Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 07, 14:11)
vadinasi skaiciau ir nieko nesupratau biggrin.gif
nesakiau, kad negalima sporto bureliu vaikams, sakau, kad atsargiai konkreciai su PLAUKIMU.
Mano sunus lanko krepsini, pernai lanke futbola, durka lanko taikvando ir krepsini, pernai visi lankem kungfu. I tuos pacius kartingus leisiu, jei padarys, nes zadejo toki bureli centre kur su kartingais, jei vaziuoja kartais pasivazineti.
Kur vaikai uzsinori ten ir leidziu, nuvezu, ar suorganizuoju ju nuvezima.
Kalba buvo ta ar butina gyventi salia bureliu, as sakau ne, kalba buvo ar baseinas labai gerai vaikam, sakyciau kartais taip, istisai eiti, ne, bet jau labai atidziai reiktu pasirinkti ir baseina ir trenerius, man dar vis baisu del to atvejo, kai po treniruotes vaikas nuskendo ir mama nebuvo ileista i baiseina, as tokiu dalyku is vis nesuprantu, kaip galima tevu neleisti, ir ka daro gelbetojai teb, i ta baseina tikria neleisciau vaiku.

Apie jokisu vow niekas nesnekejo. PRAMOGOS yra nuejimas i restorana, karuseles, boulinga, Normali butina kuno manksta yra uzsiemimas lauke ivairiais sportais. Ejimas pas trenerius, jau specifiniu gabumu lavinimas porfesionalesniame lygyje, tai tie profesionalai turi buti labai geri, kad nepakenktu, nes vaikas dar vystosi ir gali gauti didesnius kruvius nei reikia specifinem raumenu grupem, jos visos niekad nedirba, prie bet kokio sporto,jus ziuriu nelabai orientuojates tame.

Tai ko ginciniesi? Būreliuose ir yra treneriai. Negi plaukti moko belen kas? Šokti baletą cioce moko baigusi sekretorių kursus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 07, 15:13)
Iskrypele, varnose buvau 3 kart. Po to kai nesamas cia narys az parase. Ten ziauriai nyku. Tu sioj temoj rasei, kad vokus operuosies.  Dar tavo augintine lutuke parase, kad nesamone.

Mhhh...mhhhh....taip ir uzrasysim - cambala nie takaja, cambala ždiot tramvaja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 sausio 2019 - 14:16
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 07, 14:11)
Nei su vokais, nei su papais stebuklų nebūna smile.gif formos nepriaugsi jei prasta buvo, dydis priauga kai visas kūnas priauga smile.gif aš už plastiką, kai išsportuoti arsu mityba nepataisomi reikalai

Mireba isistaciau - klubai 8r papai trp padidejo. Kadangi rytais begioju, 2 × sav sporto salej - pokyciai minimum akivaizdus.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 07, 14:15)
Tai ko ginciniesi? Būreliuose ir yra treneriai. Negi plaukti moko belen kas? Šokti baletą cioce moko baigusi sekretorių kursus? smile.gif

taip ir nesupratai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 07, 14:15)
Mhhh...mhhhh....taip ir uzrasysim -  cambala nie takaja,  ana ždiot tramvaja  biggrin.gif

Kitas frazes zinai? Nes jau su tom paciom nusibodai, nyki darais.
Cambala ocen prostaja. Tramvajai nepatinka - nesvaru ir salta, plastikines sedynes
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 07, 14:15)
Mireba isistaciau - klubai 8r papai trp padidejo. Kadangi rytais begioju, 2 × sav sporto salej - pokyciai minimum akivaizdus.

Nemanau, kad dėl mirenos. Bet gal gal, paprastai kai lašiniai auga, tai ir papai su subinioku didėja.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 07, 15:18)
Kitas frazes zinai? Nes jau su tom paciom nusibodai, nyki darais.
Cambala ocen prostaja. Tramvajai nepatinka - nesvaru ir salta, plastikines sedynes

Is taves ismokau uzstrikdyti plokštelę.
Oi gera mokinė aš, oi nuostabi ir nepakartojama lady.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 07, 14:15)

"Koks šalutinis poveikis?
depresija ar kitokie nuotaikos pakitimai
pradeda slinkti ar darosi riebūs plaukai."

Tai sveikinu pasirinkus savęs žalojimo būdą. Visi čia matom kaip tave jinai veikia.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 07, 14:18)
Nemanau, kad dėl mirenos. Bet gal gal, paprastai kai lašiniai auga, tai ir papai su subinioku didėja.

Jei rytais ( net ziena( nevegiociau - gal augtu...Buvau jazjada virusa pagavus - savaite nebegiojau. + 1, 200 berods buvo priauge...
Begijas anksti ryte ir geriu geris...Sviezias oras, grazus vaizdai. Tiesiog tikra palaima😊
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 07, 14:19)
"Koks šalutinis poveikis?
depresija ar kitokie nuotaikos pakitimai
pradeda slinkti ar darosi riebūs plaukai."

Tai sveikinu pasirinkus savęs žalojimo būdą. Visi čia matom kaip tave jinai veikia.

Oi baik, tai puiki priemonė nenorincioms pastoti. Ne visoms, aišku, tinka. Bet kai tinka, tai puiki apsauga
Atsakyti
Jums neatsibodo cambalos draskymaisi? Mane kuo toliau, tuo labiau jie juokina biggrin.gif Moters parodija.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 07, 14:23)
Oi baik, tai puiki priemonė nenorincioms pastoti. Ne visoms, aišku, tinka. Bet kai tinka, tai puiki apsauga

gal stabilioms ir tinka mirksiukas.gif
Atsakyti