Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 07, 16:08)
Tesingai cambala raso, kad psichologija yra svarbu.
Sakysim diedai eina is sonus, bet kuo daugiau eina tuo svarbiau itikinti, kad vis tiek labai myli. Ir tai imanoma!

Taip ir man, reikia labiau stengtis parodyti, kad esu vyras. Ir man tai pavyksta.

Taciau nereikia tuo apsiribot. Sakyim darbe galima irgi vis maziau dirbti, bet parodyti, kad persidirbi. Kol kas pavyksta...

As kalbu apie mamkų kontingenta, kuri pažįstu vienus daugiau, kitus maziau , bet vidutiniskai apie 10 metu. Tu esi naujas cia. Nesukeli man jokiu seksualiu minciu, todel blaivia galva galiu stebeti diskusijas.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 07, 14:48)
O kaip tai padaryti?  Niekad nebandziau. Bet cambalos atvejis sunkus. Mane kazkaip sazine pradejo griauzti,  kad juokiuosi is ligonio zmogaus. Geriau gal reiktu uzblokuoti,  ramesne sazine bus.

eini virsuje i mano nustatymai, paskui ten kaireje puseje link apacios yra ignoruojami dalyviai, itrauki varda ir paspaudi atnaujinti ignoruojamus dalyvius.

supratau, kad beviltiskas reikalas ir dar kelis prie to paties pridejau biggrin.gif koks tikslas man irodineti,kad as ne balerina ir joms irodineti, kad jos irgi ne balerinos biggrin.gif

ta tema vienitele buvo visai nesenai tokie viena be rietenu...
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 07, 15:08)
Tesingai cambala raso, kad psichologija yra svarbu.
Sakysim diedai eina is sonus, bet kuo daugiau eina tuo svarbiau itikinti, kad vis tiek labai myli. Ir tai imanoma!

Taip ir man, reikia labiau stengtis parodyti, kad esu vyras. Ir man tai pavyksta.
Taciau nereikia tuo apsiribot. Sakyim darbe galima irgi vis maziau dirbti, bet parodyti, kad persidirbi. Kol kas pavyksta...

reikejo man vyrisku niku prisiregsitruoti lotuliukas.gif ir klausytu issiziojusios ir mintys tada patiku lotuliukas.gif

airiai labai tame talentingi, lietuviam daug mokytis reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 07, 16:22)
eini virsuje i  mano nustatymai, paskui ten kaireje puseje link apacios yra ignoruojami dalyviai, itrauki varda ir paspaudi atnaujinti ignoruojamus dalyvius.

supratau, kad beviltiskas reikalas ir dar kelis prie to paties pridejau  biggrin.gif koks tikslas man irodineti,kad as ne balerina ir joms irodineti, kad jos irgi ne balerinos  biggrin.gif

ta tema vienitele buvo visai nesenai tokie viena be rietenu...

Jau padariau biggrin.gif
Del savęs. Ramiau. Nes plaukai piestu stodavosi nuo nesveiko draskymosi.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 07, 15:25)
Jau padariau  biggrin.gif
Del savęs. Ramiau. Nes plaukai piestu stodavosi nuo nesveiko draskymosi.

vava baisoka
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 07, 16:25)

reikejo man vyrisku niku prisiregsitruoti lotuliukas.gif ir klausytu issiziojusios ir mintys tada patiku lotuliukas.gif

airiai labai tame talentingi, lietuviam daug mokytis reikia  biggrin.gif

Papasakosiu kaip as vienais metais, po eilinio bano biggrin.gif , prisiregistravau vyrisku niku.
Achujiet....kitaip ne nepasakysi. Tokiu až zinuciu gavau is tokiu mamku madamu, kad zabtai man paciai atsidare. O kai pasakiau - nu vsio, bobos, uztenka cia man vos ne meileje prisipazineri private, esu burbanti...tai patikek...vos isnesiau gyva kudašių. Galvojau jos mane sues gyva su šūdais uz tai, kad galiu paviesinti kas ka rase. Bet as gi moteris, as neisduosiu biggrin.gif ir nuo taduis kelioms is ju pasdariau priešas nombervon biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 07, 15:30)
Papasakosiu kaip as vienais metais,  po eilinio bano  biggrin.gif ,  prisiregistravau vyrisku niku.
Achujiet....kitaip ne nepasakysi. Tokiu až zinuciu gavau is tokiu mamku madamu,  kad zabtai man paciai atsidare. O kai pasakiau -  nu vsio,  bobos,  uztenka cia man vos ne meileje prisipazineri private,  esu burbanti...tai patikek...vos isnesiau gyva kudašių. Galvojau jos mane sues gyva su šūdais uz tai,  kad galiu paviesinti kas ka rase. Bet as gi moteris,  as neisduosiu  biggrin.gif  ir nuo taduis kelioms is ju pasdariau priešas nombervon  biggrin.gif

