Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 07, 15:40)
O kokią išmintį reikia perduoti? Iš esmės juk viakas pavyzdžiais perduodama.

tai tame ir esme, kad nebuvo geru pavzydziu
Atsakyti
aš kai studentė buvau tuose sharinimo puslapiuose linksminausi, kur kaip torrentuose dalinamasi medžiaga. Kai turėdavau laiko ir pamatydavau, kad iš manęs, tiksliau iš mano berno tuometinio (dabar njau vyras), kas nors ima medžiagą, siurbiasi, siunčiasi sau, atjunginėdavau ir tipo čia prastas ryšys, tai siunčia, tai atjungia, tai siunčia, tai atjungia biggrin.gif ir dar per chatą paguosdavau, sakydavau nu ir vargšas, parsisiųsti negali biggrin.gif tas sakydavo, nu jo jo, ryšys prastas,serverio apkrovos, blogas operatorius. Aš jam: nu nu nu, taip ir yra kaip sakai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 07, 15:41)
Ne... galvotu, kad esi koks skystimas... Kitame forume karta diskutavo, kur tas vyriskas protas randasi. Ten nutare, kad jei zmogus turi mikasiu, tai nuo to turejimo is karto matosi proto jega. Kad ir po to nusipjauna.
O jei nera turejes, tai negauna medziagu is kur tas protas susiformuot turi.

Mokslininkai sako, kad moteriski hormonai sustabdo protini vystimasi. Nu gal, pazinojau dvi podruzkes, Rusijoje. Viena dirbo mechanikos inzinieriumi, kita imones vyr finansininku. Po to kai prrisikacalino hormonu, viena gyvena susiradus i tevus tinkanti dieda islaikoma, kita uzsiima prostitucija. Sako, nuo hormonu smegenys atrofavosi, negaleciau kitokio darbo dirbti.

Tai ka jus cia dar apsimetinesit... Sunkiai gausis, kei smegenyse problema.

O jei pastebesit tarrp tikru moteruu tai tos kur dar protingesnes, tai ir seksualesnes, reiskia vyrisku hormonu turi daug. Is ten ir protas

galima visaip rasyti, akd nepasirodys biggrin.gif

cia tavo galvoje mosklininkai taip sugalvoje? biggrin.gif Tai skai ner amoteru, kurios dirba vyr finansininkem ir iniznieriem? biggrin.gif
O va po jusu ten visokiu zaidimu su sveikatom ir esamais sutrikimasi, tai tikiu, kad protelis gali pavaziuoti....
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 07, 15:43)
aš kai studentė buvau tuose sharinimo puslapiuose linksminausi, kur kaip torrentuose dalinamasi medžiaga. Kai turėdavau laiko ir pamatydavau, kad iš manęs, tiksliau iš mano berno tuometinio (dabar njau vyras), kas nors ima medžiagą, siurbiasi, siunčiasi sau, atjunginėdavau ir tipo čia prastas ryšys, tai siunčia, tai atjungia, tai siunčia, tai atjungia biggrin.gif ir dar per chatą paguosdavau, sakydavau nu ir vargšas, parsisiųsti negali biggrin.gif tas sakydavo, nu jo jo, ryšys prastas,serverio apkrovos, blogas operatorius. Aš jam: nu nu nu, taip ir yra kaip sakai biggrin.gif

kokia blogiuke devil.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 07, 15:48)
kokia blogiuke  devil.gif  lotuliukas.gif

nekalbėk, juoda kaip smala biggrin.gif
Atsakyti
Idomucia, tai, kad moterys vyram seksualios atrodo ne tos kurios turi daug testosterono, cia tau gal nebent taip. Aplamai jei vyru pasiklausai, tos super prisiprotavusios, su mtomais raumenukais, atrodo garziia, bet nebepatraukliai, i mzonas kazko tokiu neskuba imti.

As tai toki sau nauja atradima padariau per atostogas, nezinau kiek tai veiktu kitas, bet buvimas namie, rami veikla, uzsiemimas vien butimi ir mezgimu labai musa libido , ejimas i darba ji kelia hmm.gif ar kam nors dar taip yra? gal del to vyrai nenori leisti moetru i darbus? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 07, 16:07)
Idomucia, tai, kad moterys vyram seksualios atrodo ne tos kurios turi daug testosterono,

As neturejau mintyse, kas ten vyrams atrodo, as si karta turejau mintyje moteris kurioms pacioms to sekso reikia
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 07, 16:02)
Tai subine gerai didelė, dabar gi specialiai net didinasi smile.gif

Nu tai man nereik niekur implantu jau biggrin.gif bet smelio laikrodis liko, tai tiek gerai
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 07, 16:07)
As tai toki sau nauja atradima padariau per atostogas, nezinau kiek tai veiktu kitas, bet buvimas namie, rami veikla, uzsiemimas vien butimi ir mezgimu labai musa libido , ejimas i darba ji kelia  hmm.gif ar kam nors dar taip yra? gal del to vyrai nenori leisti moetru i darbus? lotuliukas.gif

Nepastebejau pas MB nieko tokio
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 07, 16:41)

O jei pastebesit tarrp tikru moteruu tai tos kur dar protingesnes, tai ir seksualesnes, reiskia vyrisku hormonu turi daug. Is ten ir protas

Vyriski hormonai itakoja agresyvu (vyriska) seksualuma, kuris tau taip atgrasus.
O kad protas ir seksualumas eina koja kojon, tai ir be tyrimu aiksu.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 07, 17:07)
As tai toki sau nauja atradima padariau per atostogas, nezinau kiek tai veiktu kitas, bet buvimas namie, rami veikla, uzsiemimas vien butimi ir mezgimu labai musa libido , ejimas i darba ji kelia  hmm.gif ar kam nors dar taip yra? gal del to vyrai nenori leisti moetru i darbus? lotuliukas.gif

Saikinga proto ir kuno manksta visad stimuliuoja.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 07, 16:37)

O kad protas ir seksualumas eina koja kojon, tai ir be tyrimu aiksu.

tikrai? tu gal labai protingu moteru nematei, tikrai vienetai, kur bent patrauklios, sneku apie profesores, mosklininkes biggrin.gif
Net vyrai labai protingi mazai seksualus, juk net steriotipai tokie kaip vyras botanikas ar mergaite moksliuke, aisku nebutinai visada atitinka 100 proc, bet kazkas tame yra.
Tas vidutinio intelekto lygmuo manau gana pakankamas patrauklumui ir seksualumui biggrin.gif
Atsakyti
Atsimenu Ugnę, kuri dalyvavo The Great British Bake Off.
Simpatiska lietuvaite. O ka dabar su savimi padarė...netikejau, kad nesekme tame šou ja taip stipriai paveiks psichologiskai. Baisuoklė pasidarė, ne moteris.
Atsakyti

Griztant i vyru tema, tai per atostogas perziurejau nemazai seminaru apie santykius, vyrus, moteris, tai mastau, nu visgi kaip pas mus( musu gimineje) nera tos kulturos isminties perduoti is kartos i karta tu ziniu. Nezinaujau as seniau tu skirtumu tarp vyru ir moteru psichologijos visai, tu subtilybiu visu, per kancias reikejo atrasti. daug ka ir toliau vis dar gillinuosi biggrin.gif

Paskaityk elementarius lietuvių klasikų kūrinius, ten labai viskas aiškiai išguldyta.

Nežinau kaip čia pasakius,na negražu vyru apsimetinėti, čia panašiai kaip pro rakto skylutę žiūrėti. :geda:

Atsakyti