Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 01 07, 14:19)
"Koks šalutinis poveikis?
depresija ar kitokie nuotaikos pakitimai
pradeda slinkti ar darosi riebūs plaukai."

Tai sveikinu pasirinkus savęs žalojimo būdą. Visi čia matom kaip tave jinai veikia.

Skalyjancios hienos marazmai pokalbyje nereikalingi. Gavai snukin - susikisk liezuvi i ziobtus eik toliau dveselienos ieskot.
Ateik pas mano kolege - pabandys sutvarkyti tavo siurenas. Bet reiks tau susimoket.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 07, 14:26)
Skalyjancios hienos marazmai pokalbyje nereikalingi. Gavai snukin - susikisk liezuvi i ziobtus  eik toliau dveselienos ieskot.
Ateik pas mano kolege - pabandys sutvarkyti tavo siurenas. Bet reiks tau susimoket.

Tavo sveikatos jau joks medikas nesutvarkys, atleisk, neturiu patarimo kur tau eiti, nebent po velnių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 07, 14:23)
Jums neatsibodo cambalos draskymaisi?  Mane kuo toliau,  tuo labiau jie juokina  biggrin.gif  Moters parodija.

Atsiknisk, istvirkele. As tiesiog nagrineju. Ziauriai idomu. Knygise to nepaskaitysi😁m Nestebeciau santykiu - butu lengva. Pranesciau vienai is mideratoriu ir butum uzbninta visam. Juk ir jie jau tavo fintus zino. Pusmeciui tave buvo uzbanine...Po bano tyliake tokia iropojai... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 07, 14:23)
Jums neatsibodo cambalos draskymaisi?  Mane kuo toliau,  tuo labiau jie juokina  biggrin.gif  Moters parodija.

jau uzblokavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 07, 15:31)
Atsiknisk, istvirkele. As tiesiog nagrineju.  Ziauriai idomu. Knygise to nepaskaitysi😁m Nestebeciau santykiu - butu lengva. Pranesciau  vienai is mideratoriu ir butum uzbninta visam. Juk ir jie jau tavo fintus zino. Pusmeciui tave buvo uzbanine...Po bano tyliake tokia iropojai... biggrin.gif

Ar isgerei kasdienę vyno taurę prieš nagrinejima, o Dezdemona? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 07, 15:33)
jau uzblokavau  biggrin.gif

O kaip tai padaryti? Niekad nebandziau. Bet cambalos atvejis sunkus. Mane kazkaip sazine pradejo griauzti, kad juokiuosi is ligonio zmogaus. Geriau gal reiktu uzblokuoti, ramesne sazine bus.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 07, 14:48)
Bet cambalos atvejis sunkus. Mane kazkaip sazine pradejo griauzti,  kad juokiuosi is ligonio zmogaus. Geriau gal reiktu uzblokuoti,  ramesne sazine bus.

Manes kazkaip nepuola nei viena. Na biski papuola ir po to nepuola.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 07, 14:48)
Ar isgerei kasdienę vyno taurę prieš nagrinejima,  o Dezdemona?  biggrin.gif
Papildyta:

O kaip tai padaryti?  Niekad nebandziau. Bet cambalos atvejis sunkus. Mane kazkaip sazine pradejo griauzti,  kad juokiuosi is ligonio zmogaus. Geriau gal reiktu uzblokuoti,  ramesne sazine bus.

😜
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 07, 14:57)

Dar ir kaip tave puola biggrin.gif .
Bet tu malaicius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 07, 15:18)
Nemanau, kad dėl mirenos. Bet gal gal, paprastai kai lašiniai auga, tai ir papai su subinioku didėja.

Kaip pas mane biggrin.gif tik neapsisprendziu, ar man subine labiau nepatinka, ar papai patinka biggrin.gif
Atsakyti
O, gavosi biggrin.gif . Matau, kad raso, bet ką - nematau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 07, 15:57)

Todel, kad tu vyras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 07, 14:59)
Kaip pas mane biggrin.gif tik neapsisprendziu, ar man subine labiau nepatinka, ar papai patinka biggrin.gif

Tai subine gerai didelė, dabar gi specialiai net didinasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 07, 15:02)
Tai subine gerai didelė, dabar gi specialiai net didinasi smile.gif

man tai negražu kaip... pas žemas, kojytes dar daugiau nutrumpina vizualiai, aukštas vizualiai labai išstambina irgi, babos diesel tampa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 07, 15:01)
Todel,  kad tu vyras  biggrin.gif

Tesingai cambala raso, kad psichologija yra svarbu.
Sakysim diedai eina is sonus, bet kuo daugiau eina tuo svarbiau itikinti, kad vis tiek labai myli. Ir tai imanoma!

Taip ir man, reikia labiau stengtis parodyti, kad esu vyras. Ir man tai pavyksta.

Taciau nereikia tuo apsiribot. Sakyim darbe galima irgi vis maziau dirbti, bet parodyti, kad persidirbi. Kol kas pavyksta...
Atsakyti