reiks kada pabandyti lotuliukas.gif
bereikelo prisipazinai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 07, 16:31)
reiks kada pabandyti lotuliukas.gif
bereikelo prisipazinai lotuliukas.gif

Aik...ne be reikalo. Šlykštu pasidarė.
Atsakyti
Griztant i vyru tema, tai per atostogas perziurejau nemazai seminaru apie santykius, vyrus, moteris, tai mastau, nu visgi kaip pas mus( musu gimineje) nera tos kulturos isminties perduoti is kartos i karta tu ziniu. Nezinaujau as seniau tu skirtumu tarp vyru ir moteru psichologijos visai, tu subtilybiu visu, per kancias reikejo atrasti. daug ka ir toliau vis dar gillinuosi biggrin.gif

sitie labai faini iki asaru prisijuokiau https://www.youtube....i6ETSNoUf0&t=5s
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 07, 15:30)
Papasakosiu kaip as vienais metais,  po eilinio bano  biggrin.gif ,  prisiregistravau vyrisku niku.
Achujiet....kitaip ne nepasakysi. Tokiu až zinuciu gavau is tokiu mamku madamu,  kad zabtai man paciai atsidare. O kai pasakiau -  nu vsio,  bobos,  uztenka cia man vos ne meileje prisipazineri private,  esu burbanti...tai patikek...vos isnesiau gyva kudašių. Galvojau jos mane sues gyva su šūdais uz tai,  kad galiu paviesinti kas ka rase. Bet as gi moteris,  as neisduosiu  biggrin.gif  ir nuo taduis kelioms is ju pasdariau priešas nombervon  biggrin.gif

oho, gerai prisilinksminai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 07, 15:33)
Aik...ne be reikalo. Šlykštu pasidarė.

blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 07, 15:39)
Griztant i vyru tema, tai per atostogas perziurejau nemazai seminaru apie santykius, vyrus, moteris, tai mastau, nu visgi kaip pas mus( musu gimineje) nera tos kulturos isminties perduoti is kartos i karta tu ziniu. Nezinaujau as seniau tu skirtumu tarp vyru ir moteru psichologijos visai, tu subtilybiu visu, per kancias reikejo atrasti. daug ka ir toliau vis dar gillinuosi biggrin.gif

sitie labai faini iki asaru prisijuokiau https://www.youtube....i6ETSNoUf0&t=5s

O kokią išmintį reikia perduoti? Iš esmės juk viakas pavyzdžiais perduodama.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 07, 15:25)

Ne... galvotu, kad esi koks skystimas... Kitame forume karta diskutavo, kur tas vyriskas protas randasi. Ten nutare, kad jei zmogus turi mikasiu, tai nuo to turejimo is karto matosi proto jega. Kad ir po to nusipjauna.
O jei nera turejes, tai negauna medziagu is kur tas protas susiformuot turi.

Mokslininkai sako, kad moteriski hormonai sustabdo protini vystimasi. Nu gal, pazinojau dvi podruzkes, Rusijoje. Viena dirbo mechanikos inzinieriumi, kita imones vyr finansininku. Po to kai prrisikacalino hormonu, viena gyvena susiradus i tevus tinkanti dieda islaikoma, kita uzsiima prostitucija. Sako, nuo hormonu smegenys atrofavosi, negaleciau kitokio darbo dirbti.

Tai ka jus cia dar apsimetinesit... Sunkiai gausis, kei smegenyse problema.

O jei pastebesit tarrp tikru moteruu tai tos kur dar protingesnes, tai ir seksualesnes, reiskia vyrisku hormonu turi daug. Is ten ir protas
Atsakyti