Jurkute labai zavi kaip moteris. Atrodo protinga, moteriska, harmoninga, o patirtis ir metai ja tik puosia.
Atsakyti
Na jei rinktis brandzia moteri tai Egle Gabrenaite. Man tokio tipo moterys grazios.
Atsakyti
Man patinka Beatrice Egli, dabar ji zinoma Sveicaru daininke. MB ja vadina "karviu karaliene" nes ji melze karves Sveicarijos kaime kol pas Bolena DSDS konkurse nelaimejo pirmos vietos. Pilna naturalaus grozio ir geros nuotaikos. Kaip Bolenas sako - ji visada linksma kaip laimejus milijona
Atsakyti